Gå til innhold
Hundesonen.no

Ny hjemmeside for Kensington Gate Collies


Kensington Gate
 Share

Recommended Posts

Jeg likte den forrige versjonen bedre :icon_redface: Den var mer stilrent, elegant og oversiktlig. Denne synes jeg ble litt tabloid - jeg forstyrres av de ulike buttons for facebook, twitter og youtube (som for øvrig ikke gir noen lenke hos meg), det gir litt rotete og ufokusert inntrykk.

Jeg innser at sosiale medier er viktige, men det er ikke noe estetisk ved det... :aww:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har også min side på kun engelsk. De aller, aller fleste nordmenn skjønner engelsk - og da er det trolig tidsbesparende å ha info'n på kun ett språk.

Så ja, latskapen lenge leve - engelsk holder for min del...

Susanne

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Andre forslag tas imot med takk! :)

Feilstaving i følgende setning på forsiden:

"FuIf you have any questions or comments,"

Når man klikker på headeren (som vanligvis skal bringe en tilbake til hovedsiden) så popper det opp en blank feilmeldingsside istedet. You fix? :- )

Jeg har ingenting i mot å lese engelsk, jeg liker det :-) Men hvis du hovedsaklig regner med å ha norske valpekjøpere, iallefall de første årene, så er det jo egentlig litt unødvendig å skrive engelsk...? Eller satser du sterkt på hele norden og Europa? :) Finske valpekjøpere setter nok pris på engelskspråklig hjemmeside f.eks.

Hvorfor ikke ha begge deler? ;)

Det er vel sånn at valpekjøpere i Norge ikke finner deg via søk om du skriver på engelsk, da de fleste valpekjøpere søker på norske ord når de leter etter valp...? F.eks. "oppdretter collie".

PS!

Ellers likte jeg siden godt, for jeg hater sider fulle av blinkende og bevegelig dilldall.... altfor mange oppdrettere har sider fullstappet av rot! Dine var lettleste og klare, ryddige. Bra!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har hovedsaklig min side kun på engelsk. Å oppdatere ofte på to språk gidder jeg bare ikke.

Noen sider (som sjelden oppdateres) har jeg dog på begge språk;

Om oss (Her kan du klikke på Norsk flagg for norsk tekst) og valper.

Informasjon om basenjien (Raseinfo, sykdomsinfo, fargegenetikk m.m.) finnes kun på Norsk da jeg tenker at internasjonale lesere kan såpass mye om rasen og kan finne samme info på andre sider. Vi har ikke et tilsvarende norskt alternativ.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk for mange gode tilbakemeldinger! Som Yodel vet jeg ikke om jeg har tid og ork til å oppdatere to versjoner av hjemmesiden, men jeg vil vurdere å oversette enkeltsider.

Årsaken til at jeg benytter engelsk som språk i utgangspunktet er at min "raseomgangskrets" i all hovedsak er utenfor Norge. Jeg har også fått indikasjoner på at en del henvendelser på valper vil kunne komme fra utlandet.

Emma, jeg er litt enig med deg om forsiden og jeg har tenkt til å forandre den litt ved å ha et foto på høyre side der knappene er og flytte samt forminske knappene slik at de ligger under kontaktinfo. Ellers syntes jeg den gamle ble altfor smal - det ble problemer med å få hele hovedmenyen på en enkelt linje. De fleste har skjermer som tåler litt bredde enn det jeg fikk til med den siste versjonen.

Takk for hjelpen, folkens!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Ja ikke den største oppfinnelsen 😂 Men kanskje noen hadde erfaringer å komme med; kanskje de elsker det kanskje hunden ble dårlig i magen på det. Kanskje det er bløtere enn annen v&h, kanskje noen opplever å måtte fôre dobbelt så mye på det som på en annen variant. Kanskje noen var superfornøyd og andre missfornøyd. I want to know it all 😂
    • Det finnes alltid unntak, men det bør aldri være grunnlag for anbefaling av en rase. Vil man helst ikke ha lyd/røyting/whatever så velger man en rase som vanligvis ikke har tendensene til det. Oppdragelse, trening og miljø kan påvirke, men genetikken kan ikke overstyres. Lyd på riesen er ingen overraskelse for meg, det er jo en hund med mye driv.
    • Er en del med god helse og super mentalitet også? Vår golden var på ingen måte taus, han bjeffet forholdsvis mye. Cavalieren vår var helt ekstremt gneldrete med vakt som sin selvpålagte hovedoppgave. Mest savage villdyr jakt-, vakt- og trekkhund jeg har hatt. Understimulert.  Ingen lyd på finsk lapphund og chihuahua, som begge fikk over gjennomsnittet med oppmerksomhet og stimuli. Begge rasene kjent som gneldrebikkjer, begge individene så og si tause, i motsetning til de to kjent for å være verdens enkleste og greieste, som i bunn og grunn var veldig hundete hund på mange måter, bl.a. ressursforsvar. Såfremt en skal trene og aktivisere hunden er oppdragelse og aktivisering vel så viktig som rase og genetikk, tror jeg. En golden som kjeder seg er ingen plysjhund, den vil bjeffe og ødelegge ting. En spisshund som får tilfredsstilt behov og blir trent trenger verken lage lyd eller ugagn. Kan lyd handle vel så mye om hvordan ulike raser blir valgt av ulike typer hundeeiere til ulike typer hundehold? Hvilke raser vil ikke bli gneldrebikkjer om en ofte og lenge av gangen plasserer dem i en kjedelig hundegård alene, hvor de kan se/høre/lukte forbipasserende? En gjenganger med små, såkalte gneldrebikkjer av selskapsraser er at eierne verken forstår dem eller trener dem, og så retter det seg når de får hjelp til å tolke hunden og interaktere bedre med den.  Jeg har forøvrig hatt store problemer med LYD på riesenvalpen jeg har nå (ikke en rase for trådstarter). Ikke noe jeg forventet, og er pga generelt konsensus om bjefferaser usikker på om det er genetisk lyd eller om det i hovedsak er miljøpåvirkning fra den individuelle mammaen. Fra mitt eget anekdotiske erfaringsgrunnlag tror jeg egentlig det siste. Det har tatt to mnd å bli kvitt problemet hjemme, ved å forstå mer av hva han vil når det kommer lyd, og hvordan respondere på det. Ikke super lystbetont oppgave å jobbe med, for jeg forventet ikke det problemet.  Den personlige efaringen min er altså at rase is like a box of individuals i litt større grad enn mange andre mener.
    • En del lyd og dårlig helse og mentalitet på dem.
    • Hva med vanlig cocker? Eller amerikansk cocker? 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...