Jump to content
Hundesonen.no

Trening Sarpsborg/Fredrikstad


Recommended Posts

Er det noen soniser i disse perifierie trakene som kunne tenke seg å trene spor, felt og lydighet?

Jeg jobber oddetallsuker, men har da fri partallsuker. Og aner ikke hvor lenge jeg blir boende her i distriktet. Men har jo flyttet fra hele treningsmiljøet nå, og jeg kjenner ingen her lengre heller. :P

Link to post
Share on other sites

Noen som kanskje kunne tenkt seg å prøve å lære meg å gå spor?
For, jeg har forsøkt flere ganger, men sliter medå slippe kontrollen. Jeg vet jo hvor det hersens sporet er, og om bikkja ikke tar det, så har jeg alt for lett for å lede dyret på sporet.

Link to post
Share on other sites
Guest Michellus

Det er veldig fint å trene der Sarpsborg hundeklubb holder til, synes jeg :) De har en stor og fin grusbane med hinder og stige pluss en utrolig fin skog rundt man kan trene spor og rundering i uten problemer.

Link to post
Share on other sites

Ja, hos Sarpsborg Hundeklubb er det fint. Jeg vet de har tenkt å behandle banen med Roundup de nærmeste dagene, og da er det ikke mulig å trene der på en liten uke.

Skal se om jeg finner noe info om dette.

Hvem vil/kan kommende uke, og hvilke dager?

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Søt valp da!  Tror du bare skal ignorere han eieren. Nå har han fått tilbud og takket nei.
  • Hei, har en unghund på 1 år Virker som hun har kommet i spøkelsealderen..  Vi har trent i på ustillingstrening siden hun var 5 måneder gammel, nå er hun 14 måneder gammel og har plutselig begynt å rygge fra dommeren, når vi løper mot dommeren da starter hun å rygge ca 1 meter fra dommeren og rygger bare bakover i båndet.. Noen ganger følger hun på, men lener seg kloss inntil meg når hun blir «tatt « på, dette har aldri skjedd før. Hun godtar at dommeren tar på hun og sjekker tenner, men hvis jeg ikke holder i halsbåndet hennes , rygger hun seg fra dommeren.. vet ikke om dette er pga spøkelsealderen eller om det er fordi hun bare er STA og ikke vil dette? noen som har opplevd lignende? Hva har dere isåfall gjort?  Og hvordan skal jeg snu dette, slik at hun følger meg frivillig når vi går mot dommeren? Hun er godt sosialisert med alle aldersgrupper, og hunder så det er ikke noe problem. Men hun er veldig sta men kan være forsiktig av seg når hun sjekker ut nye mennesker, men er bare er snill. 
  • "Vi eier en to år gammel blandingshund som gikk i løpebånd i vår egen hage"   1april - 20 aug er det båndtvang. di hadde nok ikkje bra nok tilsyn over tispa, men di har ho i bånd. Så om hannhunder var i bånd så ville dette aldri skjedd. Hvis dette blir tatt opp i retten, så vinner di med tispa, uten tvil.. det er faktisk uforsvarlig  
  • Hvor lenge før valpen kan være alene en hel arbeidsdag? Det er individuelt, men jeg mener man bør ha absolutt minimum en måned, helst mer. Ridgebacken vår trengte tre måneder mener jeg å huske, og da jobbet jeg femtimers-dager. Hvis du skal ta god tid på at valpen er trygg ville jeg prøvd å få til to måneder (du har vel fem uker ferie ihvertfall uansett?) og så en backup med nabo eller andre som kan stikke innom og lufte hundene i løpet av dagen ved behov. Det hjelper at du har en hund fra før, ihvertfall hvis den er trygg alene hjemme. Så kan du jo spørre oppdretter hvordan foreldrehundene er på det.
  • Siddis har vel etterhvert flere avdelinger og er generelt anerkjent. Jeg kan ikke gå god for alle instruktørene der, men det er ihvertfall flere her inne som har brukt dem.
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...