Jump to content
Hundesonen.no

Sporstevne på Sviland


Carina

Recommended Posts

Hadde jo ikke all verdens forventninger til dette stevnet siden totten er så pubertal og virrete for tiden. Forventningene ble ikke akkurat større da Cane for første gang i sitt hadde noe som bare kan kalles 'et realt morratryne'. Da vi kom frem til Sviland hadde pipa en annen låt og Cane var helt spinnvill, og da begynte visst Bernt også å se mørkt på det.

Det gikk over all forventning på spesialøvelsene:

9,5 i oppsøk

10 i sporet

9,5 i budføring

Med det hadde vi 294,5 poeng av 300 mulige i spesialøvelsene. Og da begynte nervene å komme.. For da var det jo plutselig mulig med et opprykk! Lydigheten gikk stort sett bra, men vi fikk bare 6 på kryp. Trodde likevel jeg skulle kunne klare opprykket hvis han bare lå i fellesdekken. Fellesdekken starter og ikke langt inn i øvelsen reiser den ene hunden seg. Etterhvert begynner denne hunden å snuse rundt og eieren kommer inn og henter den. Det ble for mye for Cane. Han reiste seg, vi NULLET i fellesdekk som var verdt 50 poeng, og jeg tenkte at der gikk opprykket i dass..

Men nei!

Vi hadde klart å skrape sammen 212 poeng i lydigheten selv om vi mistet 50 poeng på dekken, og vi klarte opprykket til B-spor med totalt 506,5 poeng! ;)

Vi vant klassen, var tre deltagere i C, og ble i tillegg Rogalandsmestere i klasse C i spor. ;) ;) :P

Link to comment
Share on other sites

Stoooort grattis fra oss.

Morro at det endelig kommer noen flere fra den "yngre" garde (noen mener jeg ikke er ung lengre, men i NBF sammenheng så er jeg ;) )

Nå er det bare til å bruke vinteren på fremadsending og div øvelser som tar tid. Da er du klar til våren igjen ;)

Link to comment
Share on other sites

Stoooort grattis fra oss.

Morro at det endelig kommer noen flere fra den "yngre" garde (noen mener jeg ikke er ung lengre, men i NBF sammenheng så er jeg :P )

Nå er det bare til å bruke vinteren på fremadsending og div øvelser som tar tid. Da er du klar til våren igjen :P

Ja, vi unge fremadstormende med odde raser (i brukssammenheng) må jo vise oss litt fram! :P Nå har jo du kommet et stykke lengre enn meg da. :P

Det var deilig å få opprykket i spor også for nå kan vi legge bak oss alt som heter budføring og forangående i line og begynne å trene på disse øvelsene som tar tid, som du sier. ;)

Gratulerer så mye! Hva var vitsen med å være så pessimistisk tidligere i dag? :P

Lille virrehue overrasker stadig. :P

Gratulerer Carina! Veldig morsomt å lese, og veldig morsomt at han gjorde det så bra i spesialøvelsene! :P

Takk, det var jeg utrolig fornøyd med!

Sååå flinke dere er! :P Syns ikke det er lenge siden sist jeg leste en lignende glad-tråd fra deg :P Morro! kjempe flinke er dere!

Hehe, ja vi har hatt flaks denne høsten. :P

Tusen takk til alle sammen! Nå er det på han igjen i dag, men det blir baaare kos/trening siden opprykket allerede er i boks. :P

Link to comment
Share on other sites

Gratulerer så utrolig mye! :P Kjekt å bli ferdig med C-øvelsene en gang for alle :P

Ja, det er det! Nå kommer jo vinteren med mørke kvelder, så i ukedagene er det jo lite annet enn lydighet man får trent. Da er det greit å ha begge opprykkene i boks sånn at man kan trene på de øvelsene i B som tar tid og som man kommer til å ha i A også. :P

Tusen takk, alle! :P

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Vi har måttet deale med en hel del mageproblemer oppigjennom. Er vel ca. en måned siden siste episode med diaré og litt nedsatt allmenntilstand, og løsningen ble Hills tørrfôr (og kun det; ingen godbiter eller annen mat) i tre uker, samt probiotika og kulltabletter. Kanskje det kan være lurt å ha et slikt "regime" i en periode med veiledning fra vet?
  • Her anbefalte også veterinæren Hill's i/d, helst boksmat men den er så dyr så jeg gikk for tørrfor. Min ble fin i magen etter to dager på i/d, i tillegg til Zoolac og Canikur. Går du for tørrfor er det viktig å bløte det opp først.
  • Høres ut som dere har det meste på stell! Kjør på tenker jeg 😁
  • Hill’s ID boksemat har vært redningen de gangene jeg har hatt erfaring med skikkelig mage-/tarminfeksjon hos hund, ikke vet jeg hvorfor denne maten er så effektiv sammenlignet med vanlig skånekost, men det er det. Burde brukes etpar dager lenger enn man tror er nødvendig, og gjerne også DiaTab eller medisinsk kull som tilskudd.
  • Vil gjerne høre deres erfaringer om hund og diare, om hvor langvarig en mage-/tarminfeksjon kan være:  Tispen min er snart 9 år gammel. For halvannen uke siden fikk hun løs mage/diare. Etter noen dager ga jeg henne probiotika, uten at det så ut til å hjelpe.  Tok kontakt med veterinærklinikken, der klinikksekretæren mente at det ikke var noen grunn til konsultasjon så lenge hun var pigg og hadde matlyst. Hun foreslo å bruke Webiotic.  Tispen fikk Webiotic i tre dager, og avføringen ble normal. Nå, tre dager etter avsluttet kur, har diareproblemet kommet tilbake (oppe to ganger i natt...). Jeg har gitt henne probiotika. Det er nå helg, og problemet er jo ikke akkurat akutt. Men har tenkt å ta kontakt med veterinæren igjen på mandag.  Jeg vet jo ikke om klinikken vil mene om tispen "kvalifiserer" til konsultasjon, siden dette ikke ser ut til å gi seg. Bør jeg insistere? I bakhodet lurer jo tanken på tarmkreft. Men altså, hunden virker pigg og spiser. Hadde blod i avføringen tidlig i sykdomsperioden, men ikke nå.  Noen som har noen erfaringer å komme med?  
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...