Gå til innhold
Hundesonen.no

Hvorfor sier han ikke i fra?


Guest Klematis
 Share

Recommended Posts

Guest Klematis

Etter at hunden ble syk, har jeg hatt han på soverommet mitt når jeg er på jobb, for at han ikke skal løpe rundt i huset. Når jeg er hjemme, pleier han å si tydelig i fra når det kommer noen. Men, nå har jeg hatt folk som har låst seg inn i huset for å ordne noe flere dager mens jeg har vært på jobb, og de kan rapportere om at hunden er helt stille når de er der. Han sier heller ikke i fra når jeg selv kommer hjem, ikke før jeg åpner døra til rommet hvor han er, først da kommer han, og tar en dans. Jeg kan gå rundt i huset, fyre i ovnen og bråke, og han sier ingenting før jeg går inn til han. Han bjeffer ikke da heller, er bare veldig glad. Han kan ikke unngå å høre at noen låser seg inn, og er i huset, så jeg har lurt litt på hvorfor han ikke begynner å varsle, slik han ellers gjør når jeg er hjemme og noen kommer? Hvis jeg og han ligger i senga, og han hører noe utenfor rommet, da står han og hopper i senga, og bjeffer som bare det, så hvorfor gjør han det ikke når han er alene?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Gråtass

Men, han vet jo ikke hvem som setter nøkkelen på utsiden av låsen, og kommer inn ytterdøra når han sitter på soverommet alene. Det kan jo være hvem som helst.

Det hører hunden forskjell på.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Klematis

Han sier jo ikke i fra uansett om det er jeg eller noen andre som kommer, derfor skjønner jeg meg ikke på han;) Så da er det vel kanskje det at han ikke har noen der som kan sjekke ut hva det er som kommer, slik som når jeg er hjemme. Det overrasket meg litt, trodde han var nokså på hugget uansett.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Eller fordi han ikke har noen og "passe på"?

Underskriver denne jeg. Om ingen er hjemme, eller gubben eller sønnen er hjemme, er det ikke noe vits å varsle. Men om jeg er hjemme, er det viktig å snakke om ting. Hun sier heller ingenting når jeg kommer hjem. Vi er liksom litt "partners in crime" :)

Om det er positivt eller negativt skal jeg ikke si noe om - annet enn at det til tider er fryktelig irriterende, men på andre plan er det veldig bra at hun har en så sterk tilknytning til meg :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hunden vi hadde før var ei skikkelig "kjeftesmelle", hun gneldret for den minste lille lyd så lenge det var noen hjemme og det kom folk, men når hun var alene og vi/andre kom hjem, så var det ikke en lyd av henne. Tenker det er fordi de ikke har noen å passe på og varsle til, at derfor holder de fred.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest lijenta

Men, han vet jo ikke hvem som setter nøkkelen på utsiden av låsen, og kommer inn ytterdøra når han sitter på soverommet alene. Det kan jo være hvem som helst.

Altså her blir avisbudet som kommer vaslet på. Vekkes hver dag kl 4, håper det snart går over det er ca 200 meter til posten. Hundene hører forskjell på om det er hr eller fru som kommer hjem hos naboen. Selv om naboene som bor tvers over tunet bytter på å kjøre de forskjellige bilene. Sønn blir ikke bjeffet til før han er inne i det rommet hunden er i og da bjeffes det av glede

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Klematis

Aha, så han har et slikt voldsomt behov for å fortelle meg at noen kommer, jeg hører jo det helt selv :cool:

Også alt dette bråket, bare for å fortelle meg at noen vil inn.

Jaja, men da kan jeg jo føle meg trygg på at jeg i hvertfall vil bli informert om noen prøver å bryte seg inn om natta.

Bare katten sitter og klorer på soveromsdøra, så hopper junior til fra sin liggende posisjon under dyna, og står å hopper og kjefter i senga så jeg nesten blir døv.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Litt av problemet er at om man avler renrasede hunder så får man konsekvenser i det at man ikke får registrert valpene, mens med blandingshunder så er det litt mer "fritt frem". Dessverre. Og det er lite man kan gjøre så lenge hundene har tilgang til mat, vann og ly, og får det tilsynet de har behov for helsemessig.
    • Hei.. Jeg blir så frustrert.. Noen jeg så hadde valper liggende ute på finn i starten av året (valpene født i Desember), har nå parret tispa igjen på første løpetid etter forrige kull, dette skjer så ofte og jeg blir kvalm! Er det virkelig ingen lov som skjermer de stakkars tipsene for sånt? De blir jo brukt som pengemaskiner. "Oppdretter" får søte små valper og itillegg så tjener de GODT på det, vinn vinn tenker de..  Ikke bare skal de ha nytt kull, men rett etter å solgt valpene fra forrige kull så ble både mor og far (de eier begge selv) lagt ut for omplassering på finn, dette ett eller annet vås om at de skulle bruke tid på Gud og hadde blitt frelst og blabla. Jeg blir helt paff.. Men viser seg jo at hundene aldri ble omplassert allikevel for nå har de lagt ut ny annonse om at de venter valper i August, fra samme tispe og hannhund... Har forresten screenshot fra annonsen til forrige kull. Er det lov å holde på sånn? Rådrift på tispa for at de har funnet ut at de tjener gode penger på det?!  Gjelder forresten Malamute/husky blanding, hvite hunder, du finner de på finn 🤪
    • Takk for tipset, fikk plass så nå får vi testet ut<3
    • Hei! ☺️ Er det noen her som forer med Dyrisk? Er dere fornøyde?
    • Nei, hu har i grunn spist det samme i en stund nå, og er vant til å spise variert. Jeg får ta meg en tur til veterinæren og snakke med de. Takk for svar 😊
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...