Gå til innhold
Hundesonen.no

Staffelaff

Medlemmer
  • Innholdsteller

    56
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Hunderase
    Staffordshire Bull Terrier

Staffelaff's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Reacting Well
  • Week One Done

Recent Badges

16

Nettsamfunnsomdømme

  1. Er dere klar over hvor ofte staffer promper når de har vært ute å løpt en stund? Som sagt, jeg liker å puste på natta. Ikke er jeg spesiellt begeistra for lukta etter de har rulla seg i hestemøkka, eller tatt en tur i fjæra heller. Så får jeg heller være en snerpe!
  2. Nope. Er fryktelig glad i hundene mine altså, men det vet de selv om de aldri har vært i annen etg på huset engang. Rene sengeklær og frisk luft på rommet MÅ jeg ha, noe som er en umulighet om hundene skulle vært der, gitt. Skjønner faktisk ikke at noen vil dele seng med hunder heller, jeg. Lite vits i å dusje seg før man legger seg da.
  3. Jeg blir så glad når jeg hører at dere er fornøyde med det etter lang tid :-):-)
  4. Lijenta, jeg har desverre ingen mulighet for å jobbe inn.. Men skal prøve å kombindere det med dager da datteren i huset må inn til byen til kjeveortoped osv. Litt planlegging, så går vel det meste! :-) Pyrris, flott å høre at det har fungert bra også i forhold til valping! :-D
  5. Ja ikke sant? Min forrige hund spiste Eukanuba hele livet, og aldri noe tull. Begynte da med dette til hund 2 også, og det funket virkelig ikke. Så gikke jeg over til Specific, som ble enda verre igjen. Eneste som er litt balete nå, er at jeg må ta en dag fri fra jobb for å hente fòr, men det blir jo bare en gang hver 3 mnd. Fryselagret stenger så tidlig. Men det er en ulempe jeg fint skal klare å leve med :-)
  6. Ja er jo helt utrolig! Forventet ikke at det skulle gå så knirkefritt! Har ikke vært reaksjoner på magen i det hele tatt, så jeg er så glad, så glad! Måtte det bare vare! :-D
  7. Nå har vi brukt NP i en uke på hundene våre, og HVILKEN forandring. Prompingen er borte, de lukter ikke stram hund lengre (!?) og de bæsjer normale mengder i løpet av en dag. Ånden er mye mer behagelig også, brekker meg ikke lengre når de peser meg i fjeset :-) Håper så inderlig de ikke blir lei av fòret, for jeg vil IKKE tilbake til tørrfòr!
  8. Det smarteste er vel og vente til hunden er voksen, som de andre sier. Jeg var ikke like smart, men. Det har gått veldig bra det også.
  9. Jeg er bare så håpløs på hvordan poste et innlegg at jeg quotet deg, det var ikke direkte ment som svar på ditt innlegg, beklager :-)
  10. Tenkte jeg også på. Sjelden jeg hører noen sier at de liker hunder, men er redd de. De to tingene går gjerne hånd i hånd. Men tanken var god, og det skader jo ikke å prøve!
  11. Akkurat slik tenker jeg også. Tror det er fåtallet av oss med barn som "mistenker" hunden vår for å potensielt kunne bite et barn, vi har vel ikke hatt den hunden hjemme da. Jeg vet hvordan det er med meg selv, vi stoler jo så veldig på hunden vi er glad i. Er også enig med deg i at det finns andre ubehagelige ting en hund kan gjøre, som og hoppe "ned" unger, og klore. Og det har nok mine gjort ved flere anledninger.
  12. Usikkerheten på egen hund tror jeg bare er sunn Djervekvinnen. Misforstå meg rett, man skal vise hunden tillit også, men med forsiktighet. Og stole blindt på en hund for at den er sååå snill, tror jeg mange har brent seg på. Men jeg er helt enig med deg, jeg også lurer veldig på hva som var utslagsgivende for hunden.
  13. Vi har både en bullete staff, og en mer terrierstaff, og jeg synes ingen av de på noen måter ødelegger rasen, de er bare forskjellige typer. Så lenge de har et friskt utseende og er velbalanserte, syns jeg vi bare må regne med at de også kan bli forskjellige. Det i seg selv synes jeg ikke er med å ødelegge rasen. Men de ekstreme tilfellene og da mener jeg begge veier, synes jeg blir feil. En staff skal ikke være helt bull eller helt terrier. Rett og slett! Jeg har forresten en venninne som nettopp har kjøpt seg staff som hele tiden blir stoppet fordi folk vil gjerne klappe harehundvalpen hennes. Den syns jeg er verre :-P Fra spøk til alvor, utseendet på staffen er og blir et definisjosspørsmål. Noen liker den kraftige kompakte bulletypen, mens andre liker terriertypen. Jeg personlig liker mellomtingen, der jeg kan se begge rasene i hunden, uansett om den er bullete eller mer terrier.
  14. Ja umiddelbar nærhet kan for alt vi vet ha vært i naborommet. Det er forferdelig trist, og jeg får vondt når jeg tenker på både foreldre og bestemor.
×
×
  • Opprett ny...