Gå til innhold
Hundesonen.no

Vis meg kjøleskapet ditt...


PsychoLynx

Recommended Posts

  • Svar 70
  • Created
  • Siste svar

Kul tråd! Jeg har spiser en LCHF diett (low carb high fat) så kjøleskapet mitt er fullt av masse deilig fett og proteiner. Mye ost, meieriprodukter og egg med andre ord. Naturlig feit (og fersk) mat, ingen lettprodukter kommer i mitt hus. Vi spiser endel grønt også, men kun grønnsaker med lavt karbohydratinnhold. Kjøtt tar jeg opp av fryseren hver dag så det er som regel bare nok til en middag der og i dag er det kjøttdeig.

Senere i dag skal jeg lage lavkarbo feta&spinat-muffins som skal puttes inni der også. Yum yum yum!

Jepp, jeg tør faktisk påstå at jeg er sunn! Ganske kult egentlig, for det var jeg ikke for et halvår siden. :lol:

3343281051_1ae46997ed.jpg

3344114742_e9d6531767.jpg

Lol, jeg ser nå at kjøleskapsdøra er temmelig innholdsløs. Medisiner, majo og gammel film liksom. :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Idag har jeg skrubbet kjøleskapet mitt, etter at en flaske soyasaus hadde lekket utover hele <_<

IMG_4910.jpg

IMG_4912.jpg

Her er synder'n. Hadde vel brukt den to ganger tror jeg..

IMG_4915.jpg

Er det bare meg eller har jeg mye drikke og lite mat i kjøleskapet mitt...? :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Haha, ja! Og det du har av mat er liksom dressinger og grønnsaker... :lol: Hva lever du på?

Dressinger og grønnsaker...? :D

Heldigvis har jeg ganske full fryser av mat som fint lar seg kombinere med div ting. Men ja, det går mye i grønnsaker. :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er det bare meg eller har jeg mye drikke og lite mat i kjøleskapet mitt...? :D

Det lurte jeg også på! :lol: Pålegget, hvor er det? Ser nesten bare drikke, sauser og dressinger jo! :D Som Ingvild sier; hva lever du på? ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det lurte jeg også på! :lol: Pålegget, hvor er det? Ser nesten bare drikke, sauser og dressinger jo! :D Som Ingvild sier; hva lever du på? ;)

Pålegget står bak rømmen ;)

Nå sitter jeg å spiser tortillalefser med løk, frisk spinat og basillikum, ost, servelat og solsikkekjerner inni :D En lefse over og under, inn i ovnen på 180 grader i 10-15 min, skikkelig mums! Dagens middag..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Den tanken slo meg og gitt.. Mye saft å velge blant da *ler*

Næsj, bare 4 da! Resten av flaskene er alkohol ;)

Har vært på storhandling idag og tenkte HA, nå skal jeg vise dem et nytt bilde, men jeg har jo bare handlet grønnsaker så den største forskjellen er at det er enda mer grønnsaker enn før :ahappy:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Næsj, bare 4 da! Resten av flaskene er alkohol ;)

like.jpg Ingvild likes this.

Har vært på storhandling idag og tenkte HA, nå skal jeg vise dem et nytt bilde, men jeg har jo bare handlet grønnsaker så den største forskjellen er at det er enda mer grønnsaker enn før :ahappy:

Men grønnsaker er både godt og sunt, altså! Jeg veit ikke helt hva det er som mangler i kjøleskapet ditt, men noe er det. Kjøtt? Melk? Pålegg? (Jeg skal ikke si noe, jeg spiser ikke kjøtt og drikker ikke melk, og varierer pålegg veldig lite.)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

like.jpg Ingvild likes this.

You facebookfreak! :icon_confused:

Men grønnsaker er både godt og sunt, altså! Jeg veit ikke helt hva det er som mangler i kjøleskapet ditt, men noe er det. Kjøtt? Melk? Pålegg? (Jeg skal ikke si noe, jeg spiser ikke kjøtt og drikker ikke melk, og varierer pålegg veldig lite.)

Oh, nå ligger det noen kyllingfilet'r i marinade der inne, + noen skiver med servelat, det må da telle *flirer* Melk har jeg ekstremt lite av veldig sjelden så det utgår. Men jeg har noen glass med syltetøy og da. Mangler det fortsatt noe..? :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

You facebookfreak! :icon_confused:

:)

Oh, nå ligger det noen kyllingfilet'r i marinade der inne, + noen skiver med servelat, det må da telle *flirer* Melk har jeg ekstremt lite av veldig sjelden så det utgår. Men jeg har noen glass med syltetøy og da. Mangler det fortsatt noe..? :)

Hm. Sånn bortsett fra middagsrester (men det er tydeligvis ikke så vanlig å ha middagsrester som jeg trodde det var - vi har alltid litt rester stående i kjøleskapet til tross for at vi har Tinka liksom. Det henger vel sammen med pappas motstand mot å ikke spise spiselig mat), ost og egg er det nå godkjent. ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oh, jeg har egg! Det spiser jeg faktisk endel av. Og ost har jeg i fryseren :icon_confused:

Og har jeg middagsrester (sånn som idag) så går det i kjøleskapet. Så da var det kanskje ikke så ille alikevel :)

Ost i fryseren? Why?

Jeg tror jeg avventer til etter lønning med å ta bilde av mitt kjøleskap. Akkurat nå er det begredelig tomt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ost i fryseren? Why?

*Flirer* Regnet med at den kom ja. Fordi jeg klarer aldri å spise opp en hel ost alene før den skifter farge og blir skikkelig ekkel. Det er billigere å kjøpe store, og de tåler helt fint en tur i fryser'n. Men de liker best å tine sakte har jeg merket, ergo få tine i kjøleskapet.

Revet ost er og helt genialt å ha i fryseren, når man ikke bruker en hel pakke om gangen :icon_confused:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Lyden av ordet diary..  Vurderte i går å oppdatere om suksessen med ris, havregrøt, gulrot og brokkoli mos, ren kyllingfilet og egg, med en gradvis reintrodusering av tørrfor. Etter 2x kakao kunstverk av perfekt konsistens, som bare var å plukke fra gresset uten any smear, så det ut som en suksess, og Ede fikk V&H blandet med litt gulrotmos til kvelds. I morges viste det seg at jeg var litt snar med å trekke konklusjoner i går, og min vurderingsevne før morgenkaffe er heller ikke noe å skryte av. Det første som kom ut var fint, så jeg avfeide den siste klatten med softis som ingenting. ..og jeg glemte å tenke på at Ede ikke har fått intimbarbering på en stund. Rævskjegget hadde rukket gro nok til å kunne forveksles med ansiktet på en nykonvertert islamist, noe jeg smertelig ble gjort oppmerksom på da jeg noen timer senere måtte tørke stumpen hans fra en ladning med viskositet lik brun kjøttkakesaus ved 278°K. Det som først så ut som en grei tørkejobb viste seg å være det verste tilfellet av danglebær jeg ikke har hørt om før. Ord kan vanskelig beskrive den følgende halvtimen.  Det ble tørket og vasket og lugget i det nyanlagte talibanskjegget uten antydning til å nærme seg måloppnåelse. Ede begynte bli sår i stumpen og protesterte mot behandlingen, men forstod alvoret i situasjonen og samarbeidet tålmodig for å la meg prøve fikse problemet med dobbel effileringssaks, noe som heller ikke var noen quick fix. Vurderer begynne kalle ham Harald nå, etter Harald Hårfagre. Etter at effileringssaksen hadde gjort hva den kunne, så var det fortsatt en absurd mengde småsmuler av brun sement stuck i fløyelen rundt kaviarstjerna på den heltemodige pompen. Å finne frem sjampoen hadde liknende effekt på Ede som på røverne i Kardemommeby. Den heltemodige roen og tålmodigheten slo over i engstelse og han ville ikke samarbeide mer. Fordi han er hjernevasket fra barnsben til å forbinde dusjen med mat, så gikk han allikevel med på å la meg lukke døren bak ham, i håp om lysere tider, men forstod han var fanget i en felle øyeblikket etter, da jeg skrudde på dusjen uten at det luktet mat der inne. Ikke tale om at han ville gå med på det der. Han er for stor til å kunne tvinges nå, så å få den stumpen der inn over kantene på dusjsonen var det bare å glemme. Løsningen ble å massere inn sjampoen midt på gulvet og omstendelig vaske den ut igjen med vaskekluter og håndklær i flertall, mens han benyttet anledningen til å styrketrene muskulaturen rundt halefestet for å være bedre rustet til fremtidige konflikter av samme art.  Da det begynte vibrere truende i halsbåndet var jobben heldigvis gjort.  Nå som veslefjeset er rent og pent og utenfor PSTs søkelys, så er neste oppgave på tapetet å overbevise Harald om at det å stå stille med halen hevet mens jeg romsterer rundt analåpningen hans med en oppladbar, vibrerende, rosa plastdings er nødvendig for å gjøre neste tømming av belgen til en mindre traumatisk opplevelse for oss begge. ..med gulrot- og havregrøt som "lokkemiddel". Godt han ikke kan skrive Finn-annonser for omplassering eller ringe Dyrebeskyttelsen selv. 
    • Jeg tror nok forslaget var å få ny hund umiddelbart etter du har mistet den du har, ikke før. Det er fordeler og ulemper. Og ikke minst, folk er forskjellige.  Nå kan ikke jeg få ny hund pga. sykdom, men selv om jeg hadde kunnet det hadde jeg nok brukt god tid før neste kom i hus. Nå er det to år(!) siden vi mistet våre, og jeg kjenner jeg er mentalt klar for en ny hund. Men for min del sier helsa nei da, så det blir ikke med det første. Uansett tenker jeg det viktigste er å sette pris på den tiden man har, og ta vare på minnene når de er borte.
    • Tankk. Skal sjekke Librela. Når det gjelder ny hund så har jeg faktisk fått det forslaget av en del. Men hu blir sjalu på andre hunder hvis jeg er for "overstrømmende" så det blir evt om lenge til.
    • Fin tradisjon! Har ikke pleid å sette noen spesielle mål for hundeholdet, men kanskje det kan hjelpe på motivasjonen for ulike ting. Så, her er mine ikke så ambisiøse mål for resten av 2025 (om enn litt sent, hehe): - Har en del hundebøker liggende som jeg gjerne vil komme gjennom. Jeg leser igrunn lite bøker generelt, så blir ganske fornøyd hvis jeg kommer gjennom 2 i løpet av de neste 5 månedene - Sydney har muligens ikke så altfor lenge igjen, så hovedmålet blir å gi henne en så god pensjonisttilværelse som mulig og gjøre mitt beste for å holde henne i god helse.
    • Ja, det ble tre dager av 2025 det... Så her må det oppdateres med nye mål for 2025 for frøken Lilje: Blodspor: - Starte AK Nosework: - LGT - Merkeprøve(r) Kurs: - Passering - Nesearbeid (spor/søk) - Apport for moro skyld?    
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...