Jump to content
Hundesonen.no

Miniatyrhund treff på hellestø stranden


hanne

Recommended Posts

Ja alle Rogalendinger , som overskriften sier!

Treff hver søndag på Hellestø stranden kl.14.00

Alle miniatyrer er velkomne.

Fint om dere sprer slik at vi kan bli mest mulig!

Er helt i startfasen men håper vi kan få til et hyggelig treff med masse hunder, vil annonsere der det er mulig.

Info:

Hellestø stranda er delt i 2 av en knaus, når du kommer ned på stranda fra parkeringsplassen går du til høyre mot knausen. Bak er det en liten skjermet strand hvor det ikke kommer så mye folk. Ypperlig plass å slippe hundene på.

Vel møtt!

Edit:

Første gang var forrige søndag.

6 chi

2 tibber

1 dp

1 mops

Planlegger også å få til noe grilling nærmere sommeren!!

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Hmm.

Vis eg var på trett plass i dag, så var oppmøte heller labert... Vis det var nokon andre der så hadde eg vorte kjempe glad for ein litt nærmare beskrivelse på kor det er. Har flytta hit ganske nylig så lokalgeografien er ikkje heilt i boks endå.

Håper på betre lykke neste søndag :ahappy:

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

sorry sorry! har vert labert i det siste pga, dårlig vær, syke unger og syke hunder. Men om dere sender meg en pm eller mail (hannesin@yahoo.no) med tlf nr deres skal jeg sende sms når vi har treff. Planen var å få det til hver søndag men siden det har vist seg å bli litt vanskelig for noen (spesielt meg som har dratt dette i gang) så har vi diskutert om vi skal ha fast en gang i mnd og heller avtale på treffet om vi vil feks. neste søndag!

litt bedre å ha nr til de som er intreserte for å holde folk oppdatert. Er ikke her inne hver dag...

Link to comment
Share on other sites

 • 3 months later...

Nå har jeg sparka meg selv i baken og laga gruppe på facebook. Neste treff blir lørdag 17. oktober kl 15.00 på hellestø stranden.

Meld dere inn i gruppa. kommer til å poste info om kommende treff der.

Gruppa heter miniatyrhund-treff

Håper at flere tar med sine søte små og kommer:)

Vi snakkes:)

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Heisann...

Det virker kjempe flott med ett miniatyrhund treff. Har selv en papillon og var på Hellestø strand i dag kl 15:00 og forventet å finne mange hunder og hundeeiere. Dessverre så har det nok skjedd en eller annen misinformasjon, for når vi kom der kl 15 så var det svært få folk igjen!

Har nå meldt meg inn i gruppen på facebook og håper å klare og komme meg til neste treff! =]

Hilsen Åse og Bibo

Link to comment
Share on other sites

Heisann...

Det virker kjempe flott med ett miniatyrhund treff. Har selv en papillon og var på Hellestø strand i dag kl 15:00 og forventet å finne mange hunder og hundeeiere. Dessverre så har det nok skjedd en eller annen misinformasjon, for når vi kom der kl 15 så var det svært få folk igjen!

Har nå meldt meg inn i gruppen på facebook og håper å klare og komme meg til neste treff! =]

Hilsen Åse og Bibo

Å død å pine. Jeg ser NÅ at jeg har skrevet kl 15.00 her.... at det skal gå an å være så vimsete.

Jeg så du kom men regnet med det ikke var for treffet siden du kom kl 15.00... nei dette er flaut.. beklager så mye :lol:

jeg kommer kun til å poste det i facebook gruppen fra nå av så er jeg vertfall garantert å ikke gjøre den samme feilen igjenn.

Men sånn ellers så var det 16 hunder på treffet i dag.

Og silje! Sheltier er også hjertelig velkommne:)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Det virker jo som at de det er snakk om i artikkelen tar godt hensyn til valpenes behov og utøver god dyrevelferd, og det er vel og bra. Uansett synes jeg det er skummelt med slike trender som involverer dyr, spesielt fordi man aldri vet hvordan det kan utvikle seg. Med en såpass stor etterspørsel, kan vi liksom ikke se bort ifra at det kan skapes mange useriøse aktører som ikke setter valpenes velferd i absolutt første rekke. Forholdene man har sett i utlandet som blir beskrevet i artikkelen er jo ren tortur…
  • Hvis han gjør fra seg rimelig raskt om morgenen så tenker jeg at han faktisk må ut da. Du sier ikke hvor ung, men det kan ta litt tid før de lærer seg å sove hele natta. Men det kan være at han også bare har behov for å røre litt på seg eller bytte liggested, så jeg ville prøvd uten bur.
  • Kast buret på søppeldynga der det hører hjemme.  Her er det ingen som står opp ‘før tiden’ med mindre det er snakk om dårlig mage eller lignende . De sover da også i sengen eller i kurver på gulvet for de som ønsker det.
  • https://www.nrk.no/stor-oslo/valpeyoga-har-kommet-til-norge-_-dyrebeskyttelsen-vil-ha-forbud-1.16816919 Pengegriske ‘grundere’ utnytter små hvalper til inntjening. Tragisk å se at over 40 % svarer at de vil benytte seg av tilbudet. Kanskje ikke overraskende når man ser hvor mange som stadig anskaffer seg vandrende lidelseshistorier på fire ben ..  Håper Dyrebeskyttelsen får gjennomslag her. 
  • Et lite problem, men kanskje noen har et tips eller to?  Har en unghund som våkner litt tidligere enn jeg ønsker på morgenen. Han våkner opp mellom 05.30 og 06.30. Før jeg fikk hunden våknet jeg av meg selv og sto opp en gang mellom 06.30 og 07.00. Tidsmessig er ikke dette noe stort problem, jeg får sove nok selv om jeg står opp 05.30. Jeg ønsker imidlertid ikke å stå opp før jeg må. Vil heller ha den timen på kvelden. Han pleier å sovne av seg selv på kvelden og vi legger oss rundt kl 22. Luftetur umiddelbart før han legger seg for natta. Har prøvd å ha han våken lenger, men det hjelper lite, det er bare jeg som får mindre søvn da. Hunden våkner og starter med å bevege seg litt i buret, strekke seg, og etter litt tid blir det piping/klynking. Jeg pleier å våkne da og han slutter med lyder når han vet at han har greid å vekke meg. Hvis ikke jeg våkner(svært sjeldent) så begynner han å bjeffe. Jeg er ganske sikker på at dette er noe jeg kunne løst ganske lett med ignorering og at jeg venta han ut. Utfordringen min er at jeg bor i blokk og har naboer jeg ikke ønsker å forstyrre med lengre bjefferunder på morgenen. Han lager nok lyd ellers. Vi pleier å ta en rask tur ut når han våkner, og da både tisser og bæsjer han ganske raskt. Rett inn igjen. Jeg er heller ikke helt sikker på om han da våkner fordi han må på do, eller om det er et potensiale for litt mer sammenhengende søvn. Han har fint greid å dressere meg til å stå opp litt før jeg vil, men jeg har latt det skje da det er viktigere for meg å ta hensyn til naboenes velferd.  Er det noen som har noen tips til hvordan man kan få hunden til å sove litt lengre på morgenen?   
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...