Gå til innhold
Hundesonen.no

Mike - Mer enn bare en hund


Linda=D
 Share

Recommended Posts

Mike min.

Fantastike gode Mike min.

Hva skulle jeg gjort uten deg?

Hvor ville jeg vært og ikke minst HVEM ville jeg vært Hvis jeg ikke hadde hatt deg.

Du er min støtte. Du er mitt allt. Skulle ønske du hadde kommet før. Kommet mens allt foregikk. Når jeg trengte deg så sårt. Jeg skulle så gjerne hatt en pause da, pause fra hverdagen, pause fra allt. Tenk om jeg hadde kunnet grått mine salte tårer i pelsen din, vi kunne delt hemmeligheter, Du kunne vist meg at verden utenfor ikke er skummel, jeg kunne ha fått den tryggheten som jeg får fra deg nå. Du kom i grevens tid. Du kom når jeg trengte deg som mest. Jeg er overbevist om at det ikke var en tilfeldighet at netopp du dukket opp. Tanken på at du levde i to år uten at jeg visste om deg. Det er en merkelig og mektig tanke. Det er som vi alltid har kjent hverandre. Det har alltidvært oss to.

I kveld brøt jeg sammen. Oppløst i tårer og med høye hikst. du så på meg med dine store, brune og kloke øyne før du vasket vekk mine tårer. Jeg hvisket deg hemeligheter og det tok ikke lange stunden før jeg gråt og lo omhverandre.

mitt liv ville vært så anderledes uten deg at tanken er skummel. Det er ikke lenger mitt liv. Det er våres.

Meg og deg - oss to

Med deg ved min side kjemper jeg

Jeg kjemper så hardt og står så støtt på bena at jeg ikke blir trodd, men det de ikke vet er at du står og støtter meg. Du holder meg oppe.

Jeg studerer. ikke noe studie med fasitsvar, men ett hvor jeg må hevde meg og prestere hver dag.

Jeg går i butikken, jeg tar buss og jeg treffer nye mennesker.

jeg går tur lags veien, jeg kan smile til fremmede og kommer med ett hei, jeg kan slippe deg løs med andre hunder og se deg løpe å leke mens jeg snakker med andre eier i en time eller to.

Allt får jeg til takket være deg.

Det koster og noen ganger dukker jeg under, men du står der ved siden av meg og støtter opp.

Jeg er så glad for at jeg kan få oppleve gledene ved å ha en hund.

Hvorfor jeg velger å publisere det her vet jeg ikke. Jeg finner stor trøst og motivasjon i å skrive og kanske noen andre kan kjenne seg igjen?

Hva betyr din hund for deg?

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så utrolig flott skrevet, ble helt rørt her. Kjenner meg igjen i mye her ja, hundene er mine lykkepiller og gjør livet så mye bedre og enklere.

Mike høres ut som en helt spesiell hund :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk :heart: Sovnet med Mike på fanget i natt etter å ha skrevet dette. Utrolig hvor godt det er å skrive ut innimellom.

Er helt utrolig hvor stor hjelp og støtte det er i en hund(dyr) og også hvor sosialt det faktisk er. Fått mange veldig gode venner pga han.

Ja Mike er en veldig spesiell hund.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Litt av problemet er at om man avler renrasede hunder så får man konsekvenser i det at man ikke får registrert valpene, mens med blandingshunder så er det litt mer "fritt frem". Dessverre. Og det er lite man kan gjøre så lenge hundene har tilgang til mat, vann og ly, og får det tilsynet de har behov for helsemessig.
    • Hei.. Jeg blir så frustrert.. Noen jeg så hadde valper liggende ute på finn i starten av året (valpene født i Desember), har nå parret tispa igjen på første løpetid etter forrige kull, dette skjer så ofte og jeg blir kvalm! Er det virkelig ingen lov som skjermer de stakkars tipsene for sånt? De blir jo brukt som pengemaskiner. "Oppdretter" får søte små valper og itillegg så tjener de GODT på det, vinn vinn tenker de..  Ikke bare skal de ha nytt kull, men rett etter å solgt valpene fra forrige kull så ble både mor og far (de eier begge selv) lagt ut for omplassering på finn, dette ett eller annet vås om at de skulle bruke tid på Gud og hadde blitt frelst og blabla. Jeg blir helt paff.. Men viser seg jo at hundene aldri ble omplassert allikevel for nå har de lagt ut ny annonse om at de venter valper i August, fra samme tispe og hannhund... Har forresten screenshot fra annonsen til forrige kull. Er det lov å holde på sånn? Rådrift på tispa for at de har funnet ut at de tjener gode penger på det?!  Gjelder forresten Malamute/husky blanding, hvite hunder, du finner de på finn 🤪
    • Takk for tipset, fikk plass så nå får vi testet ut<3
    • Hei! ☺️ Er det noen her som forer med Dyrisk? Er dere fornøyde?
    • Nei, hu har i grunn spist det samme i en stund nå, og er vant til å spise variert. Jeg får ta meg en tur til veterinæren og snakke med de. Takk for svar 😊
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...