Gå til innhold
Hundesonen.no

Flytting av pus


Izziebelle

Recommended Posts

Vi skal flytte med 1 stk katt og 2 hunder i midten av Juni. Katten er en utekatt som på sommer gjerne er kun et par timer inne i løpet av et døgn. Hvor lenge trengs hun å holdes inne den første tiden? Og kanskje noen som har noen andre tips til hvordan vi kan lykkes med dette vi vil jo ha med oss pusen til vårt nye hjem :ahappy:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg ville hatt katten inne i 1-2 uker etter flytting. Deretter ville jeg vært litt ute sammen med den et par dager i hagen (hvis dere har det)for så å ta den med inn igjen. Nå vet ikke jeg hvordan deres katt er, om den holder seg sammen dere eller er glad i å utforske på egenhånd.

Men vil den ta seg en runde, så la den gjøre det, la verandadøra stå åpen :)

Jeg har flyttet med katt et par ganger og gjort det på denne måten, og det har fungert bra :ahappy: Det var katter på over året.

Lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hovedregelen er ca. 2 uker? Litt avhengig av hvor mye katten streifer, men med denne ville jeg brukt minst det. Pass på å gi den nok aktivitet (klatremuligheter, klore-/tyggeting?) disse ukene, og gode sovesteder, så den blir glad i det nye huset. :ahappy:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for tips! 2-3 uker høres greit ut for meg så lenge katten trives med det såklart. Hun går gjerne tur med meg og hundene, så vi kan jo ta noen sånne turer etter hun har vært inne i noen uker. Flere som har tipsa meg om bånd, men det å putte bånd på en 5 år gammel katte som aldri har gått med det tror jeg rett og slett ikke går.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi slapp ut vår kastrerte hannkatt med et uhell etter 3 dager! men gikk fin det åsså:ahappy:

Jeg har lært det slik at ukastrerte hannkatter bør holdes inne i ca 3 uker, mens kastrerte hannkatter kan slippes ut etter 1-2 uker. Pusen til søstern ble luftet i bånd utenfor huset fra dag 1 han var hos henne, og fikk først gå ut alene 1 uke etter han var blitt kastrert.

Lykke til:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Dette har jeg aldri hørt om. Uff, lykke til, håper det går bra!
    • Frøkna har mest sannsynlig fått en blokkert spyttkjertel. I går skulle hun til utredning i CT, men forundersøkelse av hjertet viste at det ikke er et alternativ å dope henne ned slik hjertet er nå. Så hva i alle dager gjør jeg? Er det noen som har vært borti dette, og evt. fått utført noe slags behandling (f.eks. drenering?) under lokalbedøvelse? Hun ble satt på vanndrivende over helga for å redusere trykket på hjertet, så vil de ta en ny vurdering mtp. risiko ved narkose i neste uke,  men hun vil uansett være en høyrisikopasient så det er jo kjempeskummelt å gå den veien. Jeg har jo ikke lyst til å risikere livet hennes for en blokkert spyttkjertel, som tross alt ikke er livstruende og mest bare et irritasjonsmoment. Alt hva den stakkars hunden skal måtte gjennomgå 
    • Få en trener MED ERFARING (fra hundeklubben f.eks) ikke en som har tatt e kurs og er på sin første hund...  Dette må en hjelpe dere med in real life.  Har selv en valp på 16 uker som bodde på småbruk, men hun er miljøsterk og rå i miljø. Det er noe miljø og mye genetikk.  Kjenner ikke til Collie men tidligere slet de med nerver og det er jo bittelitt arvelig det... Det du opplever høres meget rart ut. Få hjelp hjem nå!!  Valpekurs er genialt, men treneren der har begrenset tid til å hjelpe med sånne problemer, men noe veiledning hjelper absolutt.   
    • Gratulerer med resultatene og hunden!
    • Jeg er ganske forelska om dagen 😂❤️    Vi har jo 3 tisper også - Utrolig morsomme og herlige vesen! Men hannhund er virkelig noe for seg selv! ❤️   Nils hadde en strålende valpekarriere, til helga skal han til Nkk Sandefjord og prøve seg som junior - Vi er forberedt på at alt kan skje 😂
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...