Jump to content
Hundesonen.no

Hund funnet etter å ha vært savnet siden 10 desember


jaktlykke

Recommended Posts

jeg håper de som evt har satt hunden nedi der fra dritings og høye på ett eller annet... normale folk i normale tilstander kan da ikke finne på slik galskap. Håper de finner "syndebykken" og låser h*n inne i ett mørkt lite rom alene en månedstid:P

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Folk gjer ekstremt dumme ting i fylla...på ein fest eg hadde då eg var tenåring, var det nokon som klatra opp på taket med katten min og heiv den ned igjen. Deretter pissa dei i pipa.

No høyrer det med til historia at det var metervis med snø og ganske lavt tak, så katten fekk ingen varige men fysisk, men ein god støkk psykisk. I tillegg kunne eg lattermild beretta at pipa ikkje stoppa i ovnen vår, men fortsatte ned i kjellerleiligheita. Han som leigde den på det tidspunktet var...skal me seie...respektert av idiotane som gjorde dette.

Link to comment
Share on other sites

De har gått bort i fra teorien om at noen har puttet hunden i kummen. Kumlokket har ved flere andledninger hvert av, så de regner med at den stakkars hunden har falt ned. Håper og tror på denne teorien, ekkelt hvis noen har puttet den nedi.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...