Jump to content
Hundesonen.no

Valpen er vrang når den skal ut.


Linda Kristin

Recommended Posts

Cesar er ikke veldig happy for å gå ut når det regner. Og noen ganger vil han helst ikke gå tur.

Har dere tips til hva jeg skal gjøre for å få han til å syntes det er moro å gå på tur isteden for å tisse hjemme??? han er flink og tisser nesten ikke hjemme, men når det regner vil han HELLER tiss hjemme enn ute.

Har prøvd med godter, men han setter seg på rompa. Orker ikke dra hunden rundt heller.

Mvh Linda

Link to comment
Share on other sites

Slik er det her også! ;) Når det regner så setter de seg/står og ser på meg og likssom spør; "Må vi..."? Og ja, det må dem! Og her vet de nå at slik er det, og tusler litt motvillig ut i det ekle regnet. ;)

Jeg foreslår at du forsøker å leke han ut. Finn en kul leke, kun til dette bruket, og lag det morsomt. Fortsett litt etter dere har kommet ut slik at han ikke gjennomskuer deg og vet at så fort han er ute så er det slutt på leken. Eller du kan forsøke å sette på han et tynt dekken som beskytter mot regnet. Kanskje han assosierer regnet med ubehag og det å fryse? Om nødvendig så må du bære han ut. Valper blir som kjent fortere renslig jo, skjeldnere de får anledning til å ha "uhell" inne.

Du kan trøste deg med at dette går over og en ganske vanlig valpeadferd. Om han ikke blir glad i regn, så vil han etterhvert, når han blir renslig, ønske å gå ut for å gjøre det nødvendige.

Lykke til!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Vi har måttet deale med en hel del mageproblemer oppigjennom. Er vel ca. en måned siden siste episode med diaré og litt nedsatt allmenntilstand, og løsningen ble Hills tørrfôr (og kun det; ingen godbiter eller annen mat) i tre uker, samt probiotika og kulltabletter. Kanskje det kan være lurt å ha et slikt "regime" i en periode med veiledning fra vet?
  • Her anbefalte også veterinæren Hill's i/d, helst boksmat men den er så dyr så jeg gikk for tørrfor. Min ble fin i magen etter to dager på i/d, i tillegg til Zoolac og Canikur. Går du for tørrfor er det viktig å bløte det opp først.
  • Høres ut som dere har det meste på stell! Kjør på tenker jeg 😁
  • Hill’s ID boksemat har vært redningen de gangene jeg har hatt erfaring med skikkelig mage-/tarminfeksjon hos hund, ikke vet jeg hvorfor denne maten er så effektiv sammenlignet med vanlig skånekost, men det er det. Burde brukes etpar dager lenger enn man tror er nødvendig, og gjerne også DiaTab eller medisinsk kull som tilskudd.
  • Vil gjerne høre deres erfaringer om hund og diare, om hvor langvarig en mage-/tarminfeksjon kan være:  Tispen min er snart 9 år gammel. For halvannen uke siden fikk hun løs mage/diare. Etter noen dager ga jeg henne probiotika, uten at det så ut til å hjelpe.  Tok kontakt med veterinærklinikken, der klinikksekretæren mente at det ikke var noen grunn til konsultasjon så lenge hun var pigg og hadde matlyst. Hun foreslo å bruke Webiotic.  Tispen fikk Webiotic i tre dager, og avføringen ble normal. Nå, tre dager etter avsluttet kur, har diareproblemet kommet tilbake (oppe to ganger i natt...). Jeg har gitt henne probiotika. Det er nå helg, og problemet er jo ikke akkurat akutt. Men har tenkt å ta kontakt med veterinæren igjen på mandag.  Jeg vet jo ikke om klinikken vil mene om tispen "kvalifiserer" til konsultasjon, siden dette ikke ser ut til å gi seg. Bør jeg insistere? I bakhodet lurer jo tanken på tarmkreft. Men altså, hunden virker pigg og spiser. Hadde blod i avføringen tidlig i sykdomsperioden, men ikke nå.  Noen som har noen erfaringer å komme med?  
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...