Gå til innhold
Hundesonen.no

Nuka - tollerjenta mi <3


SandraNH
 Share

Recommended Posts

  • Svar 145
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

19.juni.2013 var jeg på Holmestrand å hentet min lille prinsesse! En liten Nova Scotia Duck Tolling Retrievertispe på 8 uker, med stamtavlenavn "Canuka A New Era" men kalles bare "Nuka" <3 Født

I helga som var fikk Nuka møte en av søstrene sine for første gang sia dem forlot oppdretter ved 8 ukers alder Kjempekoselig å få hilse på Cira, og de gikk veldig godt overens De begynte å leke med

Jeg og Nuka har vært på NRH treningssamling i helga Og i går besto vi NRH sin lydighetsappell!! Øvelsene består av: - Tilgjengelighet - Innkalling av løs hund, inn i utgangstilling - Fri ved fo

Posted Images

  • 2 weeks later...

Nå har vi (jeg og Nuka) vært på to valpeshow i helga - de to siste valpeshowene for Nukas del. Neste gang vi stiller så er hun nok junior :-)

Ustillingen var på sortland, så det ble overnatting på hotell fra fredag til søndag :-) Vi hadde lånt med oss et tøybur som vi tenkte Nuka skulle sove i. Men slik det ble ikke.. Vi la henne der når vi skulle legge oss etter en laang biltur, men Nuka ville ikke sove! Etterhvert ble det stilt i buret, i kanskje 2-3 timer maks. Så klokken 03.45 våknet jeg at hun var heelt urolig i buret og nektet plent å være der mer. Så jeg sto egentlig opp klokken 03.45 fordi Nuka ikke ville legge seg ned - verken i buret eller noen andre plass. Så både hun og jeg var utslitte før utstillingen var begynt på lørdag :P

Lørdagen:

Nuka var eneste tollervalp i ringen, og fikk BIR :) Dommeren var fra Irland, og vi fikk god kritikk - eneste negative som sto var at hun bevegde seg litt tett bak. Så ventet vi leeenge på grupperunden, og her ble vi plassert på BIG4 (av totalt 4 raser...). Da jeg sto inne i grupperingen var jeg sikker på at vi ikke skulle havne bakerst, men så feil kunne man ta.. :) Men jeg er såå fornøyd med hvordan lillegull har gått, så det er rett og slett dommeravgjørelsen som jeg ikke er enig i. Nuka var kjempeflink!

Lørdagsettermiddag lå Nuka utslått i en stol på rommet! :P

post-12216-0-85781800-1379934764_thumb.j

Søndagen:

Nuka var på nytt eneste tollervalp i ringen, og fikk pånytt BIR :) Dommeren var fra Norge, og var en kjempehyggelig dame! Vi fikk strålende kritikk på at Nuka var svært lovende! Så ventet vi enda lenge på at grupperunden skulle starte, og nå håpet jeg på å i allefall få BIG3, slik at vi i allefall hadde utkonkurrert 1! :P Nuka var kjempeflink denne dagen også! En helt annen hund en på første valpeshowet for 2 uker siden, da hun ikke vill trave i det hele tatt. Nå fikk hun i allefall vist seg! :) Vi ble ropt opp i ringen, og fikk stilt opp. Denne gangen kom dommeren rundt å hilste på valpene og spurte hvor gamle de var - noe de ikke gjorde dagen før. Så ble 4.ropt opp - og det ble en flat! :D også ble 3.ropt opp - og det ble en cocker! :D :D Så var det vinneren da, Nuka eller en FLOTT og stoor golden retriever på sikkert 8 mnd. Denne golden hadde også vunnet BIS4 dagen før, så jeg ble IKKE overrasket over at det var golden som ble ropt opp som nr 1 i gruppa :-) Så vi endte da på BIG2 - noe vi er kjempefornøyde med! :D Jeg jublet inni meg da vi ikke ble ropt opp på 4.plass :D Såå stolt av lille frøkna mi <3

Her venter vi på grupperunden (det vi ikke viste var at det var over 2-3 timer til den skulle starte..)

post-12216-0-44442900-1379934766_thumb.j

Her venter vi eenda på at grupperunden skulle starte, men nå var det bare ca 15-30 min igjen! Nuka var kjempetrøtt og sliten. Mange nye inntrykk og opplevelser, det er mye å ta inn for en liten valp :)

post-12216-0-83834900-1379934767_thumb.j

Og her er vi vel hjemme, sent søndagskveld :)
Det var såvidt hun klarte å holde øynene åpne, så var heldig med dette bildet! :P Vi vant også 2 kg fòr fra Royal Canin :-)

post-12216-0-89337500-1379934763_thumb.j

Litt trist at dette var siste valpeshowet før hun blir junior - nå skal vi bare trene gjennom vinteren - så skal jeg få pugget hva alle sløyfene betyr. Så skal vi nok være klar til utstilling til våren igjen :)

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 weeks later...

Heisann!

Påtide med noen nye bilder (bare noen få).

Om litt over to uker, så fyller Nuka et halvt år! Hvor blir tiden av? Syns ikke det er lenge siden jeg overførte depositumet til oppdretter, og da var Nuka kun 2 uker gammel..

Hun er blitt en kjempesøt, morsom men sta jente. Noen kaller henne for ulydig, men jeg vil heller kalle det uvitende. Jeg har ikke lært henne "sitt" eller "på plass". Innkalling har vi heller ikke trent noe på, da vi ikke har mulighet å ha henne løs hjemme der jeg bor. Så når hun først er løs, så er det ikke bare bare å få tak i henne igjen.. og hun er litt overalt, opp på bordet, opp på stolene, inni klesdunken, henter ting på bordet og spiser det sundt, osv osv. Hun er vill og har mye fantestreker på lur. Jeg er litt usikker på hvordan jeg skal ta tak i dette, uten å måtte "ta i henne". Noen tips?

Vi har nettopp startet på et lydighetskurs, men dog ikke hverdagslydighet - men heller de øvelsene til bronsemerket. Dette er noe jeg kanskje vi skal konkurrere i, så jeg synes dette er gøy :)

Noen få bilder:

Nuka liker ikke støvsugeren. Hun er ikke redd for selve munnstykket, men selve maskinen - som lager lyd og ruller ustøtt rundt på gulvet.. Fikk tatt et ganske så morsomt bilde for litt siden (det er nesten som om du kan se at hun tenker "Ææææ er det en støvsuger jeg ser der??" :

post-12216-0-44902400-1381315764_thumb.j

Hun er veldig trøtt og kosen om morgenene <3

post-12216-0-95152900-1381315780_thumb.j

Nuka liker å sitte forran komfyren, å se på refleksjonen i glasset. Hun sitter der titt og ofte egentlig :P
post-12216-0-32361900-1381315780_thumb.j

Nuka eeelsker ting og tang som vi mennesker holder på med. Her har hun oppdaget at jeg har en tape-bit, og selvføølgelig vil hun ha en bit av den ;)

post-12216-0-82889900-1381315779_thumb.j

Jeg håper at hun roer seg litt etterhvert, eller at jeg får til å lære henne basic hverdagslydighet.. Hun er et troll til tider, men, hun er mitt troll <3

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg syns kanskje hun høres litt understimulert ut? Aner jo ikke hvor mye trim og trening hun får, men min erfaring tilsier at en sliten tollervalp bøller mye mindre.

Edit: om hun blir veldig styrete kan det være greit med en timeout på et begrenset område, binge av kompostgrinder eller lignende.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Labrador Retrieveren min var (og er enda, men det er en annen sak :lol: ) STA som valp. Hun visste hva hun ville, og med ungdommelig mot og energi gikk hun løs på hus, inventar og det som måtte være i hennes veg. Vi har f.eks en veranda i andre etasje av huset, med vinduer langs hele verandaen + verandadør. En gang fikk hun valperaptus (tulltak) ute på verandaen og tok rennafart og hoppa inn i det ene vinduet. Utam er vel det beste ordet for det...

Løsninga på sånne små retrievere på speed var for min del å ha et bånd festet på en solid plass i huset (i vårt tilfelle: den innmurte peisen) som jeg knipset hunden fast i (satte halsbånd på og da :P ) når den hadde tulltak inne, stjal og ellers var slitsom å ha i hus. Det gav enormt raskt virkning, helt uten at jeg hverken banket eller slo eller "tok" i hunden. Du må jo fysisk holde fast hunden til du har festet den i båndet da, men det er jo ikke akkurat slemt :P Jeg pleide å si "NEI!" ganske strengt også sende bikkja rett i timeout-båndet. Der fikk hun være til hun ristet seg (= riste av seg ubehag), la seg ned (=roet seg) og sukket (=hjernen fant roen igjen).

Ellers er det bare å være tålmodig og vente på løpetid, to løpetider og jeg hadde en helt annen hund i hus :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg syns kanskje hun høres litt understimulert ut? Aner jo ikke hvor mye trim og trening hun får, men min erfaring tilsier at en sliten tollervalp bøller mye mindre.

Edit: om hun blir veldig styrete kan det være greit med en timeout på et begrenset område, binge av kompostgrinder eller lignende.

Jeg vil egentlig ikke tro at hun er understimulert, men det kan jo tenkes at hun kjeder seg litt når vi er hjemme. Hun er hjemme alene i bur mens jeg er på jobb, og etter jobb så tilbringer hun opp til 4 timer sammen med en flat coated retrievertispe (og de leker sammen hele tiden). Vi holder på å pusse opp en leilighet som vi skal flytte inn i i slutten av måneden, så det har ikke vært tid til overs til tur de siste ukene. Men som sagt er hun i mye aktivitet hver dag i form av lek sammen med denne flat'en, og ellers så trener vi på utgangstilling og andre triks/øvelser - som gjør at hun må tenke en del.. Men med en gang vi er flyttet, så vil kveldsturene ta seg opp - og forhåpentligvis vil hun bli mere sliten om kveldene.. eller så er hun kanskje en smule understimulert..

Jeg bruker å sette henne i buret dersom hun blir alt for vill og overstresset, og der legger hun seg ned tvert. Kanskje jeg skal bruke dette oftere, at hver gang hun gjør noe hun ikke får lov til, så setter jeg henne i buret?

Labrador Retrieveren min var (og er enda, men det er en annen sak :lol: ) STA som valp. Hun visste hva hun ville, og med ungdommelig mot og energi gikk hun løs på hus, inventar og det som måtte være i hennes veg. Vi har f.eks en veranda i andre etasje av huset, med vinduer langs hele verandaen + verandadør. En gang fikk hun valperaptus (tulltak) ute på verandaen og tok rennafart og hoppa inn i det ene vinduet. Utam er vel det beste ordet for det...

Løsninga på sånne små retrievere på speed var for min del å ha et bånd festet på en solid plass i huset (i vårt tilfelle: den innmurte peisen) som jeg knipset hunden fast i (satte halsbånd på og da :P ) når den hadde tulltak inne, stjal og ellers var slitsom å ha i hus. Det gav enormt raskt virkning, helt uten at jeg hverken banket eller slo eller "tok" i hunden. Du må jo fysisk holde fast hunden til du har festet den i båndet da, men det er jo ikke akkurat slemt :P Jeg pleide å si "NEI!" ganske strengt også sende bikkja rett i timeout-båndet. Der fikk hun være til hun ristet seg (= riste av seg ubehag), la seg ned (=roet seg) og sukket (=hjernen fant roen igjen).

Ellers er det bare å være tålmodig og vente på løpetid, to løpetider og jeg hadde en helt annen hund i hus :)

Hehe er vel enda en stund til løpetid, og iallefall til løpetid nr 2 - så her må jeg få satt igang noen tiltak før den tid :P Men det var smart det du har gjort, å satt henne fast i bånd inne. Desverre har jeg ingen plass å sette henne fast, men jeg kan plassere henne i buret - det gjør vel samme nytten? :)

Jeg opplever at når jeg snakker til henne (sier NEI) så tar hun det som en lek, og springer avgårde i raptusfart :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe er vel enda en stund til løpetid, og iallefall til løpetid nr 2 - så her må jeg få satt igang noen tiltak før den tid :P Men det var smart det du har gjort, å satt henne fast i bånd inne. Desverre har jeg ingen plass å sette henne fast, men jeg kan plassere henne i buret - det gjør vel samme nytten? :)

Jeg opplever at når jeg snakker til henne (sier NEI) så tar hun det som en lek, og springer avgårde i raptusfart :P

Njæ, jeg liker ikke å gjøre bur til en negativ ting. Bur er for hunden min et sted forbundet med positive ting, slik at reiser og slikt blir en positiv greie. Hvis hunden din sitter i bur mens du er på jobb ville jeg iallefall ikke gjort bur til noe negativt, til et sted med straff. Min Labrador var også i bur i ca 9 mnd når den var hjemme alene, og jeg skjønner godt dere må det når dere pusser opp, men det kan da umulig være bare glatte overflater i huset deres? :P Har dere trapp? Kjøkkenkrok? Vinduskarm? Et sinnsykt tungt spisebord? Det er mange alternativer, man må bare være kreativ :P

At de springer avgårde når du sier NEI er fordi de synes det er søkkartig og det er sånne små rampetroll. Labradoren min på 5 år synes enda det er artig hvis jeg sier "Nåååååå NEI duuuuuu" hvis hun stjeler noe. Da løøøøper hun unna og blir vill og gal. Ikke vits å hause seg opp og løpe etter bikkja når de er sånn. Jeg ville gjort det todelt:

1) Hvis bikkja er turbo inne, gnager på vegger eller liknende - si nei på en annen måte enn det du har gjort før. Et annet tonefall. Eller kremt, sett en ny lyd på "slutt med det du gjør", gå rolig bort til hunden og sett den i timeout.

2) Hvis du ser bikkja holder på å stjele noe pleier jeg å kremte høyt og/eller klappe i hendene for å få fokus fra hunden. Hvis det ikke fungerer og hunden har stjålet noe overser jeg hunden helt, røyser meg opp og orker hverken hause meg eller bikkja opp. Tar rolig tak i hunden, sier slipp, og tar objektet bort fra hunden. Hjelper overhodet ikke med NEEEEEIIII WRÆÆÆÆL etc :P Det blir bare lek og moro for retrievere som elsker å leke sisten.... :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Njæ, jeg liker ikke å gjøre bur til en negativ ting. Bur er for hunden min et sted forbundet med positive ting, slik at reiser og slikt blir en positiv greie. Hvis hunden din sitter i bur mens du er på jobb ville jeg iallefall ikke gjort bur til noe negativt, til et sted med straff. Min Labrador var også i bur i ca 9 mnd når den var hjemme alene, og jeg skjønner godt dere må det når dere pusser opp, men det kan da umulig være bare glatte overflater i huset deres? :P Har dere trapp? Kjøkkenkrok? Vinduskarm? Et sinnsykt tungt spisebord? Det er mange alternativer, man må bare være kreativ :P

At de springer avgårde når du sier NEI er fordi de synes det er søkkartig og det er sånne små rampetroll. Labradoren min på 5 år synes enda det er artig hvis jeg sier "Nåååååå NEI duuuuuu" hvis hun stjeler noe. Da løøøøper hun unna og blir vill og gal. Ikke vits å hause seg opp og løpe etter bikkja når de er sånn. Jeg ville gjort det todelt:

1) Hvis bikkja er turbo inne, gnager på vegger eller liknende - si nei på en annen måte enn det du har gjort før. Et annet tonefall. Eller kremt, sett en ny lyd på "slutt med det du gjør", gå rolig bort til hunden og sett den i timeout.

2) Hvis du ser bikkja holder på å stjele noe pleier jeg å kremte høyt og/eller klappe i hendene for å få fokus fra hunden. Hvis det ikke fungerer og hunden har stjålet noe overser jeg hunden helt, røyser meg opp og orker hverken hause meg eller bikkja opp. Tar rolig tak i hunden, sier slipp, og tar objektet bort fra hunden. Hjelper overhodet ikke med NEEEEEIIII WRÆÆÆÆL etc :P Det blir bare lek og moro for retrievere som elsker å leke sisten.... :P

I den leiligheten jeg bor i nå er det ingen trapp, men jeg har et litt tungt sofabord som jeg kan feste båndet i.. Kan prøve dette :) Takk!:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 weeks later...

Hei igjen!

Nå har vi endelig fått flyttet - dog til en uferdig leilighet. Så hverdagen er uten rutiner eller noe. Vi lever i nåtiden for å si det slik :) Det er kun soverommet som er helt ferdig, så det er der vi oppholder oss mest :) Men Nuka ser ut til å tilpasse seg veldig bra, og har ingen problemer med å finne seg til rette :)

Det er også blitt vinter i Nord-Norge, og Nuka ser ut til å kose seg ute i snøen :)

Noen bilder av Nuka før vi flyttet:

post-12216-0-64277400-1383816588_thumb.j

post-12216-0-52944900-1383816593_thumb.j

For en kosejente:

post-12216-0-85439500-1383816604_thumb.j

post-12216-0-04732500-1383816610_thumb.j

Eeelsker flasker! Her i armkroken min :)

post-12216-0-72338400-1383816599_thumb.j

Koser seg veldig i senga:

post-12216-0-09788600-1383816618_thumb.j

Og her er to bilder etter vi flyttet :)

Nuka er veldig klar for tur! :)

post-12216-0-13523000-1383816630_thumb.j

post-12216-0-19341800-1383816636_thumb.j

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skulle laste opp en del nye bilder av gullet, men får på 60% av bildene jeg laster opp feilmelding om at bildet er for stort til å lastes opp.. selvom jeg vet at de er like store som de resterende 40% som jeg får lastet opp.. argh.. jaja, her kommer 40% bilder! :P

post-12216-0-63760600-1384553692_thumb.jpost-12216-0-25576200-1384553695_thumb.jpost-12216-0-77746700-1384553697_thumb.jpost-12216-0-30584500-1384553702_thumb.jpost-12216-0-94254400-1384553706_thumb.j

Go pia mi, selv om ho e en liten (stor) rakker! :) Gla i ho <3

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 month later...

Lenge sia sist!

Gullet begynner å bli stor, det er ikke lenge til hun fyller 9 måneder!

Tiden går fort, alt for fort. Nuka er en godjente, som er selvstendig men likevel kooosete om morgenene <3 Det er mye mindre rampestreker (heldigvis!), men av og til kan hun finne på å tygge på noe som hun helst ikke burde tygd på :P Hun er aktiv som dagen er lang, blir vel aldri sliten ;) Hun elsker å være ute, gå på tur og leke med andre hunder <3 Hun kan av og til bjeffe når hun står ute i løpestrengen dersom hun ser noe/noen - men dette prøver vi å plukke av henne. Det har vært lite med trening frem til nå, men nå har vi sånn smått startet å trene litt lydighet og andre triks :) Jeg venter en hundefløyte i posten, som jeg skal bruke til å trene innkalling på. Å rope navnet hennes funker ikke, så håper jeg lykkes med fløyten :) Hun er pr dags dato kjempeflink på å IKKE lystre på innkalling - så dette må trenes mye mer på :)

Sånn kroppsmessig så er hun ikke helt fullvokst, eller - jeg tror i allefall ikke det. Det ser ut til at hun er litt høyere bak, så håper hun strekker seg litt mer fremme :) Som jeg viste fra før jeg fikk henne, så har hun noe lette ører. Dette har jeg tenkt litt på, jeg tok jo en vurdering da jeg kjøpte henne, og har lagt meg til ro med at hun er den fineste jenta i verden uansett, og det som betyr noe er at hun er frisk <3 Før jeg tar bilder av henne, så bruker jeg å massere ørene hennes slik at de henger nogenlunde riktig i bildeøyeblikkene :) Hennes mor har lette ører, men ikke hennes far. Jeg synes Nuka har arvet like mye fra begge, så de er på en måte halv-lette ^^, Også synes jeg hun har litt lite vinkler bak, men hva vet vel jeg :P Frøkna er uansett min lille maskot <3

Legger ved en goood del bilder, mobil-bilder... :)

En fin morgen i Nord-Norge <3

post-12216-0-04945100-1389621760_thumb.j

Frøkna er ferdigpyntet til jul <3

post-12216-0-78930500-1389621760_thumb.j

Hun eelsker å hoppe etter snø!

post-12216-0-38380200-1389621761_thumb.jpost-12216-0-06273200-1389621762_thumb.jpost-12216-0-53242200-1389621762_thumb.jpost-12216-0-63756600-1389621763_thumb.j

Elsker å være ute <3

post-12216-0-08087700-1389621763_thumb.j

(Fikk plutselig ikke til å legge til flere bilder.. domme jobbdata...)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Rart at jeg ikke får redigert mine egne innlegg i min egen tråd..? Er det noe tidsbegrensning? Fikk nettopp muligheten å redigere dette innlegget, rett etter at jeg postet det. Men på de innleggene over så får jeg ikke til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

20131222_213532_zpse0d46b55.jpg

Jenta mi si første jul <3

20131224_155411_zpsd42bb3a9.jpeg

Nuka og Chili :-)

IMG_161365770775954_zps2d5a22f9.jpeg

Fikk fløyfa i håret <3 Så lenge den satt..

20131231_153442_zpsc1004614.jpg

Hjemme hos "mormor" i jula fant Nuka ut at det fint gikk ant å sette i trappa! :)

DSC_0193_zps0c4810f5.jpg

Mye fjos på ørene, som nå er trimmet bort :-) Søtingen <3

IMG_161306658899300_zps66b325f0.jpeg

Nuka eeelsker å hoppe etter snødryss :D

IMG_161318523808930_zpse848ef2e.jpeg

IMG_161355240462364_zps5a9b58cd.jpeg

IMG_160996819465443_zps408e9c89.jpeg

Og hun elsker å være ute generelt :-)

IMG_161004386353489_zps4eb90b23.jpeg

20140107_181538_zpsfa4bc168.jpg

Klar for å gå ut <3

DSC_0070_zps4ca4751e.jpg

Endelig ute <3 Beste hun vet, er å få hente baller som jeg kaster :) Skikkelig retriever!

20140105_110738_zps9d91140b.jpg

Men noen ganger er det godt å få komme inn :-)

20140105_110717_zps4c8299b3.jpg

20140106_133646_zps5d613502.jpg

20140106_132750_zpsb8b3518b.jpg

20140106_132521_zpsc3e408fd.jpg

Gladjenta <3

20140107_234454_zpsbcea06d3.jpg

Like å følge med på hva som skjer ute, men ballen slipper hun ikke! :P

20131206_191111_zps81947a7e.jpg

20131206_191146_zpsf7e464e1.jpg

Ahh, ho e så pen den jeinta mi :D

Men ho er også litt rar :P Jeg kan ofte oppdage på bildene, at hun har blunket kun med ett øye :P

DSC_0082_zps32904ad9.jpg

DSC_0198_zpsa97db467.jpg

Hihi :D

Sånn, det var alle bildene som jeg gadd lime inn - siden jeg nå må bruke photobucket..

Snutekos til alle der ute :)

EDIT: ser at noen av bildene er allerede er lagt ut i tidligere post, men pytt sann! :P

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja hun har et fint hode, veldig synd at ørene skal ødelegge det. Men sånn er det bare :) På det ene bildet hvor hun står ute, så kan du se hvordan ørene egentlig henger - veldig ut fra hodet. Men jeg viste jo at det var stor sjans at hun fikk rare ører :) Men når de henger riktig, så får hun et uttrykk som jeg liker veldig! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har startet med apport trening! Vi har øvd i noen dager, og hun har forstått dette med å holde fast i noen sekunder :) Dog er det lang vei igjen før vi har en komplett øvelse, men vi er litt på vei :-) Metallapporten var nok litt ekkel å bite over, og tre-apporten var veeldig fristende å bite på :P

DSC_0004_zpsfe102a42.jpg

DSC_0006_zpsfbcb5717.jpg

Tre-apporten går også fint :)

DSC_0016_zps7cf38f5c.jpg

DSC_0015_zps368194f7.jpg

Også har vi hatt det litt gøy med ball idag :)

DSC_0018_zps48bfe0a8.jpg

Også oppdaget hun en eenda bedre ball under kommoden :ahappy:

DSC_0026_zps3e78ab20.jpg

DSC_0027_zpsf23c34f8.jpg

DSC_0028_zps0e6016ba.jpg

Også ble det litt fredagskos tilslutt :wub:

DSC_0066_zps7a89c77e.jpg

Det er ikke alltid at jenta mi er så fotogen :P

DSC_0059_zpscd0fab90.jpg

Haha :D

DSC_0051_zps6cca552d.jpg

Oi da er klokken straks 01.00, og det er på tide (egentlig på overtid) å legge seg siden vi skal tidlig opp og til fjells! :jump:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...