Jump to content
Hundesonen.no

Skrive gjennomsiktig på bilder


Guest LeenaM

Recommended Posts

Tror nok ikke det går ann å skrive gjennomsiktig i MS Paint, nei (nå er ikke jeg sånn kjempedreven i det programmet heller, kan være andre vet om noen triks der...). Men så trenger du jo ikke å kjøpe noe så dyrt som photoshop heller, er mange gratis programvare der ute du kan prøve. Det eneste du trenger for å skrive gjennomsiktig på bilder er jo et program som lar deg bruke layers og stille inn gjennomsiktigheten på dem :wub: Nå har ikke jeg prøvd noen av disse gratisprogrammene, så jeg kan vel ikke anbefale deg noen, men de jeg har hørt om er jo The GIMP og Paint.NET eller hva de heter, så du får jo se deg litt rundt :)

(eller noen kan gjøre det for deg? jeg har både paint shop pro og photoshop jeg, så bare si ifra om du trenger hjelp, altså :))

Link to comment
Share on other sites

Takk for svar :)

Nå vet jeg ikke om det er noe vits i å spørre noen, for jeg har over 500 bilder, og flere kommer jo etterhvert :wub: Så det kommer til å bli veeeldig masse jobb både for meg og for andre. Jeg må sende bilde, så må den skrive på det, også må den sende det tilbake :)

Link to comment
Share on other sites

Jeg er litt treig, men hva mener du med gjennomsiktig?

Bare sånn at du slipper en boks rundt det du skriver, slik at skriften kommer på bildet som bakgrunn?

For det kan du jo fint gjøre i paint altså...

Hvis det er det du mener, kan jeg forklare deg :wub:

Link to comment
Share on other sites

Jeg mener å ha en stor © midt på bildet, men sånn at man ser gjennom. Altså, en gjennomsiktig ©, men sånn at man ser den også :wub: Jeg har sett noen som har det. Jeg er så redd for at noen skal stjele bildene mine. Er allerede noen som har gjort det.

Link to comment
Share on other sites

Om du tenker noe slikt så må du nok ha et program som er litt mer avansert en Windows Paint.

Dette er gjort i Photoshop Elements ~600kr

Photofiltre (gratis)

Paint.NET (gratis)

alle versjoner av Photoshop (600kr til 35.000kr)

og mange flere programmer gjør dette..

Link to comment
Share on other sites

Det var sånn jeg mente, ja ! :) *Må lure hvor du har funnet det bildet hen?* Får vel spørre faren min om det er greit at jeg installerer et av de gratis greiene, da :wub:

EDIT: Takk, forresten ,-

EDIT 2: Nå har vi installert paint.net. Eller, vi gjorde det før i dag, men har ridd, så jeg har ikke kunne sagt ifra før nå ;)

EDIT 3: Jippiiiiiiii ! :)

2upqwi9.jpg

Hva synes dere? Men den har et sånn rart filnavn. pl og en bokstav til. Derfor gikk det ikke an å laste den inn på tinypic eller photobucket. Jeg måtte ta print screen av den, sånn at den fikk et normalt filnavn. Men dette blir jo en veldig omvei.. Hva skal jeg gjøre?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Se der ja (jeg svarer her nå jeg, kan være du har funnet ut av det alt :))!

Når du lagrer trykker du Fil (evt. File) --> Lagre som... (evt. Save as...), sant? Det er jo bare å velge filformat, liksom, jpg, png... Det går vel det? Har ikke paint.net selv så får ikke sjekka, men ei venninne av meg har det, så kan be henne sende meg noen screenshots eller noe i morgen? :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
Guest LeenaM

Oi, har ikke sett at du har skrevet her før nå, jeg :ahappy: Men ja, har funnet ut av det for lenge siden :) Takk for at du sa hva jeg skulle gjøre hvis jeg ikke visste det nå da, iallefall!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...