Jump to content
Hundesonen.no

Gruer meg


HeraHiromi

Recommended Posts

Jeg gleder meg utrolig mye til å få valp, men samtidig kjenner jeg søkk i magen når jeg tenker på alle utfordringene vi står ovenfor. Vi har ventet flere år med hund for å ha muligheten til å ha valp. Nå når det er en realitet og ikke lenger bare en drøm så er jeg så redd for å gjøre noe feil. Eller at det skal være noe galt med den lille.

Er det normalt å føle slik? Var aldri redd for dette når jeg gikk gravid med mine to barn... selv om det til tider er beintøft med baby :)

Måtte bare lufte bekymringene litt :wub:

Også tenker jeg sånne teite ting som "tenk om vi får svineinfluensa når vi skal hente valpen i Danmark" :):)

Link to comment
Share on other sites

JA! heeeelt normal. Har selv vært så bekymret for mange ting når det har kommet til ny valp, og fått kalde føtter i hytt og pine. jeg var også veldig redd for at ting skulle gå galt, og hvordan det skulle gå med to hunder og utfordringene der osv osv. Så var jeg bekymret over flyreisen og hvordan valpen skulle tåle det, siden det var veldig kaldt ute og flyseleskapene rotet veldig med å si at det var kaldt i lasterommet, og noen sa det var varmt..

ja og i helga skal vi nedover å se på en ny hund, og gjett om hvor mange tanker som går igjennom hodet mitt da! :) Mange bekymringer jah.. men sånn er jeg bare. Bekymret av natur :wub: Og som oftes er det bare unødvendige bekymringer. Det går nok heeelt bra!

Link to comment
Share on other sites

Slapp av, det er heeeelt normalt, hvertfall her i huset..:wub:

Jeg gleda meg helt sykt, og plutselig fikk jeg helt noia og turte nesten ikke dra å hente henne, men føelsen av å holde et lite nurk i fanget overveier det meste.. :)

Men jeg er også en veldig "bekymrer" når det gjelder dyra mine da.. Jeg bekymrer meg hele tia for pelsen, og for å si det helt ærlig, så bekymrer jeg meg litt for hvordan jeg kommer til å bli når jeg får unger :)

Link to comment
Share on other sites

Jeg var ung og "dum" når jeg fikk første hunden, så bekymringen var ikke til stede da. Saken var en helt annen når jeg skulle ha hund nr 2, da kom angsten noen dager før hun ble hentet. Det har gått strålende og jeg angrer ikke et sekund, men ja, jeg kjenner den nervøse "klarer jeg dette?"-følelsen :lol:

Link to comment
Share on other sites

Skal å se på en ny dobermann :wub: Gleder meg. Men selvsagt også gruer meg :lol: Er en så og si voksen hund, så dermed blir det noe nytt for meg, og nye utfordringer og ting popper opp i hodet mitt. hehe

Utrolig spennede da :D Du må holde oss oppdatert. Dobermann er vakre :lol: Hmmm... hva sier man forresten? En dobermann to dobermenner, eller dobermanner?

Jeg var ung og "dum" når jeg fikk første hunden, så bekymringen var ikke til stede da. Saken var en helt annen når jeg skulle ha hund nr 2, da kom angsten noen dager før hun ble hentet. Det har gått strålende og jeg angrer ikke et sekund, men ja, jeg kjenner den nervøse "klarer jeg dette?"-følelsen :P

Vi har jo planlagt dette så lenge, og dette er første gangen på de årene at jeg føler at dette er rett tidspunkt og rett rase osv. Tror nok også at om dette var første hund ville jeg ikke tenkt på alt som kan skje :P Men dette er vår første valp, også har jeg sikkert lest og hørt for mye siden vi har hatt god tid til det :lol:

Link to comment
Share on other sites

Grøss, ja jeg var hysterisk bekymret jeg også!

Men nå, når vakreste lille valpen er her, ja da er alle bekymringer borte! :P

(vi er klar for valpetreff når du har fått valpen din! :lol:)

Link to comment
Share on other sites

Grøss, ja jeg var hysterisk bekymret jeg også!

Men nå, når vakreste lille valpen er her, ja da er alle bekymringer borte! :wub:

(vi er klar for valpetreff når du har fått valpen din! :lol:)

Har du hentet din? Åååå...... :P du må oppdatere valpetråden din med bilder og info :lol: Gratulerer!

På lørdag er det 5 uker til vi reiser til Danmark :D Er ikke tålmodig :P

Link to comment
Share on other sites

Ja han kom hit på onsdag! :P Og er selvfølgelig verdens vakreste :wub:

Driver på å lager tråd om han i "min hund" nå :lol:

De siste ukene er gruuuusomme! Måtte gå rundt å vente på den måten! Eneste måten man kan komme over det hele er å shoppe småting til valpen :lol:

Link to comment
Share on other sites

Ja han kom hit på onsdag! :P Og er selvfølgelig verdens vakreste :lol:

Driver på å lager tråd om han i "min hund" nå :lol:

De siste ukene er gruuuusomme! Måtte gå rundt å vente på den måten! Eneste måten man kan komme over det hele er å shoppe småting til valpen :D

Shoppe ja, hehe det har det blitt litt av :wub: Også må jeg hele tiden kikke på tingene, tepper, halsbånd, matskåler, leker og bånd.... må se at ikke noe mangler. Får sånn forelskelse følelse :lol::P

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Det virker jo som at de det er snakk om i artikkelen tar godt hensyn til valpenes behov og utøver god dyrevelferd, og det er vel og bra. Uansett synes jeg det er skummelt med slike trender som involverer dyr, spesielt fordi man aldri vet hvordan det kan utvikle seg. Med en såpass stor etterspørsel, kan vi liksom ikke se bort ifra at det kan skapes mange useriøse aktører som ikke setter valpenes velferd i absolutt første rekke. Forholdene man har sett i utlandet som blir beskrevet i artikkelen er jo ren tortur…
  • Hvis han gjør fra seg rimelig raskt om morgenen så tenker jeg at han faktisk må ut da. Du sier ikke hvor ung, men det kan ta litt tid før de lærer seg å sove hele natta. Men det kan være at han også bare har behov for å røre litt på seg eller bytte liggested, så jeg ville prøvd uten bur.
  • Kast buret på søppeldynga der det hører hjemme.  Her er det ingen som står opp ‘før tiden’ med mindre det er snakk om dårlig mage eller lignende . De sover da også i sengen eller i kurver på gulvet for de som ønsker det.
  • https://www.nrk.no/stor-oslo/valpeyoga-har-kommet-til-norge-_-dyrebeskyttelsen-vil-ha-forbud-1.16816919 Pengegriske ‘grundere’ utnytter små hvalper til inntjening. Tragisk å se at over 40 % svarer at de vil benytte seg av tilbudet. Kanskje ikke overraskende når man ser hvor mange som stadig anskaffer seg vandrende lidelseshistorier på fire ben ..  Håper Dyrebeskyttelsen får gjennomslag her. 
  • Et lite problem, men kanskje noen har et tips eller to?  Har en unghund som våkner litt tidligere enn jeg ønsker på morgenen. Han våkner opp mellom 05.30 og 06.30. Før jeg fikk hunden våknet jeg av meg selv og sto opp en gang mellom 06.30 og 07.00. Tidsmessig er ikke dette noe stort problem, jeg får sove nok selv om jeg står opp 05.30. Jeg ønsker imidlertid ikke å stå opp før jeg må. Vil heller ha den timen på kvelden. Han pleier å sovne av seg selv på kvelden og vi legger oss rundt kl 22. Luftetur umiddelbart før han legger seg for natta. Har prøvd å ha han våken lenger, men det hjelper lite, det er bare jeg som får mindre søvn da. Hunden våkner og starter med å bevege seg litt i buret, strekke seg, og etter litt tid blir det piping/klynking. Jeg pleier å våkne da og han slutter med lyder når han vet at han har greid å vekke meg. Hvis ikke jeg våkner(svært sjeldent) så begynner han å bjeffe. Jeg er ganske sikker på at dette er noe jeg kunne løst ganske lett med ignorering og at jeg venta han ut. Utfordringen min er at jeg bor i blokk og har naboer jeg ikke ønsker å forstyrre med lengre bjefferunder på morgenen. Han lager nok lyd ellers. Vi pleier å ta en rask tur ut når han våkner, og da både tisser og bæsjer han ganske raskt. Rett inn igjen. Jeg er heller ikke helt sikker på om han da våkner fordi han må på do, eller om det er et potensiale for litt mer sammenhengende søvn. Han har fint greid å dressere meg til å stå opp litt før jeg vil, men jeg har latt det skje da det er viktigere for meg å ta hensyn til naboenes velferd.  Er det noen som har noen tips til hvordan man kan få hunden til å sove litt lengre på morgenen?   
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...