Jump to content
Hundesonen.no

Kitano

Medlemmer
 • Content Count

  337
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Kitano

 • Rank
  Bekjent

Profile Information

 • Kjønn
  Hemmelig

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bar bakke er en forutsetning tenker jeg.
 2. Jepp! Men husk at vi ikke kan noenting. Har veldig lyst å lære søk. Ble imponert over Kaya og det hadde vært ganske kult om vi hadde klart noe lignende etterhvert. Vi har trent en del på å holde bringkobbelet og jeg har fått hjelp av instruktør, men vi er et stykke unna for å si det sånn.
 3. Hei igjen! Vi er med vettu Jeg har jo enda det gule løsbittet jeg lånte av deg for en stund siden for å trene. Vi så deg og Kaya for noen uker siden ved Dale når vi var på blodsporkurs. Har funnet ut at vi heller vil drive med rundering enn spor, men da trenger vi litt hjelp i starten. Men vi er lett med
 4. Jeg har brukt det og kommer til å fortsette med det så lenge importøren gjør det lettere tilgjengelig. Orijen Norge er ganske amatørmessige og har ikke levert fòr til landet på 6+ måneder såvidt meg bekjent. Men ja, jeg har god erfaring med selve produktet. Synd at de ikke har flere forhandlere rundtom. Hvis noen bor i nærheten av lokale utsalgssteder som fortsatt har tilgang på Orijen, hadde det vært fint med en PM. Jeg får ikke tak i det her lengre.
 5. Veldig enkelt egentlig; du må se an hunden. Jeg ga lenge V&H, men det ga reaksjoner. Har gitt og kommer nok til å fortsette med Orijen, men erfaringsmessig fungerer Hills og Proplan nesten like bra. Royal Canin er helt drøyt i forhold til arbeidslysten til hunden, men jeg klarer ikke helt å lande på det heller. Inntil Orijen løser leveranseproblemene sine (og de er helt forferdelige) kommer jeg sannsynligvis til å gi OrganiPets. Anbefaler at du finner ut hvilken kilde hunden foretrekker (fisk, kylling osv) og finner en kvalitetsleverandør som kan levere den næringskilden hunden fungerer be
 6. Jeg er A-menneske og har sneket inn en rutine med 30 minutters trening før noe annet skjer på morgenen. Så da ligger han og observerer mens jeg tøyer og kaver. Han skjønner fort når jeg er ferdig så da er det hans tur til å tøye og kave, før vi må ut innen halen hans velter alt som ikke er skrudd, limt eller boltet fast.
 7. Det gikk bra med begge to, men den lille, røde bilen hennes må nok kondemneres. Min gikk det tilsynelatende bedre med, men den er tross alt svart ^^ Kjipt når slike ting skjer, men ingen ble skadet, ingen bikkjer involvert og forsikringen dekker det økonomiske.
 8. Fjellreven er temmelig store i størrelsen. Jeg har Eskimo i small og er 182. Den er ikke for liten, for å si det sånn.
 9. I dag krasjet jeg faktisk med en snill pike i småbil. Bilen hennes var rød
 10. Jeg skrev litt keitete. Bilen er ikke dyrere å forsikre fordi den har et godt rykte, men den er populær fordi den har et godt rykte og er derfor involvert i flere hendelser som igjen gjør den dyrere å forsikre. En Yaris er noe dyr å forsikre da den er involvert i flere uhell enn andre, mindre populære modeller. Dette inngår i kalkylen forsikringsselskaper bruker for å regne ut forsikringspremien. Jepp, den er knøttliten i forhold til det mange tror og det var også grunnen til at jeg valgte den. Hadde en CR-V som alternativ, men denne blir for stor for meg og bikkja. Får akkurat inn et
 11. Jeg var nylig i samme situasjon som deg, TS. Jeg sprengte budsjettet og kjøpte en RAV4, men jeg rakk å sette meg inn i "alle" biler i din prisklasse og vil anbefale enten Toyota Yaris Verso eller Citroen Berlingo. Ettersom Toyota har et veldig bra rykte er bilene dyrere på bruktmarkedet og noe dyrere å forsikre. Men du får ekstremt driftssikre biler. Yarisen i førstepost ser ut som et ekstremt bra kjøpt, faktisk. Prøvekjørte en Verso til 54.000,- som hadde gått over 100k (2001-modell) og den ble ansett som billig. Det kjipeste med Yarisen er at det føles som å kjøre en moped. Den er rett og
 12. NR 9 kom i posten i går og passet omtrent på millimeteren. Er veeeldig fornøyd. Kostet også vesentlig mindre enn for eksempel Schmidt.
×
×
 • Create New...