Jump to content
Hundesonen.no

Spiser ikke...


Zeagle

Recommended Posts

Nå er jeg kanskje en overnervøs nybakt "mamma", men hun spiser ikke!!! :D Hun drikker vann og går på do, men spiser ikke maten sin. I dag er alt hun har spist en liten skalk med leverpostei... Hun leker og logrer, men er kanskje litt slapp. Hvor lenge bør jeg vente før jeg ringer veterinæren? Jeg kunne ringt i morges jeg.. Babyen er syk.. :oops: Hvor lenge kan hun gå uten mat, og hva kan det være? Har jo ikke hatt henne så lenge, så er kanskje litt overnervøs! :( :oops:

Link to post
Share on other sites

Hvis du er meget bange for at der er noget galt med hende, kan du så ikke ringe til en natdyrlæge? Det kan man her sydpå... det har jeg gjort flere gange.

I alle fald håber jeg hun får det bedre. Jeg er ked af ikke at kunne hjælpe. De gange jeg har oplevet noget lignende har det som regel været ganske ufarligt, men jeg ville allligevel ringe til dyrlægen i din situation.

God bedring til den lille!

Link to post
Share on other sites

Prøv og se dette litt an.. Det lyder ikke som om hun er syk jo. Enten så er hun bare ikke sulten, eller så er hun kanskje litt matlei eller hvis hun er ved at skifte tennerne sine så kan det være at det er det som gør at hun ikke spiser, da det kan gjøre vondt.. :D

Men jeg ville se det litt an.. Det er ikke unaturligt hvis en hund ikke har stor matlyst engang iblandt :(

Men kan da også forstå deg, du er jo nybakt mor :wink::D Tror dette er noe du skal ta med et gram salt..

Link to post
Share on other sites

Hvor lenge har hun gått uten å spise? Kompenserer hun med å drikke mye vann?

Visst hun virker ok ellers så hadde jeg ventet litt og sett om ikke hun begynner å spise igjen. Det er ofte at de er litt tufsete med maten. Og nå har ikke du hatt henne så lenge enda.

Men jeg tviler på at det er tannfelling på gang. Er hun ikke rundt 10 mnd? Da er hun ferdig med det.

da min siste tispe nærmet seg sin første løpetid så hadde hun 3-4 dager der hun nesten ikke spiste noen ting.

Men ha litt is i magen du og følg med at almentilstanden hennes, regner med at det går bra. :wink:

Link to post
Share on other sites

I dag er det andre dagen hun ikke spiser :D (hun spiste en skalk med leverpostei i går da). Hun drikker, men det er ikke så mye. Men hun virker ok, leker med kongen sin og er ivrig etter å gå tur. :(

Vi får ha litt tålmodighet, og håpe det er løpetid som kommer! :D Hun spiste lite i begynnelsen, men de siste dagene spiste hun godt og nå ikke i det hele tatt.. Skal følge godt med henne, men synest jeg det går for langt ringer jeg veterinær uansett. Bedre med en gang for mye enn en gang for lite!!! :D Hvertfall når vi ikke kjenner henne ut og inn ennå.. :D

Link to post
Share on other sites

lar du maten stå fremme??

jeg har hatt samme problemet m speedy.. han spiste ikke noenting..to biter her og to biter her.. så ble jeg fortalt at hvis jeg gav ham mat og han ikke soiste sp burde jeg ta vekk maten etter ca 20 min.. og det gjorde jeg.. og når han skulle få "kveldsmaten" så spiste han med en gang.. så spiser han som regel maten rett før jeg skal ta den vekk fordi han "vet" at den blir fjernet..

kanskje du kan prøve dette.. hunder sulter seg som regel ikke når de har tilgang på mat.. de spiser når de blir sulten nok.. dette er ivertfall min erfaring.

Link to post
Share on other sites

Nei, vi lar ikke maten stå fremme. :D Men oppdaget en liten kul ved øyet, så det var bare på med jakken og av gårde til doktordamen... :( Hun har fått seg et kutt ved øyet som klør (hadde heldigvis ikke noe med at hun spiste eller ikke, ble litt redd for henne! :D :oops: ) og så sa legen at hun mest sannsynlig hadde fått magesjau som var smittsom. Hun hadde hatt inne en del hunder med det. Så nå har vi renset øyet (som ser fint ut med en gang igjen) og fått antibiotika kur. Så nå håper vi den virker fort så hun begynner å spise igjen! :D

Link to post
Share on other sites

Nå går alt litt bedre! :D Hun har ennå ikke spist, men var hvertfall borte og luktet på det. Drikker og spretter rundt. Legen sa hun hadde litt feber så er vel derfor hun er/har vært litt slapp. Vi satser på at alt går bra, hun viser hvertfall ikke noe tegn til noe annet! :( Var litt bedre for oss også når vi "vet" at det hvertfall ikke så ut som noe annet enn litt mageonde :D :oops:

Link to post
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Det er jo vanlig at valper får diare, men hvor ofte er vanlig/uvanlig. Jeg har en Golden/Toller valp på 6 mnd som ofte har diare, og han får det som regel uten grunn. Prøver å unngå at han spiser på ting ute, får lite utenom sitt vanlige for. Han får diare så  og si ukentlig og det varer alt fra 1-4 dager vil jeg si. Er det normalt så ofte? Formen hans virker ikke påvirket av dette. Han drikker godt med vann og er like hyper som alltid.    
  • Hun er litt sær, så egner seg nok best som rekvisita 😂 
  • Tusen takk! Det gikk bedre enn forventet! Mista hodet helt på lørdag, men på tross av det landa vi på en 3.plass med 172poeng. Idag gikk det mye bedre, jeg hadde med meg hodet, men mista Limit litt for jeg ble så "stiv" i kroppen og klarte ikke helt å engasjere henne nok. Ble 183poeng, bronsemerket, vårt første napp og en 2.plass!  Veldig fornøyd med det! Vet jo at vi kan gå himla mye bedre bare jeg får nervene under kontroll.  Og ifht hvor lite vi faktisk har trent så er jeg storfornøyd med innsatsen til Limit når jeg ble så håpløs, spesielt på lørdag.  Neste stevne blir nok i starten av november allerede! Bitt av basillen ble jeg! Men etter det blir det rallystevne stopp frem til neste år.   
  • Takk for svar og tips. Når du sier det, kan det godt hende det er hennes egen usikkerhet som gjør det. Det virker som hun ikke helt «forstår» situasjonen, slik hun gjør når andre hunder er veldig rett fram og durer på. Vi går på rallylydighet og blodspor, og hun hilser ikke på andre hunder når hun er i bånd (vi passerer sikkert tjue stykker daglig uten stress), men det er sant at situasjonene har vært en «NÅ kan dere leke»-situasjon, som kanskje har skapt stort forventningspress til at den andre hunden vil være på hennes bølgelengde, og at hun reagerer negativt når den ikke er det. Jeg tar det til meg!
  • Hvis hun er utrygg selv så er det ikke unormalt om hun reagerer på usikkerhet hos andre hunder. Det gjør situasjonen mer usikker for begge parter. Sosialisering er ikke bare lek med andre hunder. Det høres ut som din hund har godt av å få mer omgang med trygge hunder UTEN at det er lek, gjennom båndturer og hundetrening. Hvis du har en jaktlabrador som ikke brukes til jakt så vil jeg tro du allerede trener aktivt i en gruppe eller klubb? Kan du få med noen derfra og gå rolige turer i bånd, uten forventning om lek, for eksempel? Én eller to faste lekevenner som hun fungerer godt med og er trygg på er nok for å få ut lekebehovet. Jeg ville droppet lek med tilfeldige ukjente hunder uansett, siden det alltid er en risiko for konflikt.
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...