Jump to content
Hundesonen.no

Nytt objektiv


Monika!

Recommended Posts

Jeg har lenge ønsket meg nytt objektiv til kameraet, men det koster litt og da vil jeg ikke forhaste meg med å kjøpe det første og billigste jeg finner.

Bruker det mest til bilder av dyr, bil og natur, kunne tenkt meg et som tar bedre bilder i fart.

Har et Sony a100 kamera med 18-70mm f3.5-5.6 som jeg ikke får justert ned til lavere enn 5.6 men høyere? jeg har ikke så mye peiling på dette :icon_confused:

Har sett litt på dette: http://www.scandinavianphoto.no/product/it...spx?iID=4456830

Og dette tilbudet: http://www.pixmania.com/no/no/128911/art/s...-50-mm-f-3.html

Har også sett på tamron: http://www.japanphoto.no/product/objektive...6-3-xr-di-sony/

Hvordan er tamron objektivet i forhold til sigmaet? er jo endel billigere, vil det si at det er dårligere?

Vil heller legge til litt ekstra og få et godt objektiv enn å betale minst mulig og få et som jeg ikke blir fornøyd med.

Håper noen kan hjelpe meg med å bestemme meg.

Link to comment
Share on other sites

du kan nok redusere det til et lavere blender tall. Jeg kan det med min standar 50mm til canon. Dette er også et 5.6 objektiv men jeg kan få det helt ned til 3.5 når blenderåpningen er på 18mm...

For meg så de ganske gode ut alle sammen. Gå for 200mm hvis du skal ha det til portrett foto og fotografering med litt avstand og gå for 50mm hvis du skal fotografere landskap. :icon_confused:

Link to comment
Share on other sites

du kan nok redusere det til et lavere blender tall. Jeg kan det med min standar 50mm til canon. Dette er også et 5.6 objektiv men jeg kan få det helt ned til 3.5 når blenderåpningen er på 18mm...

For meg så de ganske gode ut alle sammen. Gå for 200mm hvis du skal ha det til portrett foto og fotografering med litt avstand og gå for 50mm hvis du skal fotografere landskap. :icon_confused:

Er det ikke 3.5 som angir blenderåpningen da, ikke 18 mm? 18 mm er det ikke det som heter brennvidde eller noe sånt? Mulig jeg er ute og sykler nå, så korriger meg gjerne.

På mitt kamera får jeg den største blenderåpningen på minste zoom.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Lill med Perfect image er fremdeles aktiv med collie oppdrett både med lang og korthår. Enklest er nok å ta kontakt på Facebook med henne privat, tror ikke hun har tilgang på Messenger på kennel siden sin dessverre. Hun venter et korthårskull i disse dager (uke 17) og jeg vet hun har noen spennende planer fremover også. Verdt å ta kontakt, eventuelt mase litt om du allerede har sendt henne en melding! Ikke sikkert du får svar sånn helt med en gang da den dama har mange baller i luften, kan ikke annet enn å bøye meg i støvet for arbeidet hun gjør. 😂    Tine (kennel laabanden) som er tagget over her har i hvert fall 1 om ikke 2 korthårs hannhunder ledig akkurat nå, og er vel ikke utelukket at det blir en kort/langhårsparring der i fremtiden, men det kommer helt ann på hvilken hannhund det blir på kortis tispa hennes i fremtiden.  Ann Gjertrud (Kennel NoorWay) er jeg usikker på om avler fremdeles, men er ikke sånn kjempe kjempelenge siden jeg så en annonse fra henne så sant jeg husker rett. Hun var aktiv her inne før, om du søker på Noor, Ninja eller Miyagi (usikker på hvordan det skrives) så finner du henne nok. Men er ellers vanskelig å finne på nett om dagen svjv.  Hadde anbefalt @Kensington Gate , men tror ikke hun avler pr.d.d.    Du kan søke opp norsk collie markedsplass på Facebook, der deles det annonser. 😊 NCK fikk ny nettside for ikke så kjempelenge siden, men oppdateringene har gått sakte dessverre.   
  • Jeg kan ikke se å finne Kennel NoorWay noe sted - verken gjennom Google eller Facebook. Har du mulighet til å sende en lenke? Ellers noterer jeg meg resten av det du skriver, og vil legge stor vekt på gemytt! Takk for hjelpen 
  • Tusen takk for gode tips! Her har jeg litt å sjekke ut 
  • Jeg soser rundt i valpefeber, feriefeber og ferieplanlegging...
  • Ja, det kommer til å bli brukt sekk til valpen. Men vi har lyst til å kanskje leie en hytte og ta små dagsturer med både valp og godt voksen hund.  Sykkelturer utgår pga det blir for tungt med 30+ kg i sykkelvogn.  Alt kommer til å gå på valpens premisser.  Men vi vil gjerne ha turterreng som er ganske flatt, pga eldre hund med hofteplager, og pga tung sekk i krevende, kupert terreng er skummelt.  Setter gjerne tips på turrterreng, eller lettgåtte turer: hele sørlandet, Telemark og Asker område På forhånd tusen takk
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...