Jump to content
Hundesonen.no

'Speile' i bakken


Recommended Posts

Lurer på om noen kan forklare med hvordan man får bilder og tekst 'speilet' ned forran objektet. Se logo både på bilde jeg har lastet opp(support forum), samt bildr.no logoen har det også.

Bruker Photoshop cs2, men det er vel ganske likt i alle versjoner, så hvis noen har tid til å forklare dette til en som ikke kan PS så hadde det blitt satt pris på.

Slik som dette

Link to comment
Share on other sites

Joda, lurt å søke, men jeg sliter med å finne rette ord å søke etter. Ser det er mange veier til rom for å gjøre det. For teste ut og se om jeg får det til - takk for hjelpen!

Bare hyggelig, sliter du så skal jeg se om jeg ikke kommer opp med en t-skje forklaring til deg :P*håper han greier det*

Link to comment
Share on other sites

Får det nok til skal du se - det er jo som å følge en oppskrift på mat/kake og det er jeg flink til... hmmm kanskje ikke, da jeg alltid endrer litt ^^

Men ser det er forskjellige måter man lager speilet med gradvis å forsvinne. Ser f.eks gradient tool brukes, samt marque tool med f.eks 15 i settings på feather og slette. Sistnevnte så egentlig fint ut. Hva foretrekker du/dere til dette?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...