Jump to content
Hundesonen.no

mesh cushion-sele


SaraS

Recommended Posts

Noen her som har erfaring med mesh cushion-selen?

Jeg skulle kjøpe Puppiasele...Hasta inn i butikken, fant altså denne mesh cushionsela på tilbud og kjøpte den. Trodde jeg hadde kjøpt Puppiasele faktisk :rolleyes: Kjøpte den for en stund siden, og den var så stor at jeg ikke har prøvd den på før i dag.

Den er mer klumpete enn jeg la merke til i butikken, og har lange stropper som henger ned fra ryggen. Ellers synes jeg den ligger godt på brystet.

Noen her som har gjort seg opp noen meninger om den? Fungerer den godt/dårlig? Og når passer det å bruke den?

Har forresten tatt noen bilder av den på Selma i dag:

Januar09006.jpg

Har bundet opp de lange stroppene på dette bildet.

Januar09007.jpg

På ryggen er det fire spenner, noe jeg ikke skjønner helt grunnen til. Når jeg åpner alle spennene blir selen i to deler.

Januar09008.jpg

Link to comment
Share on other sites

Brukte den til Knøttis jeg - syns også den var litt klumpete, men passformen var fin på knøttis. Aner ikke hvorfor de har så mange spenner på den, pleide bare å åpne to jeg. Brukte den som ren tursele - syns også den var grei å ha på over dekken, siden det var såpass med justeringsmuligheter på den.

Link to comment
Share on other sites

Da har jeg vært ute å gått med Selma i selen for første gang.

Jeg vet ikke om jeg kommer til å bruke den igjen egentlig. Den er veldig klumpete på henne, og hun blir veldig opptatt av de fire stroppene som henger ned på sidene.

Det som er positivt med den er refleksen og de store justeringsmulighetene.

Så kaaanskje jeg kommer til å bruke den når Selma blir større. Kanskje den ikke vil virke så stor og klumpete på henne da...

Link to comment
Share on other sites

Åh! Jeg elsker den selen! :lol:

Jeg leter etter en til faktisk, for den som Sølve har nå begynner å bli litt slitt og butikken jeg kjøpte den i har gått konk -typisk. Jeg synes den er kjempekjekk og det er favorittselen til Sølve, han foretrekker den helt klart fremfor Rogz selene (som jeg har et par av..). Jeg tror det er fordi den ikke klemmer på ryggen hans. Mesh selen er den jeg har brukt mest og det var utrolig kjekt at den kunne justeres etterhvert. Jeg aner ikke hvorfor det er to ringer på ryggen av den, men jeg har festet id brikken i den øverste ringen og kobbelet i den nederste.

Når det gjelder Selma så vil jeg tro at de lange bandene på siden etter hvert vil bli mindre etter som hund vokser seg til og selen må justeres.

Hvor kjøpte du den forresten? :lol:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Du og du så flott han er😍😍
  • Tusen takk! Dette var veldig oppklarende!😊😊
  • Det finnes en sensitiv-utgave av Hill's i/d, kanskje hunden din tåler den? Litt avhengig av hva hun er allergisk mot.
  • Prøver å ignorere det faktumet at det kommer en pubertet... Ikke bare én, men to, faktisk. Tjohei! I mens koser jeg med med Ild (7mnd) som har begynt treningen sin som gjeterhund, hun har tent til og viser at hun er litt unghund allerede. Også denne lille spiren da, Pod (3mnd), det skal bli spennende å se om det blir noe av han også. Link til video
  • De fleste gjeterhunder har en lavsesong mellom innsett på høsten og lamming/beiteslipp på våren, det er helt normalt. Så det ser jeg ingen utfordring med, om man har andre aktiviteter hunden kan bedrive i tillegg Bare vær klar over at det å trene en gjeterhund tar mye tid og innsats, især om man ikke har gjort det før. Man må også forvente at det for din søster ikke bare er å overta hunden, også hun må trene og bli kjent med den. Det sagt, så må det da være en midt-i-blinken løsning, om hun ikke kan ha hund selv og dere likevel vurderer rasen. Som tips er å ta kontakt med lokale gjeterhundlag for bistand, og for all del kjøp valp etter foreldre hvor BEGGE er godkjente gjeterhunder, ikke bare annonsert som 'den gjeter'. Mine har lavsesong på vinteren, selv om vi prøver å ha tilgjengelig trening, så er det lite arbeid for dem og ikke alltid vær og føre spiller på lag. Vi driver da med litt annen trening sporadisk, og passer på å holde kroppene deres fysisk i gang med trekk og tur. Vi gleder oss alltid til våren! I høysesong både jobber og konkurrerer dem aktivt, da har vi lite tid og overskudd (for min del) til annen trening. Det sagt, så er en velbalansert border collie fullt i stand til lengre perioder med ro og lite aktivitet, man burde bare ikke ha det som utgangspunkt når man går til anskaffelse av rasen. Veit ikke om det var svar på spørsmålene dere skulle ha, men!
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...