Jump to content
Hundesonen.no

Medlemsskap i NKK


Toller

Recommended Posts

Jeg prøver å melde meg inn i NKK igjen nå, men det kommer på 480(!!) kr! Syns det er litt mye ettersom nesten halve året er gått. Er det noen som vet om man må melde seg inn i sånn lokalklubb? :) For det er jo det som koster. Vil bare ha meldemsskap i NKK jeg, så jeg kan starte på stevne.

Link to comment
Share on other sites

Man kan ikke være direktemedlem i NKK lenger, som du jo vet. Men du kan kanskje shoppe litt rundt etter en rimeligere klubb om det bare er medlemskapet du er ute etter. Prisene varierer jo bittelitt, vet at f eks nuffeklubben er 30-40 kr billigere på årsmedlemskap enn schnauzerklubben.

Link to comment
Share on other sites

Man kan ikke være direktemedlem i NKK lenger, som du jo vet. Men du kan kanskje shoppe litt rundt etter en rimeligere klubb om det bare er medlemskapet du er ute etter. Prisene varierer jo bittelitt, vet at f eks nuffeklubben er 30-40 kr billigere på årsmedlemskap enn schnauzerklubben.

Nei det visste jeg ikke...

Men har en lapp her hjemme hvor det står at det er forskjellige priser etter når man melder seg inn i NKK (altså i hvilken måned). Men sånn er det tydeligvis ikke lenger.. :) Jaja.. Da får debuten vente enda lenger :P Dette blir for dyrt foreløpig, med medlemsskap + start + reise :P

Link to comment
Share on other sites

Jeg meldte meg inn i NKK forrige september/oktober. I januar får jeg en regning om at jeg ikke er medlem lenger, og om jeg vil fornye. Bor ikke hjemme lenger, så hadde ikke sett regningen.

Uansett trodde jeg ikke jeg kom til å måtte betale 300 kroner igjen før neste sept/okt, men er visst ikke slik det virker nei... hadde vel måtte betale på nytt om jeg meldte meg inn i desember og tenker jeg... det er litt grovt.

Link to comment
Share on other sites

Redusert pris får man først etter 1. september eller 1. oktober.

Det finnes klubber som har lav avgift. Jeg er medlem i flere klubber, og til Selbu Trekk- og brukshundklubb betaler jeg 150,- i året.

Hvis du melder deg inn der vil det koste 140,- til NKK 150,- til STBK altså 390,-. Dette har du vel spart inn på et stevne eller 2, siden du må betale dobbel startavgift hvis du ikke er medlem.

Link to comment
Share on other sites

Ah... For et rot! Prøver å melde meg inn nå, men får bare beskjed om at "Det er allerede registrert medlemskap på hundeeieren. Velg 'Endre medlemskap' i menyen til venstre." Og når jeg trykker på endre medlemskap så får jeg beskjed om å skrive inn medlemsnummer (denne beskjeden fikk jeg ikke tidligere i dag), og på "Min side" står det at jeg ikke er medlem, og jeg finner ikke noe medlemsnummer ;)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Lill med Perfect image er fremdeles aktiv med collie oppdrett både med lang og korthår. Enklest er nok å ta kontakt på Facebook med henne privat, tror ikke hun har tilgang på Messenger på kennel siden sin dessverre. Hun venter et korthårskull i disse dager (uke 17) og jeg vet hun har noen spennende planer fremover også. Verdt å ta kontakt, eventuelt mase litt om du allerede har sendt henne en melding! Ikke sikkert du får svar sånn helt med en gang da den dama har mange baller i luften, kan ikke annet enn å bøye meg i støvet for arbeidet hun gjør. 😂    Tine (kennel laabanden) som er tagget over her har i hvert fall 1 om ikke 2 korthårs hannhunder ledig akkurat nå, og er vel ikke utelukket at det blir en kort/langhårsparring der i fremtiden, men det kommer helt ann på hvilken hannhund det blir på kortis tispa hennes i fremtiden.  Ann Gjertrud (Kennel NoorWay) er jeg usikker på om avler fremdeles, men er ikke sånn kjempe kjempelenge siden jeg så en annonse fra henne så sant jeg husker rett. Hun var aktiv her inne før, om du søker på Noor, Ninja eller Miyagi (usikker på hvordan det skrives) så finner du henne nok. Men er ellers vanskelig å finne på nett om dagen svjv.  Hadde anbefalt @Kensington Gate , men tror ikke hun avler pr.d.d.    Du kan søke opp norsk collie markedsplass på Facebook, der deles det annonser. 😊 NCK fikk ny nettside for ikke så kjempelenge siden, men oppdateringene har gått sakte dessverre.   
  • Jeg kan ikke se å finne Kennel NoorWay noe sted - verken gjennom Google eller Facebook. Har du mulighet til å sende en lenke? Ellers noterer jeg meg resten av det du skriver, og vil legge stor vekt på gemytt! Takk for hjelpen 
  • Tusen takk for gode tips! Her har jeg litt å sjekke ut 
  • Jeg soser rundt i valpefeber, feriefeber og ferieplanlegging...
  • Ja, det kommer til å bli brukt sekk til valpen. Men vi har lyst til å kanskje leie en hytte og ta små dagsturer med både valp og godt voksen hund.  Sykkelturer utgår pga det blir for tungt med 30+ kg i sykkelvogn.  Alt kommer til å gå på valpens premisser.  Men vi vil gjerne ha turterreng som er ganske flatt, pga eldre hund med hofteplager, og pga tung sekk i krevende, kupert terreng er skummelt.  Setter gjerne tips på turrterreng, eller lettgåtte turer: hele sørlandet, Telemark og Asker område På forhånd tusen takk
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...