Gå til innhold
Hundesonen.no

Små knapper i Mobil-versjon


Recommended Posts

Jeg sliter enormt med å trykke på stjernen eller rundingen når jeg skal gå til første uleste innlegg i mobilversjonen. Den er så liten at jeg bare treffer av og til, bommer jeg, så går jeg jo inn til første innlegget i tråden. Noe som er svært irriterende i f.eks. AN-tråden der man så godt som ikke kan bla seg frem til siden.

Er det noe mulighet for å gjøre den noe større?

Jeg har forresten en Nokia N8, og får da ikke zoomet inn når jeg er inne på Hundesonen.no på mobilen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Går det ikke an å legge inn annen nettleser med zoom på N8?

Aner ikke, har nylig fått mobilen.

Men knappene har alltid vært små, og det er jo litt dumt å måtte zoome hver gang. Menuknappen (der man finner nye innlegg) er jo mye større og lette å treffe.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Selv på min LG optimus 2x så klarer jeg å treffe knappen.

Men anbefaler heller å bruke noen bedre browser som Dolphin browser etc.

Treffer knappen altså, men det kan ofte ta 10 forsøk.. og jeg må si at jeg gir opp etter 5 forsøk :P

Dolphin browser, da skal jeg se etter det, evt. noen andre nettlesere som kan zoome på Hundesonen.no

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Prøvde på min S2 her nå og bomma 1 gang og traff på forsøk 2 uten å zoome. Jeg bruker ikke mobilen til å surfe med(lite eller ingen trening), for blir for smått til meg uansett,. Skal jeg lese, så må jeg zoome og syns ikke den stjerna var hensiktsmessig for liten i så måte

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Prøvde på min S2 her nå og bomma 1 gang og traff på forsøk 2 uten å zoome. Jeg bruker ikke mobilen til å surfe med(lite eller ingen trening), for blir for smått til meg uansett,. Skal jeg lese, så må jeg zoome og syns ikke den stjerna var hensiktsmessig for liten i så måte

Vet ikke om det er mindre hos meg, men det er ihvertfall forferdelig vanskelig å treffe. Jeg har irritert meg såpass lenge at jeg spørr om en løsning på det.

Jeg går omtrent ikke lenger inn på hundensonen på mobilen.

Syntes det blir litt arrogant av deg å si at du treffer, og at du kan zoome, når jeg tydelig har et problem med begge deler. Ei vet jeg hva en S2 er, for alt jeg vet så har den større skjerm enn min.

Lese har jeg ihvertfall ikke noe problem med, er nærsynt jeg så det så :)

Men jeg spørr fremdeles om det er noe mulighet for å gjøre dette bedre? Finner heller ikke dolphin browser

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Beklager, var ikke meningen å være arrogant - ville bare opplyse hva jeg erfarte.

Har du prøvd Opera sin nettleser? (har ikke testet den selv, så vet ikke hvordan den er)

Uansett har ikke andres erfaring så mye å si, jeg sliter som sagt med det, og lurer på om det kan løses. Derfor jeg la tråden her, og ikke et er diskusjonsforum for andres erfaringer. Ikke vondt ment det heller, men som sagt så ser jeg etter en løsning, ikke hvorvidt andre klarer det bedre enn meg og min mobil.

Nå har jeg faktisk prøvd Opera, og da får jeg ihvertfall zoomet, men da er den i standardversjon og jeg må zoome MYE bare for å se noenting, men som sagt, så får jeg ihvertfall kommet meg inn på første uleste innlegg osv.

Men likte liksom mobilversjonen jeg da :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ah,nå kom jeg på. Jeg bruker "vanlig" store sonen jeg på mobil fordi mobli sonen hadde litt mongo knapper :P men min browser skalerer helt fint og det er superlett å treffe :P

Ikke at det hjalp deg så mye menne :)

Hundesonen.no vanlig skalerer ja, men ikke mobilvarianten, og der er knappene mongo. Det jeg lurte på om kunne fikses.

Men altså det går å bruke fullversjonen også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
    • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
    • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
    • Jeg har en Dvergpuddel gutte valp som er 5 mnd. Han har siden han var ny hatt oppheng i sokker og biter og henger seg etter føttene dine så lenge d har sokker på. Hvordan få det til å slutte.    Å jokker på andre hunder under samvær ute, møtes på tur og får hilse og på alle størrelser og hunder i alle aldre. Hva gjør jeg? - helt fersk i hunde verden, ønsker kun seriøse svar😅😭
    • Er vel først fra fjerde generasjon at de potensielt kan stambokføres etter typegodkjenning?
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...