Jump to content
Hundesonen.no

Staffer i Østfold?


Guest Luckystaff

Recommended Posts

det er lov å håpe søss :icon_redface: hehe lurer på om det er noen GD'er i nærheten jeg da??

jeg og storesøss skal nok på MANGE turer når valpene våre kommer hjem :icon_redface:

alle er hjertelig velkommen til å være med på turer da :icon_confused: bare å bli enig om en dag vettu, så kan vi dra på tur=)

Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...
heisann...

skal kjøpe en liten staffekar til våren, og lurte derfor på om det var andre med staffer i nærheten? :)

Vi har staff og er fra Fredrikstad! Er ikke så langt ifra det da :)

Hvor venter du staff fra? Vi prøver å bli med på det meste av treff som er i nærheten eller som vi kan kjøre til! Pleier å være en del over i Vestfold, da det er flest staffe eiere over på den andre siden.(som er "aktive" innen rasen) Jeg kan si ifra når vi skal på noe treff så kan du henge med! Jo fler jo kosligere :)

Link to comment
Share on other sites

Heisann...

Jeg skal ha valp fra svenske evanescences...:ahappy:

Fredrikstad er ikke langt unna vettu, så det er jo flotters! :)

Er bare å rope ut, så skal jeg se hva jeg får til! :) Må ikke være rent staffetreff heller da, generelle hundetreff er også supert...veit det akkurat har vært et lite treff i særp...og den gjengen kommer nok til å møtes igjen...:( lillesøs var med dem seh...så kan si ifra hvis det blir no på den kanten jeg da...;)

Link to comment
Share on other sites

Heisann...

Jeg skal ha valp fra svenske evanescences...:ermm:

Fredrikstad er ikke langt unna vettu, så det er jo flotters! :P

Er bare å rope ut, så skal jeg se hva jeg får til! :P Må ikke være rent staffetreff heller da, generelle hundetreff er også supert...veit det akkurat har vært et lite treff i særp...og den gjengen kommer nok til å møtes igjen...:P lillesøs var med dem seh...så kan si ifra hvis det blir no på den kanten jeg da...:P

Åjaa! :P Spennende!!

Tror jeg vet hvem du er nå :P

Nei såklart, trenger ikke være reint staffe treff, hyggelig med lett blaning også, og kenzo digger lek og andre barnsligheter :P

Ja bare Ja bare si ifra til meg, så tar vi det derfra vettu, hyggelig :P

Camilla

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Det virker jo som at de det er snakk om i artikkelen tar godt hensyn til valpenes behov og utøver god dyrevelferd, og det er vel og bra. Uansett synes jeg det er skummelt med slike trender som involverer dyr, spesielt fordi man aldri vet hvordan det kan utvikle seg. Med en såpass stor etterspørsel, kan vi liksom ikke se bort ifra at det kan skapes mange useriøse aktører som ikke setter valpenes velferd i absolutt første rekke. Forholdene man har sett i utlandet som blir beskrevet i artikkelen er jo ren tortur…
  • Hvis han gjør fra seg rimelig raskt om morgenen så tenker jeg at han faktisk må ut da. Du sier ikke hvor ung, men det kan ta litt tid før de lærer seg å sove hele natta. Men det kan være at han også bare har behov for å røre litt på seg eller bytte liggested, så jeg ville prøvd uten bur.
  • Kast buret på søppeldynga der det hører hjemme.  Her er det ingen som står opp ‘før tiden’ med mindre det er snakk om dårlig mage eller lignende . De sover da også i sengen eller i kurver på gulvet for de som ønsker det.
  • https://www.nrk.no/stor-oslo/valpeyoga-har-kommet-til-norge-_-dyrebeskyttelsen-vil-ha-forbud-1.16816919 Pengegriske ‘grundere’ utnytter små hvalper til inntjening. Tragisk å se at over 40 % svarer at de vil benytte seg av tilbudet. Kanskje ikke overraskende når man ser hvor mange som stadig anskaffer seg vandrende lidelseshistorier på fire ben ..  Håper Dyrebeskyttelsen får gjennomslag her. 
  • Et lite problem, men kanskje noen har et tips eller to?  Har en unghund som våkner litt tidligere enn jeg ønsker på morgenen. Han våkner opp mellom 05.30 og 06.30. Før jeg fikk hunden våknet jeg av meg selv og sto opp en gang mellom 06.30 og 07.00. Tidsmessig er ikke dette noe stort problem, jeg får sove nok selv om jeg står opp 05.30. Jeg ønsker imidlertid ikke å stå opp før jeg må. Vil heller ha den timen på kvelden. Han pleier å sovne av seg selv på kvelden og vi legger oss rundt kl 22. Luftetur umiddelbart før han legger seg for natta. Har prøvd å ha han våken lenger, men det hjelper lite, det er bare jeg som får mindre søvn da. Hunden våkner og starter med å bevege seg litt i buret, strekke seg, og etter litt tid blir det piping/klynking. Jeg pleier å våkne da og han slutter med lyder når han vet at han har greid å vekke meg. Hvis ikke jeg våkner(svært sjeldent) så begynner han å bjeffe. Jeg er ganske sikker på at dette er noe jeg kunne løst ganske lett med ignorering og at jeg venta han ut. Utfordringen min er at jeg bor i blokk og har naboer jeg ikke ønsker å forstyrre med lengre bjefferunder på morgenen. Han lager nok lyd ellers. Vi pleier å ta en rask tur ut når han våkner, og da både tisser og bæsjer han ganske raskt. Rett inn igjen. Jeg er heller ikke helt sikker på om han da våkner fordi han må på do, eller om det er et potensiale for litt mer sammenhengende søvn. Han har fint greid å dressere meg til å stå opp litt før jeg vil, men jeg har latt det skje da det er viktigere for meg å ta hensyn til naboenes velferd.  Er det noen som har noen tips til hvordan man kan få hunden til å sove litt lengre på morgenen?   
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...