Jump to content
Hundesonen.no

Købers. -har du erfaringer med det?


Renate A

Recommended Posts

Jepp har en hund nå som har stått på det i ca 2-3 år. Og lundehunden vi hadde før sto også på dette. med de to har jeg vel utelukkende positiv erfaring med det.

Ulrik (lundehunden) fikk veldig bra pels av det (skinnende blank), slutta å være så mye dårlig i magen og i tillegg elska han den maten, så da slapp jeg å se på en syltynn hund som hata mat, men fikk en som spiste opp alt han fikk!

Bamse (bichon frise) har siden han begynte på købers ikke vært syk! Og før han begynte på dette foret så var han mye syk! Om det har med foret å gjøre eller bare er tilfeldigheter vet jeg selvsagt ikke, men jeg heller absolutt mot å si at det er foret som har hjulpet inn her altså.

Så ja, prøvd på to hunder og har vel ikke mye negativt å si om det foret. Annet enn at jeg kanskje synes det ser litt "kjedelig" ut :banana: men så lenge hundene liker det og det er bra for dem så er det jo det som teller!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ja, prøvde det til schäferhunden vi hadde. Og han dreit MASSE! Alt han spiste, kom ut igjen virka det som. Når vi gikk over på V&H istedet, så tok han opp næringa på en helt annen måte kunne det se ut til. :blink:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...