Gå til innhold
Hundesonen.no

De røde farer i Stockholm!


SandyEyeCandy
 Share

Recommended Posts

I begynnelsen av desember dro Bikipile (som egentlig heter IA) og jeg til Stockholm for å vise fram Pippi (3 år gamle Najanin's Yu Yukimi) og Imouto (14 mnd gamle Najanin's Deki Imouto, helsøster til førstnevnte) på Stockholms Hundmässa. Det var 33 shibaer påmeldt, og vi gleda oss til å snakke med folk, sikle hannhunder og vise fram verdens fineste røde farer.

Vi er framme på messa og IA og Pippi titter på livet:

DSC_6324.jpg

Christen Lang viser Daito, bikkja til ei venninne av oss (Christens oppdrett). Daito var en perle i sin juniordebut!

DSC_6333.jpg

Resten av juniorklassen. Bakerste Rollick's Golden Samurai vant tittelen og certet! :wub:

DSC_6336.jpg

Imouto er skrekkelig entusiastisk, ser dere? :P

DSC_6342.jpg

Flere hannhunder:

DSC_6343.jpg

Imouto og jeg prøver å finne ut hvor vi skal stå hen. Hun lurer like mye som jeg:

DSC_6345.jpg

Pippi koser seg på fanget til Berit (Bøllefrøken):

DSC_6358.jpg

Vi venter på tur. Fin front på frøkna, da! :wub:

DSC_6349.jpg

Så er det inn med Pippi. "Redd meg, mamsen!" :lol:

DSC_6363.jpg

Hun er flink på bordet til aldri å ha blitt vist på en innendørsutstilling før (tsjekkoslovakiske ulvehunder i bakgrunnen!):

DSC_6364.jpg

Jeg er lettere sjokka over at jeg får opp halen hennes! :D

DSC_6365.jpg

Min vanskeligste handlingjobb noensinne, SE så konsentrert! :lol: Men finn en feil... :P

DSC_6367.jpg

Overlegne, sier du? ;)

DSC_6374.jpg

Etter å ha spora rådyr på vei hjem fra messa, får lille prinsesse Kamikaze velger seg en godis av tante, men er litt skeptisk (eller kresen :icon_redface:):

DSC_6376.jpg

Knertis: "Jeg prøver den oransje i stedet, jeg!" IA: "Du trur den er bedre enn de fire forrige, eller?!?"

DSC_6381.jpg

Min lille lykkeboll la inn årene omsider. :heart:

DSC_6384.jpg

Vi er innom Shibastanden før vi reiser hjem på søndag, og hilser på Nikki (Rollick's Bright Red, mammaen til certvinnende hannhund). Sånn ser de ut mens de røyter! :lol: (Og tenkt at Imouto fikk at hun var totalt pelsløs, når alternativet kan være dette! :blink: )

DSC_6389.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ser ut som en bra tur - men hvordan gikk det med hundene da!?

Hehe, jeg tenkte ikke på å skrive det, siden det alt ligger i resultattråden. :) Begge fikk VG, og det pleier Imouto å få om dagen, så det er helt greit og forventa, mens Pippi fikk VG ene og aleine fordi hun ikke er ringtrent og ikke ville vise seg. Da blir det vanskelig å bedømme henne mot de andre, men det var helt åpenbart både på måten han håndterte henne og kritikken at dommeren likte henne veldig godt, så det er jo kjempehyggelig. :)
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så masse pene hunder! :D

Jeg lurer på, stilles shiba alltid på bord? Når veninna mi stilte junior hann så stilte de fritt på gulvet nemlig, har egentlig aldri sett de på bord før.

edit: jeg blir nesten litt flau på den nedrøytete shibaens vegne :icon_redface: også alle slemmingene som tar bilde av det, hahaha :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lille fleeceballen er akkurat like vakker som voksen hun :heart:

Takk, og hun er nesten like mjuk fortsatt nå som vinterulla kommer. :wub:

Så masse pene hunder! :D

Jeg lurer på, stilles shiba alltid på bord? Når veninna mi stilte junior hann så stilte de fritt på gulvet nemlig, har egentlig aldri sett de på bord før.

edit: jeg blir nesten litt flau på den nedrøytete shibaens vegne :icon_redface: også alle slemmingene som tar bilde av det, hahaha :P

Hundene vises på gulv og stiller opp for kritikkskriving på gulv, men håndteringa skjer vel omtrent i 97% av tilfellene på bord. Jeg har stilt ut og vært på latterlig mange utstillinger i løpet av de siste 3 åra, og jeg trur jeg bare kan huske en eneste gang at shibaene blei gått over på gulvet. Men i sommer på Fransk Vinner-utstilling i Paris, mente dommeren at han kunne rasen så godt at han ikke trengte å ta på dem annet enn litt stryking og tannsjekk, og denne foregikk hengende på armen til oss eierne, med blotta buk! :lol: Hvis du trudde shibaer flest oppførte seg som uvillige kålormer på bord, så skulle du sett dem hengende på armen mens en rar, gammel mann kom med tafsehendene sine opp i trynet på dem! :D

Så fiiiiiine hunder <3 Jeg vil ha en dame-shiba

Det trur jeg nok Kuma er helt med på. :ahappy:
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Ikke lett å få til disse oppstillingsbildene av valp 😂 Men tenker jeg skal forsøke å få til 1 bilde i måneden.    Tempo 4 måneder gammel.  12 kg og 42 cm høy. 
    • Jeg ønsker at prisene på valpene sank betraktelig. Både på blandinger og rasehunder. Grunnen til det er at når man nå tjener så utrolig godt på hvert valpekull, så er jeg redd det bli mer rovdrift på tispene. Og mer useriøs oppdrett. Jeg vet om flere som sper på pensjonen ved å avle kull etter kull, år etter år (på flere tisper, men likevel). Han ene får opp til ca 50 valper pr. år, og sånn har han holdt på i mange mange år. Blir penger av det gitt... 
    • Han får typisk siste måltid i 20-tiden, og da er det oppbløtet, så han får i seg mye væske da. Har tenkt at dette kanskje er litt for seint og at han da får full blære en gang midt på natten. Vi legger oss ca. 22:30 og står opp klokken 07, så det er jo over 8 timer. Men som sagt har han jo klart dette fra han var 2 måneder gammel, så jeg syns det er rart at nå som han er større, så skal han plutselig ikke klare å holde seg lenger. Ja, jeg er streng på at det er kun ut for å tisse og bæsje. Han får ikke begynne å leke med pinner osv. Han sovner fort igjen etter å ha vært på do, så det er bra! 
    • Litt av problemet er at om man avler renrasede hunder så får man konsekvenser i det at man ikke får registrert valpene, mens med blandingshunder så er det litt mer "fritt frem". Dessverre. Og det er lite man kan gjøre så lenge hundene har tilgang til mat, vann og ly, og får det tilsynet de har behov for helsemessig.
    • Hei.. Jeg blir så frustrert.. Noen jeg så hadde valper liggende ute på finn i starten av året (valpene født i Desember), har nå parret tispa igjen på første løpetid etter forrige kull, dette skjer så ofte og jeg blir kvalm! Er det virkelig ingen lov som skjermer de stakkars tipsene for sånt? De blir jo brukt som pengemaskiner. "Oppdretter" får søte små valper og itillegg så tjener de GODT på det, vinn vinn tenker de..  Ikke bare skal de ha nytt kull, men rett etter å solgt valpene fra forrige kull så ble både mor og far (de eier begge selv) lagt ut for omplassering på finn, dette ett eller annet vås om at de skulle bruke tid på Gud og hadde blitt frelst og blabla. Jeg blir helt paff.. Men viser seg jo at hundene aldri ble omplassert allikevel for nå har de lagt ut ny annonse om at de venter valper i August, fra samme tispe og hannhund... Har forresten screenshot fra annonsen til forrige kull. Er det lov å holde på sånn? Rådrift på tispa for at de har funnet ut at de tjener gode penger på det?!  Gjelder forresten Malamute/husky blanding, hvite hunder, du finner de på finn 🤪
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...