Gå til innhold
Hundesonen.no

Juleverkstedforslag for voksne


SFX
 Share

Recommended Posts

Jeg har invitert familien til juleverksted i helga, med grei deal om at alle tar med det de vil holde på med selv, også fikser jeg mat og kos.

Men så har jeg ikke klart å pønske ut hva jeg selv skal mekke på juleverkstedet - jeg kan selvfølgelig kjøpe glanspapir og lage lenker og kurver, men om det finnes mer "voksne" forslag - uten at en må være så innmari hendig, tar jeg imot det med takk.

Det jeg har tenkt så langt, er å dekorere kubbelys for jula - har kjøpt hvite kubbelys og smelter servietter med fine motiv på ved hjelp av strykejern.

Andre forslag?

Matlaging er ikke aktuelt, det skal være ting vi kan gjøre i fellesskap rundt stuebordet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så pepperkakebaking er ikke aktuelt? Har det selv som en koselig samling i førjula her, og selv de vokse barna syns det er kos. Blir sannelig mye morsomme former på de pepperkakene ;)

Nei, pepperkaker går innunder mat. Familien har laget en god del julekaker hos seg selv allerede, og i og med at jeg tilbringer juledagene hos dem, trenger jeg ikke lage alt av julekaker her også :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lage kjøleskapsmagneter og doskilt og slikt i cernit.

Takk for forslag! Jeg har mange kjøleskapsmagneter med bernermotiv, men kanskje jeg skal lage meg en julekolleksjon også.

Kjøp glasskuler og pynt med glassmaling.

Takk for forslag! Jeg skal ha juletre for første gang i år, så juletrepynt er helt klart nødvendig.

Scrapbooking - kortlaging? Julekort er jo fint å lage no :)

Når mamma var på juelverksted for vaksne kom ho heim igjen med fuglematarar, så det kan også vere ein idé.

Takk for forslag, men julekortene er allerede i boks.

Fuglemater, vet du hvordan de lagde det?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

De har noen materialpakker på Nille og Europris med feks nisser, julehjerter av stoff osv. I pakkene er alt man trenger (bortsett fra lim) og beskrivelser av hvordan man skal gjøre det. En del av tingene blir seende ganske ok ut, og jeg synes det er passe avansert hvis man ikke driver mye med sånt fra før.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

De har noen materialpakker på Nille og Europris med feks nisser, julehjerter av stoff osv. I pakkene er alt man trenger (bortsett fra lim) og beskrivelser av hvordan man skal gjøre det. En del av tingene blir seende ganske ok ut, og jeg synes det er passe avansert hvis man ikke driver mye med sånt fra før.

Takk for forslag, jeg skal titte på de.

Dere kan sy sex-husker og spikke leketøy?

Sorry... :lol: det var bare noe med tittelen :P

Hehehe, jada, kos det sammen med sin far, søster og svoger? Eller lille nevø? :D

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Til- og fralapper må man jo ha. Hadde juleverksted på det med ei venninne i mange år - hmm, kanskje jeg skal lage meg lapper i helga :D

Jeg har pakket inn alle årets gaver, tror jeg - men det kommer jo gavelappbehov neste år. Takk for forslag!

Hva med lys decopage? Eller som jeg gjør, smelter svervitter inn i kubbelys. Artig, enkelt og fine julegaver. Kan skrive mer om det senere visst du ikke har vært borti det, for nå begynner Norge-Kroatia!

Dette er det jeg beskriver i mitt åpningsinnlegg at jeg så langt har planlagt at jeg skal gjøre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åå pokker. Hoppet over en linje når eg leste i ste. Men eg vil anbefale det å bruke en skje istedenfor strykejernet. Blir ofte for varmt med strykejern.

Jeg har gjort dette før, og kan stille inn strykejernet på svak varme - og jeg bruker bakepapir mellom serviett og strykejern i fall det lekker stearin.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Jeg ville gått ut med han, for det er jo ubehagelig å holde seg. jeg holder på med det så lenge de trenger. Den lengste varte tilogmed 5 måned. Det er forskjell på hunder og valper.
    • Det blir nok kompostgrinder og langline. håper bare det går bra med flytting midt i alene hjemme treningen.
    • Jeg tenker og gjør det samme som de ovenfor. Viktigere med gode hundemøter med gode sikre, kjente hunder.  
    • Har ei tispe på 5 som begynte å renne fra det rene øyet for litt siden. Vi dro til vet, men siden det ikke var rødt, eller irritert og ikke gul veske, så fikk jeg beskjed om å dryppe med saltvann en periode og komme tilbake om det ble verre. Det plager henne heller ikke.  Det er bedre om jeg drypper typ to ganger om dagen, men forsvinner ikke. Virker som om det blir verre på tur i vind feks.   Kan det være tett tårekanal? Hva gjøres med det?    Jeg spør her før jeg drar til veterinæren. Hun som så på det sist nevnte ikke det som et alternativ selv om jeg sa det virka som om det ble verre i «vær».  
    • Det bør du ikke. Gå god for dem. En av eierne der nå er anmeldt av veterinær, for dyremishandling. Etter at en valp på 6 mnd som var på kurs der ble strupt og holdt opp i luften etter kobbelet (Med struphålsbånd) og fikk påført varige skader på luftrør og strupehode.  Fordi den "utagerte" mot andre hunder. Som om valper bjeffer av annen grunn enn usikkerhet.... Veterinæren ble så rystet over skadene at mat-tilsynet ble meldt.    Så styr langt unna er mitt råd. Man risikerer at hunden blir varig skadet på kropp og sinn. 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...