Gå til innhold
Hundesonen.no

Hvordan få henne til å ikke bite i bandasjen?


Anette

Recommended Posts

Amiga var idag hos dyrlegen og de så på klumpen på labben, den var rød og betent og amiga hylte når vi tok på det. Så hun har nå fått en krem som jeg skal smøre på, samt sette på bandasje. Også får hun antibiotika og skal se til mandag om vi skal opperere det vekk eller ei.

Meeeeeeeeeen, hun skal helst la såret være, fordi hun biter og slikker på det. Og prøver å få av seg bandasjen. Fungerer det med potesokk? Hun har jo veldig små og rare bein så montro om det finnes noen størrelse som passer hennes labb.

For nå sutter hun på bandasjen og synes veldig synd på seg selv :lol:

Vistnok var bandasjen med noe som smakte surt, men tror hun ignorerte det ganske bra. Er ikke lett å gå etter henne å få henne til å ikke bite på bandasjen, kan jo ikke fotfølge henne heller :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Om bandasjen beskytter såret bra så smører jeg fersk sitron eller tabasco utenpå. Trenger ikke mange dråpene her og der så pleier de holde tungen unna :D

God ide :lol: Akkurat nå fikk hun sove i senga mi så da sluttet hun heeeeelt med å sutte på labben iallefall :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Eddik, og tabasco fungerte ikke. Så en tur til dyrebutikken og voila på veien hjem så vi slik ut:

62078_10150253646870464_804145463_14425579_6175082_n.jpg

Hun synes fryktelig synd på seg selv, men i det minste så får hun ikke spist på såret. Hun stanger rundt i ting, og så ut til å ha et lite panikkanfall gående hvor hun bare stod stivbent og peset, nå ligger hun rolig og puster. Hun løp rundt helt til hun begynte å stange i ting og da ble hun fryktelig usikker. Potesokkene vi prøvde passet overhodet ikke på beinet og de ble dratt av på ca 2 sekunder. Får håpe hun kommer til ro med å gå i krave. Synes litt synd på henne men må jo le litt da.... :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ah........ herregud..........

Hun presterte å få kraven langt nok ned så hun fikk tak på såret og begynte å sutte.... *sukke og riste masse på hodet*

Eneste måten jeg har kontroll på henne er om jeg putter henne i senga,for da bare ligger hun og sover :icon_confused:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Krage/skjerm er det jeg har erfart fungerer best. De lærer seg som oftest rimelig fort til å akseptere å gå med den. Jeg bruker krage på Kee-Kee når hun skal gå løs på tunet hjemme for tiden, fordi at ellers så klatrer hun gjennom gjerdet til væren vår, noe jeg helst ikke vil, siden hun da mest sannsynlig, om hun ikke dør, blir alvorlig skadet. :icon_confused:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Her anbefalte også veterinæren Hill's i/d, helst boksmat men den er så dyr så jeg gikk for tørrfor. Min ble fin i magen etter to dager på i/d, i tillegg til Zoolac og Canikur. Går du for tørrfor er det viktig å bløte det opp først.
    • Høres ut som dere har det meste på stell! Kjør på tenker jeg 😁
    • Hill’s ID boksemat har vært redningen de gangene jeg har hatt erfaring med skikkelig mage-/tarminfeksjon hos hund, ikke vet jeg hvorfor denne maten er så effektiv sammenlignet med vanlig skånekost, men det er det. Burde brukes etpar dager lenger enn man tror er nødvendig, og gjerne også DiaTab eller medisinsk kull som tilskudd.
    • Vil gjerne høre deres erfaringer om hund og diare, om hvor langvarig en mage-/tarminfeksjon kan være:  Tispen min er snart 9 år gammel. For halvannen uke siden fikk hun løs mage/diare. Etter noen dager ga jeg henne probiotika, uten at det så ut til å hjelpe.  Tok kontakt med veterinærklinikken, der klinikksekretæren mente at det ikke var noen grunn til konsultasjon så lenge hun var pigg og hadde matlyst. Hun foreslo å bruke Webiotic.  Tispen fikk Webiotic i tre dager, og avføringen ble normal. Nå, tre dager etter avsluttet kur, har diareproblemet kommet tilbake (oppe to ganger i natt...). Jeg har gitt henne probiotika. Det er nå helg, og problemet er jo ikke akkurat akutt. Men har tenkt å ta kontakt med veterinæren igjen på mandag.  Jeg vet jo ikke om klinikken vil mene om tispen "kvalifiserer" til konsultasjon, siden dette ikke ser ut til å gi seg. Bør jeg insistere? I bakhodet lurer jo tanken på tarmkreft. Men altså, hunden virker pigg og spiser. Hadde blod i avføringen tidlig i sykdomsperioden, men ikke nå.  Noen som har noen erfaringer å komme med?  
    • Så denne tråden nå og vil bare skyte inn noe; Det er altfor tidlig å forvente noen som helst grad av renslighet for en valp på den alderen. Den har ikke rukket å utvikle blærekontroll nok til å engang vite i forkant når den må på do. Den vet det ikke før den plutselig tisser seg ut. Nå er det en stund siden du skrev innlegget, og jeg antar at du har begynt å se forbedringer på denne fronten den siste tiden?    
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...