Jump to content
Hundesonen.no

Vorte lignende utvekst...


Recommended Posts

går merket jeg at den var blitt større, ikke mye, men absolutt større.. og den hadde noe som jeg trodde var ei flis eller en bårr fra et insekt i tuppen. Når jeg dro i denne ramlet mesteparten av og hun begynte å blø piiiiittelitt (vistes nesten ikke)

Jeg kan klemme alt jeg vil og hun ser ikke til å bry seg i det hele tatt, og det kommer ikke noe annet enn pittelitt blod ut (etter en stund, så det er nok bare pga klemmingen)

Klumpen er i samme farge som resten av huden hennes, men rød i tuppen etter klemminga mi smile.gif Den føles helt løs ut, som om den bare sitter i huden, og den er ganske hard men ikke HARD-hard liksom. Føles som ei vorte igrunn! - DETTE ER EN BESKRIVELSE SOM JEG FANT I EN ANNEN TRÅD, SOM MINNER VELDIG OM DET JEG FANT PÅ HALEN TIL MIN HUND.

Ser ut som en negl vorte, som er "hard" ytterst og myk innerst- sitter ganske løst...

Noen som vet hva dette er?

post-12795-0-35337700-1386099768_thumb.j

post-12795-0-25865000-1386099772_thumb.j

Link to post
Share on other sites
 • 3 years later...

Vedkommede har bare én post og har ikke vært på forumet på fire år. Men det ser veldig ut som en vorte. Hvis den bekymrer deg så kan du ta en tur innom veterinæren. Hvis ikke se det an. Hvis klumpen endrer størrelse eller form på kort tid så bør det uansett sjekkes.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Svaret er "det kommer an på". Jeg er ikke allergisk selv, men har allergikere i familien. Allergikere reagerer som oftest - men ikke alltid - på døde hudrester fra hund. Grunnen til at mange reagerer mindre på røytefrie raser som heller klippes er at de ikke legger igjen pels med disse hudcellene overalt. Det hjelper også at de bades og stelles ofte. Det er også veldig forskjellig hvordan allergikere reagerer. Noen reagerer kraftigere på valper eller mer på noen raser enn andre. Noen tåler egen hund. Noen tåler ingen pelsdyr i det hele tatt. Det er også mulig å gjennomgå sprøytebehandling (antihistaminbehandling) mot allergi, det kan hjelpe noe. Dere bør teste ved å møte litt forskjellige hunder av ulike raser, klappe og kose på dem og være sammen med dem en stund (hvis allergien ikke er for alvorlig!). Hvis dere faktisk vurderer å skaffe hund av en bestemt rase ville jeg prøvd å få passet/lånt et individ av rasen for å se om det går greit. Det er likevel ingen garanti for at det vil gå bra å leve med en hund av rasen, men det kan gi en indikasjon.
  • Hei. Er det noen her som har ekte hundeallergi men som lever med en røytefri hund ? Reagerer dere hvis hund feks sleiker på hånden?  Kan en allergiker leve med en røytefri hund i hus så lenge de unngår å håndtere hunden noe særlig ? Eg har lyst på hund så blir «‘min» hund i form av at jeg gjør alt av stell etc . Samboer er allergisk ish . Eller er det meningsløst å prøve? Noen med erfaringer?
  • Rolige er de, så lenge de får nok tur og aktivitet, i likhet med alle hunderaser. Stille er de ikke nødvendigvis, det kan være litt lyd i de, de bruker gjerne stemmen for å si fra. Men de jeg kjenner gneldrer ikke i tide og utide slik noen raser gjør. Sportsklipp er fint, men husk på at det er stadier fra nyklippet til klippeklar igjen, og det vil uansett kreve litt pelsstell.
  • Jeg ser på rasen bichon havanais og lurer på hvilken erfaring folk har? Jeg ser etter en rolig, stille turkamerat som kan brukes litt til trening og tenker kanskje den kan passe. Tenker klippe pelsen kort da, er det noe spesielt man må tenke på ift det? 
  • Om du har kjøpt eller fått levert direkte fra butikk og vet at det gikk rett i fryseren hos deg så bør det nok gå fint. Det er ikke unormalt at det ser litt brunt ut utenpå, som nevnt lengre opp.
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...