AnitaK Skrevet 22. Mai 2012 Rapporter Skrevet 22. Mai 2012 Noen som har handlet eller hørt noe om disse ` Selger en del billig fotoutstyr ,,, http://www.nordicimport.com/ Siter
mushi Skrevet 22. Mai 2012 Rapporter Skrevet 22. Mai 2012 Googlet navnet og fant mye forskjellig. Det er flere som har hatt dårlig erfaringer hvis noe er galt eller mangler. Mye av erfaringene er eldre, men det er bare å se på datoen når innleggene ble lagt inn. http://vgd.no/forbruker/data-og-internett/tema/1022123/innlegg/ http://www.foto.no/cgi-bin/diskusjon/lesTraadHier.cgi?id=550279&kat=1 http://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=455353 http://www.foto.se/cgi-bin/diskusjon/lesTraadHier.cgi?id=479279&kat=21 Siter
AnitaK Skrevet 22. Mai 2012 Forfatter Rapporter Skrevet 22. Mai 2012 Hehe trur ikke det er en "butikk" jeg vil handle i nei... Takk for at du Googla , tenkte ikke sså langt jeg Siter
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.