Gå til innhold
Hundesonen.no

Noen her som har erfaring med Brit Premium?


Staffelaff
 Share

Recommended Posts

Har ikke prøvd det selv, tenkte jeg skulle sjekke litt rundt det først.. Mine går nå på Spesific, og jeg er ærlig talt ikke så fornøyd.Her hvor jeg bor, er Spesific det eneste lett tilgjengelige, men så kom jeg over at jeg faktisk kan få BP fraktfritt hit.

Verdt og prøve?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest lijenta

Du kan jo si san ca hvor du bor så er det sikkert noen som kjenner noen som har andre alternativer også. mange private som forhandler for eller så kan det være som min forforhandler som kjører forbi hver torsdag

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg bor på Hitra i Sør Trøndelag, og her er det nok ingen som kjører forbi, desverre... Selv om jeg skulle ønske!

Har prøvd V&H og Orijen, og vært veldig fornøyd med begge de to. Men det er desverre ikke like enkelt å skaffe, og her trengs det fòr ganske ofte mtp at det er 4 hunder som skal ha. Sitter egentlig å irriterer meg mer over at jeg ikke er fornøyd med Spesific.. Da hadde prøblemet vært løst :gaah:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest lijenta

Sportsmans Pride hundefòr

Blir solgt via din lokale jeger og fisk til medlemmer, men det går da ann å høre med dem. Det er et for som man enten blir glad i eller hater ingen mellomting så langt jeg ahr fått bekreftet.

Dyrebutikken og vetrinæren regner ejg med er prøvd.

http://handlers.no/index.php Her handler du over nett.Har ikke prøvd det men hørt mange snakke om det og være fornøyd.

http://dogclub.no/ her har jeg brukt Kobuk og vørt veldig fornøyd.

Dette er bare noen av alternativene dine. Mener at G-sport og Intersoprt skal ha noen alternativer også men det kan hende du må bestille. Husker ikke G-sport men intersport har proplan i sortimanget

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har vært inne på tanken å kjøpe opp mye av v&h.. Har prøvd slike pølser tidligere.

Det er vel ekstremt mye arbeid å dele det opp tenker jeg? Jeg har 3 staffer som skal fòres, og jeg vil anta at det da går med rundt 1.5 kg pr dag av v&h.

Da lønner det seg kanskje og dele opp i ca 4-5 kgs blokker slik at man tiner opp for et par dager i slengen.

Hvor mange liter er fryseren deres, for de som kjøper opp mye på en gang, og hvor mye kjøper dere?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fikk med 18 kg Sportsmans Pride på ene bikkja. Det anbefaler jeg ingen. For det første flassa valpen, for det andre bæsja den grenseløst. Spiste vel 1-2 kg, kasta resten - alle symptomene ble borte.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest lijenta

Ei venninne av meg har fôra bikkja si på Sportsman Pride i flere år, og den hunden kunne bæsje opptil 6 ganger om dagen og i svært store mengder. Skeptisk!

Som jeg sa oppi her Sportsman Pride har folk enten elsket eller hatet. Ingen ting i mellom. Har selv foret på det og hunden bæsjet ca to ganger om dagen. Og det fungerte fint men tilgjengeligheten var tungvint så jeg byttet for. Fant jo ut at jeg har rabatter på mange for

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Veldig nydelig.
    • I natt var jeg kjempeheldig, for jeg fikk en venninne på besøk, og hun bare: kan hun ikke overnatte hos oss? Jeg bare JAAAAAAA:) Så jeg har sovet MASSE- og det trengte jeg.  Deilig at tassen din også sover gjennom natta nå. (nesten)
    • Uff, kjipt med UVI. Men bra du fikk sove 6 timer sammenhengende, det er jo ganske lenge.  Jeg tror det allerede er blitt en vane for han å våkne i 4-tiden. Han våknet igjen i natt. Lå litt å tygget på sengen og styrte, så sovnet han etterhvert. Og igjen når alarmen går klokken 7, så vil han bare sove videre, så det er virkelig ikke noe stort behov for å tømme seg. Så nå er det bare å få bort den vanen tenker jeg, så får jeg sove natten igjennom 😊
    • Så bra Her har ho begynt å tisse inne, så da var UVI et faktum.. Men men, det skjer ofte med valper.  I natt sov ho i 6 timer sammenhengende, deilig. 
    • Sjekker om det lukter tiss hvor? Nei. Får det veldig godt med meg om han tisser inne, så trenger ikke å leite eller lukte. Det er en stor dam der hvis han har tisset 😂 Har gått over til å gi han tørt for til siste måltid, også har jeg faktisk vært litt "streng" og ikke luftet han på natten med mindre han virkelig gir tegn på at han må. Han har våknet 2 ganger denne uken, og ikke gitt tegn på at han virkelig må ut, bare sånn "kan vi stå opp nå, jeg er ferdig uthvilt" aktig greie. I dag virket det som han ville sove videre når klokken ringte 7, selv om han forsøkte å vekke meg i 4-tiden, så jeg tror absolutt han klarer å holde seg. 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...