Jump to content
Hundesonen.no

NKK innmelding


Tyfonia

Recommended Posts

Hei, muligens et dumt spørsmål da, men. Hunden min er registrert i NKK, men må jeg melde meg selv inn for å kunne delta på hundeutstillinger som NKK (eller noen av disse) arrangerer?

Edit: Og hvor mye koster det i året?

Du kan ikke være direktemedlem i NKK - du må melde deg inn i en samarbeidende klubb (for eksempel Norsk Terrier Klubb, annen raseklubb, eller en lokal klubb). Denne prisen varierer fra klubb til klubb, men fra 200 til 400 kroner er vanlig. Samtidig blir du medlem av NKK, som koster 140 kroner. Du kan altså ikke velge kun NKK, medlemskapet er inkludert i annet medlemskap. NKK skal ha en grunnkontingent for hvert medlem fra raseklubbene, som er på 140 kroner, så kan raseklubbene selv velge hvor mye over det de vil ta for medlemskapet.

Du må ikke være medlem i noen som helst klubb for å delta på utstillinger, lydighetsprøver og slikt - men da koster det dobbelt så mye å melde på. Medlemskap gir medlemsrabatter - for eksempel halv pris på utstilling/konkurranser og ti nummer av Hundesport i året.

Edit: Og det finnes ikke dumme spørsmål, vet en ikke svaret må en jo nesten spørre eller lete for å finne ut! :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Lill med Perfect image er fremdeles aktiv med collie oppdrett både med lang og korthår. Enklest er nok å ta kontakt på Facebook med henne privat, tror ikke hun har tilgang på Messenger på kennel siden sin dessverre. Hun venter et korthårskull i disse dager (uke 17) og jeg vet hun har noen spennende planer fremover også. Verdt å ta kontakt, eventuelt mase litt om du allerede har sendt henne en melding! Ikke sikkert du får svar sånn helt med en gang da den dama har mange baller i luften, kan ikke annet enn å bøye meg i støvet for arbeidet hun gjør. 😂    Tine (kennel laabanden) som er tagget over her har i hvert fall 1 om ikke 2 korthårs hannhunder ledig akkurat nå, og er vel ikke utelukket at det blir en kort/langhårsparring der i fremtiden, men det kommer helt ann på hvilken hannhund det blir på kortis tispa hennes i fremtiden.  Ann Gjertrud (Kennel NoorWay) er jeg usikker på om avler fremdeles, men er ikke sånn kjempe kjempelenge siden jeg så en annonse fra henne så sant jeg husker rett. Hun var aktiv her inne før, om du søker på Noor, Ninja eller Miyagi (usikker på hvordan det skrives) så finner du henne nok. Men er ellers vanskelig å finne på nett om dagen svjv.  Hadde anbefalt @Kensington Gate , men tror ikke hun avler pr.d.d.    Du kan søke opp norsk collie markedsplass på Facebook, der deles det annonser. 😊 NCK fikk ny nettside for ikke så kjempelenge siden, men oppdateringene har gått sakte dessverre.   
  • Jeg kan ikke se å finne Kennel NoorWay noe sted - verken gjennom Google eller Facebook. Har du mulighet til å sende en lenke? Ellers noterer jeg meg resten av det du skriver, og vil legge stor vekt på gemytt! Takk for hjelpen 
  • Tusen takk for gode tips! Her har jeg litt å sjekke ut 
  • Jeg soser rundt i valpefeber, feriefeber og ferieplanlegging...
  • Ja, det kommer til å bli brukt sekk til valpen. Men vi har lyst til å kanskje leie en hytte og ta små dagsturer med både valp og godt voksen hund.  Sykkelturer utgår pga det blir for tungt med 30+ kg i sykkelvogn.  Alt kommer til å gå på valpens premisser.  Men vi vil gjerne ha turterreng som er ganske flatt, pga eldre hund med hofteplager, og pga tung sekk i krevende, kupert terreng er skummelt.  Setter gjerne tips på turrterreng, eller lettgåtte turer: hele sørlandet, Telemark og Asker område På forhånd tusen takk
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...