Jump to content
Hundesonen.no

hundetreff i trondheim


Kristiin

Recommended Posts

Det er etter hva folk vill. Milla kunne gjerne fått leke og boltre seg. Men om noen vill ha med trening så er jo det også fult mulig ;) På de treffene jeg har vært på før har det var slik at de som vill trene møter opp 30-60 min før de som kun vill leke kommer :)

Link to comment
Share on other sites

Da tror jeg at vi ikke kommer, er ikke noe for "slippe-løs-springe-spinnvill-sammen"-treff :rolleyes2:

Jeg vil være med på noen sånne "trene litt, gå litt tur uten fleining, kose litt, passere litt andre hunder"-treff :ahappy: For dødsseriøse trenetreff blir litt frustrerende for stakkars små valpedimlinger :rolleyes2: Og andre som fleiner rundt er altfor forstyrrende for lillemann. Menneh, nå skal vi på noe lignende i morra. Fellestrening hos brukshundklubben :whistle: Men helt sant, jeg vil gjerne ha flere anledninger i løpet av uka til sånne ting. Hvis det er noen interesse for slike treff også?

Link to comment
Share on other sites

hehe, jeg er av den ubesluttsometypen. :rolleyes2: Så dere inne på sonen her får finne ut hvordan type treff dere vill ha, og når det passer for dere. Er med på all slags treff vi. Vi er glad i treff der bikkja kan boltre seg og leke, men det er bra med både treningstreff og tur. Vi er veldig mobile! :rolleyes2:

Link to comment
Share on other sites

Guest Dratini

Jeg vil være med på noen sånne "trene litt, gå litt tur uten fleining, kose litt, passere litt andre hunder"-treff ;) For dødsseriøse trenetreff blir litt frustrerende for stakkars små valpedimlinger :banana: Og andre som fleiner rundt er altfor forstyrrende for lillemann. Menneh, nå skal vi på noe lignende i morra. Fellestrening hos brukshundklubben :banana: Men helt sant, jeg vil gjerne ha flere anledninger i løpet av uka til sånne ting. Hvis det er noen interesse for slike treff også?

Jeppers. Var noe slikt jeg tenkte på. Er veldig mange hunder som forbinder andre hunder med å så springe "tulling sammen", så det hadde vært fint om man kunne gå en tur og trene på litt daglidagse ting (f.eks. passeringstrening o.l. for de som ønsker) :) Jeg skal også se om jeg kommer meg på fellestreningene til NBHK etterhvert, men er avhengig av at sambo har fri når slike treninger er (hvis ikke må jeg ha med meg 2 unger i tillegg).

Link to comment
Share on other sites

Vi vil også være med på trene-treff. Shensi er ikke alltid like enkel forbi/sammen andre hunder, veldig grei når de har hilst å sånt da, men hadde vært greit å fått til at hun kan passere hunder/gå sammen med hunder uten at hun skal bjeffe eller hoppe og sprette som en villhund fordi hun vil bort til hunden liksom! Hadde vært genialt!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Ingen som kan hjelpe oss med litt passeringstrening? Er ikke ofte vi møter hunder på tur her og som oftes så kommer de rett på oss rundt en sving og eg ender opp med å dra med meg Fredrik som begynner å bli ganske tung...

Link to comment
Share on other sites

Ja jeg er og udugelig til det og bestemme, er så ubesluttsom at det er fælt.. men kan vi ikke vente til endag der ALLE kan... selv om det bruker og være nermest umulig.. vært veldig greit å øvet mye på det å passere hunder. alle forskjellige hunder, viltre, greie osv osv :icon_redface:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...