Jump to content
Hundesonen.no

156 hundar firade nyår på Clarion Hotel Arlanda Airport


Lemen
 Share

Recommended Posts

Klart det er forbud mot fyrverkeri, i og med at hotellet ligger midt i mellom Arlandas 3 rullebaner :D Kult initiativ, har bodd på hotellet et par ganger - trivelig som normal besøkende også! :)

Link to comment
Share on other sites

Åh, dette kan jeg se for meg blir en sånn greie. Folk kommer dit år etter år (nyttår etter nyttår) med hundene sine, blir kjent med andre som kommer tilbake hvert år. Etterhvert tar de med kaker og boller og sitter å har skikkelig hundesyklubb hver nyttårsaften. Kjempekoselig!

 • Like 4
Link to comment
Share on other sites

SÅ smart!

Er det fyrverkerifritt rundt alle flyplasser, tro? Sånn at det faktisk er "greit" å bo på et av Airporthotellene på Gardermoen også?

Susanne

Det skytes vel opp fyrverkeri rundt Gardermoen - og mange av "airport hotels" rundt Gardermoen ligger jo langt utenfor terminalen. Clarion på Arlanda ligger omtrent midt i mellom alle rullebanene, ved selve hovedterminalbygget.

post-5668-0-72133100-1389643715.png

Park Inn og Radisson BLU er de eneste som ligger innenfor rullebanene på Gardermoen, usikker på hvor dyrevennlige de er da jeg aldri har bodd der. Park Inn har en haug med møterom og kontorer (arbeidsplasser) for folk så jeg tviler egentlig på at de ville åpnet for noe sånn (mtp evt allergikere og arbeidsplassene deres).

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Du og du så flott han er😍😍
  • Tusen takk! Dette var veldig oppklarende!😊😊
  • Det finnes en sensitiv-utgave av Hill's i/d, kanskje hunden din tåler den? Litt avhengig av hva hun er allergisk mot.
  • Prøver å ignorere det faktumet at det kommer en pubertet... Ikke bare én, men to, faktisk. Tjohei! I mens koser jeg med med Ild (7mnd) som har begynt treningen sin som gjeterhund, hun har tent til og viser at hun er litt unghund allerede. Også denne lille spiren da, Pod (3mnd), det skal bli spennende å se om det blir noe av han også. Link til video
  • De fleste gjeterhunder har en lavsesong mellom innsett på høsten og lamming/beiteslipp på våren, det er helt normalt. Så det ser jeg ingen utfordring med, om man har andre aktiviteter hunden kan bedrive i tillegg Bare vær klar over at det å trene en gjeterhund tar mye tid og innsats, især om man ikke har gjort det før. Man må også forvente at det for din søster ikke bare er å overta hunden, også hun må trene og bli kjent med den. Det sagt, så må det da være en midt-i-blinken løsning, om hun ikke kan ha hund selv og dere likevel vurderer rasen. Som tips er å ta kontakt med lokale gjeterhundlag for bistand, og for all del kjøp valp etter foreldre hvor BEGGE er godkjente gjeterhunder, ikke bare annonsert som 'den gjeter'. Mine har lavsesong på vinteren, selv om vi prøver å ha tilgjengelig trening, så er det lite arbeid for dem og ikke alltid vær og føre spiller på lag. Vi driver da med litt annen trening sporadisk, og passer på å holde kroppene deres fysisk i gang med trekk og tur. Vi gleder oss alltid til våren! I høysesong både jobber og konkurrerer dem aktivt, da har vi lite tid og overskudd (for min del) til annen trening. Det sagt, så er en velbalansert border collie fullt i stand til lengre perioder med ro og lite aktivitet, man burde bare ikke ha det som utgangspunkt når man går til anskaffelse av rasen. Veit ikke om det var svar på spørsmålene dere skulle ha, men!
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...