Gå til innhold
Hundesonen.no

Xbox 360


Ganzie

Recommended Posts

Vår kjære 360 døde visst i løpet av jula, og jeg leter nå etter en ny. saken er at vi ikke akkurat har flust av penger, og vi har ikke råd til den luksusen å kjøpe en 360 elite til 2000.

Noen som vet hvor vi kan finne denne billig? Har lett på finn.no, ingen som solgte den i nærheten. Har også kikket på de fleste større gamersidene, men der er det kun 360 elite som gjelder.

En ting til, noen som vet hva som kanskje feiler vår gamle 360? Vi fikk brått problemer for ca 2 mnd siden, den nektet i blant å lese spill og filmer, men det løste seg ved å slå den av og på. På mandag skulle vi se film, og da nektet den å lese. Nyttet ikke å slå av og på. Er det noe som kanskje lønner seg å fikse? Kjøpte den på komplett.no i desember 2008.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du har fem år reklamasjon på Xbox, så kontakt Komplett og forklar problemet. Du har faktisk krav på ny eller reparert konsoll. Er det en form for RROD du har fått?

Her er et par rimelige alternativ:

Arcade på Abbo.no - 1482,-

Elite på Abbo.no - 1695,-

Fem år? Var redd det var to år jeg. Er liksom så typisk at dubbedittene dør to dager etter at fristen går ut, liksom :wub:

Nei, det er ikke RROD vi har fått, den starter og slikt, men den leser ikke spill og dvd-er.

Men da ringer vi Komplett på mandag. Takk :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...