Gå til innhold
Hundesonen.no

Forbrukerrett (enter: bitch-mode)


Gjest
 Share

Recommended Posts

For 2 år siden kjøpe mamma seg kjøleskap. Det har bråka og surra noe grasalt siden starten, men de siste 2 mnd har det tatt helt av. Det banker og durer som en hurtigbåt. Dro til butikken kjøleskapet ble kjøpt hos og viste video m/lyd. De sa "ja slik skal det ikke høres ut", vi ble videresendt til et selskap som tar seg av servicehenvendelser ("e-service Norge"). Mamma ringte og avtalte hjemmebesøk av service-tekniker. Dagen før ringte teknikeren og sa "nei lyder fra disse kjøleskapene er normalt". Denne personen hadde ikke engang hørt på lydene (!) før han avskrev det.

Da ble jeg sur, og jeg ringte personen opp. Fikk en mailadresse og sendte opptak. Nå fikk jeg svar "dette er å regne som vanlige driftslyder, og så lenge kjøleskapet er funksjonelt ansees det ikke som feil".

E-service og Electrolux skal f*** ikke få komme seg unna med at vi har et kjøleskap som seriøst høres ut som en hurtigbåt, eller sjark. Det bråker så mye (så høyt) at det går utover livskvaliteten og når vi spiser middag på kjøkkenet får man knapt matro.

Så - hvor tar jeg dette videre? Forbrukerrådet? Aviser? Det er åpenbart at e-service har et servicenivå på det jamt elendige, og at de prøver å vri seg unna garantisaker med å påstå at det mest ekstreme er normalt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skal sjekke papirene, takk for tipset. Det bør jo informeres om at kjøleskapet bråker "mer enn alle andre" (for jeg har aldri vært borti noe sånt, selv ikke billigdritten på universitetet bråker sånn. Ja selv ikke bestemors 25år gamle som enda "is going strong").

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skal sjekke papirene, takk for tipset. Det bør jo informeres om at kjøleskapet bråker "mer enn alle andre" (for jeg har aldri vært borti noe sånt, selv ikke billigdritten på universitetet bråker sånn. Ja selv ikke bestemors 25år gamle som enda "is going strong").

Gamle hvitevarer er jo helt fantastisk da. Vi avlivde fryseren til min grandtante kun grunnet plassmangel. Frisk som en hest var det, tiltross for at det levde et helt år ute på verandaen min (og ja, det var plugget i hele tiden).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja jeg tror de lagde de for at de skulle vare, den gang da. Ikke som nå, forbrukersamfunn...*hytte neve* :<

Det der tror jeg er mer sant enn man skulle ønske. Men på den annen side så er jo ting ofte utdatert etter få år da.. Men ærlig talt, et kjøleskap er jo et kjøleskap selvom det ikke lager isbiter i forskjellige størrelser :P

Så med andre ord, klag i vei! Det burde holde lenger enn det her!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvis du ikke kommer igjennom, så sender du en skriftlig klage der du ber som svar.. Funker ikke det, er det bare å sende inn klagen osv inn til forbrukerrådet.. Du må også skrive hva du ønsker. Forretningen har en rettighet om å kunne reparere varen inntil 3 ganger før du får ny, men alt dette kan du lese i kapittelet reklamasjon i forbrukerkjøpsloven..

Kunsten er å ikke gi seg og bli sånn passelig forbanna :aww:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har et Gorenje kjøleskap som er ca 3 år gammelt. Det smeller (!) innimellom og surkler litt etc. Jeg fant fram water og fikk det til å stå helt i water og det ble mye bedre. Det bedret seg ikke umiddelbart, men over noen dager. Vet ikke om dere kunne prøvd det først? Vet ikke grunnen til dette eller om det er noe gjenerelt.

Edit: ellers er jeg kjempefornøyd, og nå er det stort sett helt stille. Men har vært noen ganger før jeg fikk meg et skikkelig støkk for å si det sånn, he he he.

Endret av 13de
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Litt av problemet er at om man avler renrasede hunder så får man konsekvenser i det at man ikke får registrert valpene, mens med blandingshunder så er det litt mer "fritt frem". Dessverre. Og det er lite man kan gjøre så lenge hundene har tilgang til mat, vann og ly, og får det tilsynet de har behov for helsemessig.
    • Hei.. Jeg blir så frustrert.. Noen jeg så hadde valper liggende ute på finn i starten av året (valpene født i Desember), har nå parret tispa igjen på første løpetid etter forrige kull, dette skjer så ofte og jeg blir kvalm! Er det virkelig ingen lov som skjermer de stakkars tipsene for sånt? De blir jo brukt som pengemaskiner. "Oppdretter" får søte små valper og itillegg så tjener de GODT på det, vinn vinn tenker de..  Ikke bare skal de ha nytt kull, men rett etter å solgt valpene fra forrige kull så ble både mor og far (de eier begge selv) lagt ut for omplassering på finn, dette ett eller annet vås om at de skulle bruke tid på Gud og hadde blitt frelst og blabla. Jeg blir helt paff.. Men viser seg jo at hundene aldri ble omplassert allikevel for nå har de lagt ut ny annonse om at de venter valper i August, fra samme tispe og hannhund... Har forresten screenshot fra annonsen til forrige kull. Er det lov å holde på sånn? Rådrift på tispa for at de har funnet ut at de tjener gode penger på det?!  Gjelder forresten Malamute/husky blanding, hvite hunder, du finner de på finn 🤪
    • Takk for tipset, fikk plass så nå får vi testet ut<3
    • Hei! ☺️ Er det noen her som forer med Dyrisk? Er dere fornøyde?
    • Nei, hu har i grunn spist det samme i en stund nå, og er vant til å spise variert. Jeg får ta meg en tur til veterinæren og snakke med de. Takk for svar 😊
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...