Gå til innhold
Hundesonen.no

Søker hundepass til snill Jack Russel


Mamma&Panzer
 Share

Recommended Posts

Hei!

Vi leter etter noen som kan passe vår Jack Russel Terrier i slutten av januar. Da skal vi reise til Stockholm, og vår faste hundepasser er også bortreist da. Vi vil helst ikke sette han på kennel siden vi ikke vet hvordan han vil reagere når han blir overlatt for seg selv med masse andre hunder, så privat hundepass hadde vært ypperlig.

Panzer er en liten hannhund på snart 4 år med masse personlighet og energi. Han er veldig glad i å gå tur, og trenger å få en lang tur hver dag, ellers blir han fort litt masete.

Han er veldig tillitsfull og kosete, og blir veldig glad når han får komme opp i soafen sammen med oss, selv om han er vant til å ligge i sin egen seng på gulvet.

Jack Russel Terrier er morsomme og livlige hunder, men som terriere flest kan de være litt strie. Panzer er veldig snill og grei, men kan trekke litt i båndet på tur og det er ikke alltid han hører etter hvis han har funnet noe som er mer interessant. Så lenge man har han i bånd er ikke det noe problem.

Inne er han rolig og grei å ha om å gjøre så lenge han har fått seg en tur.

Vi trenger pass fra onsdag 30. januar på ettermiddagen til søndag 3. februar på ettermiddagen. Panzer kan sitte i bur på dagtid så lenge det ikke er lenger enn en vanlig arbeidsdag og han har mat, drikke og noe å kose seg med i buret.

Vi bor på Skedsmokorset, og dersom det blir aktuelt å passe han, kommer vi gjerne på besøk så dere kan hilse, eller møter deg ute på tur. Du/dere må gjerne komme til oss for å hilse på også.

Dersom dette høres interessant ut, så send meg gjerne en melding.post-11753-0-24774800-1358174591_thumb.j

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...