Jump to content
Hundesonen.no

Påmelding til MH


Bjørg Eva

Recommended Posts

Jeg vet faktisk ikke om det finnes noe skjema, men jeg har sittet å tatt i mot påmeldinger på MH og FA i noen år nå og har aldri sett et skjema... Vi tar i mot påmeldingene stort sett på mail og aksepterer det. Det har også andre klubber jeg har vært med i gjort.

Link to comment
Share on other sites

Fins det ikke en liten sånn boks å krysse av i på det skjema man bruker til bruksprøve?

Jeg tror det er rute for FA og K-test på bruksprøve skjemaene. Jeg er litt usikker på om de er oppdatert etter at MH kom, men det er godt mulig :rolleyes2:

Link to comment
Share on other sites

Jeg tror det er rute for FA og K-test på bruksprøve skjemaene. Jeg er litt usikker på om de er oppdatert etter at MH kom, men det er godt mulig :rolleyes2:

Står ikke MH på den... bare "alle" de andre :sleep: Men jeg har sendt mail så ser jeg hva som skjer og hvordan de evt vil ha det :whistle:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Du og du så flott han er😍😍
  • Tusen takk! Dette var veldig oppklarende!😊😊
  • Det finnes en sensitiv-utgave av Hill's i/d, kanskje hunden din tåler den? Litt avhengig av hva hun er allergisk mot.
  • Prøver å ignorere det faktumet at det kommer en pubertet... Ikke bare én, men to, faktisk. Tjohei! I mens koser jeg med med Ild (7mnd) som har begynt treningen sin som gjeterhund, hun har tent til og viser at hun er litt unghund allerede. Også denne lille spiren da, Pod (3mnd), det skal bli spennende å se om det blir noe av han også. Link til video
  • De fleste gjeterhunder har en lavsesong mellom innsett på høsten og lamming/beiteslipp på våren, det er helt normalt. Så det ser jeg ingen utfordring med, om man har andre aktiviteter hunden kan bedrive i tillegg Bare vær klar over at det å trene en gjeterhund tar mye tid og innsats, især om man ikke har gjort det før. Man må også forvente at det for din søster ikke bare er å overta hunden, også hun må trene og bli kjent med den. Det sagt, så må det da være en midt-i-blinken løsning, om hun ikke kan ha hund selv og dere likevel vurderer rasen. Som tips er å ta kontakt med lokale gjeterhundlag for bistand, og for all del kjøp valp etter foreldre hvor BEGGE er godkjente gjeterhunder, ikke bare annonsert som 'den gjeter'. Mine har lavsesong på vinteren, selv om vi prøver å ha tilgjengelig trening, så er det lite arbeid for dem og ikke alltid vær og føre spiller på lag. Vi driver da med litt annen trening sporadisk, og passer på å holde kroppene deres fysisk i gang med trekk og tur. Vi gleder oss alltid til våren! I høysesong både jobber og konkurrerer dem aktivt, da har vi lite tid og overskudd (for min del) til annen trening. Det sagt, så er en velbalansert border collie fullt i stand til lengre perioder med ro og lite aktivitet, man burde bare ikke ha det som utgangspunkt når man går til anskaffelse av rasen. Veit ikke om det var svar på spørsmålene dere skulle ha, men!
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...