Jump to content
Hundesonen.no

Hjelp til å melde på stevne


Superbikkja

Recommended Posts

Jeg har lastet ned NKK's påmeldingsskjema og fylt ut det jeg kan, men står fast på et par punkter jeg håper noen av dere kan hjelpe meg med...

- Jeg aner ikke medlemsnr. mitt i klubben jeg er medlem av, og har ikke noe post derfra hvor dette pleier å stå bakpå.. hvordan finner jeg det?

- Nederst så står det: "Påmeldingsavgiten er sendt pr:. [boks til å krysse av i] girokonto til arrangerende klubb.

- Dessuten skal de ha underskrift. Jeg skal sende denne som vedlegg på mail, kan jeg skrive under "på skjermen"?

Huff, dette er sikkert dumme spørsmål, men jeg trenger hjelp her altså...

Link to comment
Share on other sites

For å svare på noe helt annet - hvis hunden din er registrert i NKK eller har et NOX-nummer er det mye lettere (og ofte billigere) å melde på elektronisk. Altså gjennom NKKs påmeldingssystem, ikke ved å sende mail eller tilsvarende. Du betaler og melder på i ett, og behøver ikke å fylle ut alle opplysningene hver gang.

Rop ut, så kan jeg forklare dette nærmere om du er interessert.

For å svare på spørsmålene dine:

Medlemsnummer er ikke så nøye å oppgi, men om du ønsker å finne ut av det kan du ringe medlemsservice hos NKK eller kontakte klubben du er medlem av. De skal kunne finne deg i databasen sin.

Litt usikker på hva du spør om i spørsmål to, men før var det enkelte som sendte med sjekk, for eksempel. Det er det jo i grunnen få som gjør i dag, så du betaler inn avgiften til riktig kontonummer, og krysser av for at du har gjort det.

Når klubben godtar påmelding per mail, pleier det å være akseptert som underskrift at du har sendt en mail i ditt navn. Jeg har meldt på et par utstillinger over mail, når de ikke har annen påmeldingsordning, og det har aldri blitt etterspurt signatur. Ikke medlemsnummer heller, for den saks skyld.

Lykke til!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Det virker jo som at de det er snakk om i artikkelen tar godt hensyn til valpenes behov og utøver god dyrevelferd, og det er vel og bra. Uansett synes jeg det er skummelt med slike trender som involverer dyr, spesielt fordi man aldri vet hvordan det kan utvikle seg. Med en såpass stor etterspørsel, kan vi liksom ikke se bort ifra at det kan skapes mange useriøse aktører som ikke setter valpenes velferd i absolutt første rekke. Forholdene man har sett i utlandet som blir beskrevet i artikkelen er jo ren tortur…
  • Hvis han gjør fra seg rimelig raskt om morgenen så tenker jeg at han faktisk må ut da. Du sier ikke hvor ung, men det kan ta litt tid før de lærer seg å sove hele natta. Men det kan være at han også bare har behov for å røre litt på seg eller bytte liggested, så jeg ville prøvd uten bur.
  • Kast buret på søppeldynga der det hører hjemme.  Her er det ingen som står opp ‘før tiden’ med mindre det er snakk om dårlig mage eller lignende . De sover da også i sengen eller i kurver på gulvet for de som ønsker det.
  • https://www.nrk.no/stor-oslo/valpeyoga-har-kommet-til-norge-_-dyrebeskyttelsen-vil-ha-forbud-1.16816919 Pengegriske ‘grundere’ utnytter små hvalper til inntjening. Tragisk å se at over 40 % svarer at de vil benytte seg av tilbudet. Kanskje ikke overraskende når man ser hvor mange som stadig anskaffer seg vandrende lidelseshistorier på fire ben ..  Håper Dyrebeskyttelsen får gjennomslag her. 
  • Et lite problem, men kanskje noen har et tips eller to?  Har en unghund som våkner litt tidligere enn jeg ønsker på morgenen. Han våkner opp mellom 05.30 og 06.30. Før jeg fikk hunden våknet jeg av meg selv og sto opp en gang mellom 06.30 og 07.00. Tidsmessig er ikke dette noe stort problem, jeg får sove nok selv om jeg står opp 05.30. Jeg ønsker imidlertid ikke å stå opp før jeg må. Vil heller ha den timen på kvelden. Han pleier å sovne av seg selv på kvelden og vi legger oss rundt kl 22. Luftetur umiddelbart før han legger seg for natta. Har prøvd å ha han våken lenger, men det hjelper lite, det er bare jeg som får mindre søvn da. Hunden våkner og starter med å bevege seg litt i buret, strekke seg, og etter litt tid blir det piping/klynking. Jeg pleier å våkne da og han slutter med lyder når han vet at han har greid å vekke meg. Hvis ikke jeg våkner(svært sjeldent) så begynner han å bjeffe. Jeg er ganske sikker på at dette er noe jeg kunne løst ganske lett med ignorering og at jeg venta han ut. Utfordringen min er at jeg bor i blokk og har naboer jeg ikke ønsker å forstyrre med lengre bjefferunder på morgenen. Han lager nok lyd ellers. Vi pleier å ta en rask tur ut når han våkner, og da både tisser og bæsjer han ganske raskt. Rett inn igjen. Jeg er heller ikke helt sikker på om han da våkner fordi han må på do, eller om det er et potensiale for litt mer sammenhengende søvn. Han har fint greid å dressere meg til å stå opp litt før jeg vil, men jeg har latt det skje da det er viktigere for meg å ta hensyn til naboenes velferd.  Er det noen som har noen tips til hvordan man kan få hunden til å sove litt lengre på morgenen?   
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...