Jump to content
Hundesonen.no

noe e galt.. Ivo har fått buller på nesen "/


Arielle

Recommended Posts

det begynnte for noen dager siden, da jeg sto opp. Som alltid skal han kose på morgenen og hoppet opp i sengen. Da så jeg at han hadde buller på nesen. Det er store buller ( store i omkrets) det klør ikke, virker ikke som det gjør vondt heller. Han virker frisk og rask som alltid. det var på fredag jeg oppdaget det og gikk til dyrlegen på fredag rett etter skolen. Men da jeg skulle hente hunden og kjøre den til dyrlegen så var de borte... Dyrlegen ga ham ingenting for hun reinte med at han hadde greid og stikke nesen oppi noe (noe som ikke skulle forundre meg da han bærer på alt han finner :) )

Jeg trodde at de var og ble borte, men nei. På kvelden/natten så kommer de tilbake og forsvinner på morgenen igjen.

Hva kan dette være?

Link to comment
Share on other sites

Hmm. Det kan høres litt ut som furunkulose. Men de bør vel ikke bli borte på dagen og komme igjen på nata. Er det noe i kulene? Er de harde eller myke? Se det nå an i noen dager. Hvis det vedvarer ville jeg tatt en tur til veterinæren igjen.

Link to comment
Share on other sites

de er harde. akkurat som en hevelse på en måte. Ligger liksom i huden og jeg kan klemme på dem uten at det gjør vont. :) .. Trodde med en gang at det kunne være noe jeg hadde på rommet som han kunne reagere på. men det er ikke det for han reagere likt uansett hvor han sover. Det er en grei hund så han spiser ikke på noe, er med meg hele tiden og han har ikke tatt noen han ikke har lovt til :)

nattlig besøk hos vetten ja. det hadde tatt seg ut :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Lill med Perfect image er fremdeles aktiv med collie oppdrett både med lang og korthår. Enklest er nok å ta kontakt på Facebook med henne privat, tror ikke hun har tilgang på Messenger på kennel siden sin dessverre. Hun venter et korthårskull i disse dager (uke 17) og jeg vet hun har noen spennende planer fremover også. Verdt å ta kontakt, eventuelt mase litt om du allerede har sendt henne en melding! Ikke sikkert du får svar sånn helt med en gang da den dama har mange baller i luften, kan ikke annet enn å bøye meg i støvet for arbeidet hun gjør. 😂    Tine (kennel laabanden) som er tagget over her har i hvert fall 1 om ikke 2 korthårs hannhunder ledig akkurat nå, og er vel ikke utelukket at det blir en kort/langhårsparring der i fremtiden, men det kommer helt ann på hvilken hannhund det blir på kortis tispa hennes i fremtiden.  Ann Gjertrud (Kennel NoorWay) er jeg usikker på om avler fremdeles, men er ikke sånn kjempe kjempelenge siden jeg så en annonse fra henne så sant jeg husker rett. Hun var aktiv her inne før, om du søker på Noor, Ninja eller Miyagi (usikker på hvordan det skrives) så finner du henne nok. Men er ellers vanskelig å finne på nett om dagen svjv.  Hadde anbefalt @Kensington Gate , men tror ikke hun avler pr.d.d.    Du kan søke opp norsk collie markedsplass på Facebook, der deles det annonser. 😊 NCK fikk ny nettside for ikke så kjempelenge siden, men oppdateringene har gått sakte dessverre.   
  • Jeg kan ikke se å finne Kennel NoorWay noe sted - verken gjennom Google eller Facebook. Har du mulighet til å sende en lenke? Ellers noterer jeg meg resten av det du skriver, og vil legge stor vekt på gemytt! Takk for hjelpen 
  • Tusen takk for gode tips! Her har jeg litt å sjekke ut 
  • Jeg soser rundt i valpefeber, feriefeber og ferieplanlegging...
  • Ja, det kommer til å bli brukt sekk til valpen. Men vi har lyst til å kanskje leie en hytte og ta små dagsturer med både valp og godt voksen hund.  Sykkelturer utgår pga det blir for tungt med 30+ kg i sykkelvogn.  Alt kommer til å gå på valpens premisser.  Men vi vil gjerne ha turterreng som er ganske flatt, pga eldre hund med hofteplager, og pga tung sekk i krevende, kupert terreng er skummelt.  Setter gjerne tips på turrterreng, eller lettgåtte turer: hele sørlandet, Telemark og Asker område På forhånd tusen takk
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...