Gå til innhold
Hundesonen.no

Knerten spiser kattebæsj!


ella.sh

Recommended Posts

Knerten fant for et par dager siden ut at det pusene la igjen i kattedoen var snacks. Har tatt han et par ganger i å ta det ut av doen og spise det! :)

Han har også hatt det veldig festlig med å "grave det ned" i senga, i sofaen osv...

Hvorfor gjør han dette? Har lest om teorier som sier både det ene og det andre. Alt fra at han mangler noe i kosten sin, til at det rett og slett bare er fristende. Mener også å ha hørt at kattesand kan være giftig for hunder?

What to do?! Det er riktig så ekkelt...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg tror rett og slett at kattebærsj helt enkelt smaker godt for en hund!

Alle mine var ville etter det når vi hadde katt, og det er et av de mest vanlige problemene man hører folk har med sine hunder - at de finner og spiser kattebærsj ute...

Så flytt kattekassen til et hundesikkert sted, og den ekle uvanen blir slutt.

Susanne

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bonnie har også vært ram på kattebæsjen.

En dag klarte jeg å ta henne på fersken. Hadde fulgt etter henne ute med en flaske sitron i hånda.

Akkurat når hun skulle bite tak så dryppet jeg noen dråper sitron på snuta hennes og bæsjen.

Prøvde å gjøre det slik at hun ikke så det var meg som gjorde det.

Hun synes sitronen var forferdelig ekkel og gikk bort på gresset og gned den av.

Etterpå returnerte hun til kattebærsjen og skulle til å sette tenna i den men fikk ett merkelig utrykk i ansiktet og

gikk bort fra bæsjen igjen :whistle:

Etter det har hun vel prøvd noen ganger men kattebæsj er ikke på langt nær så attraktivt lengre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå kommer vel knerten inn det lille hullet og da, siden han er en chihuahua? :)

Nettopp :) Har nemlig vurdert sånn kasse med en liten dør i. Men han er jo like stor som kattene, så eneste måten det kunne funket på var hvis han var for dum til å skjønne hvordan han kom seg inn :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Haha, Marco synes også det er kjempe spennende med kattebæsj, katta vår er ikke innekatt men hu har vel no god lukt og kanskje litt mer igjen i rompa for der synes Marco det er kjempe spennende å sleike.. :)

Hehe, bra det ikke bare er mine to puser som får grundig rompevask av bikkja hver dag :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Vår kjære Pomeranian valp som er snart 10 uker satt på fanget til en venn ved spisebordet i går, han sa først at hun prøvde å hoppe ned.. senere sa han att hun falt ned. I fallet/hoppet landet hun med hode først… Hun pep veldig uten stopp og holdt en pote opp, og jeg så på hele henne at hun ble kjempe redd. Aldri sett henne slik før og gjorde vondt å se henne så redd. Hun fortsatte å pipe når jeg løftet henne opp, men ga seg når jeg fikk roet henne ned. Da ble hun også trøtt og sovnet.    Jeg klemte først på poter, beina, halen magen/bryst og lett rundtomkring i ansiktet uten noen antydning til at hun fikk vondt. fordi jeg først ikke viste at hun landet med hode først.. Når jeg litt senere fikk vite att hun landet på hodet klemte jeg igjen rundtomkring i hele hode hennes. Da ga hun et lite pip og vred seg unna når jeg klemte på ene siden av kjeven. Dette skjedde et par ganger til når jeg klemte igjen på samme sted utover dagen. Når samboer tittet på henne virket hun helt fin og pep ikke. Senere på kvelden gikk mamma nøye over hele henne og hun syntes valpen virket helt fin og hun var nøye med hode og valpen piper ikke når hun klemmer rundt kjeven.  Hun lekte, bet biteleker og spiste på kvelden i går og har lekt masse i dag. Tror dere valpen kan ha fått noen skader av fallet? Eller at hun «bare» fikk vondt og ble redd? For en valp er det jo veldig høyt… og burde hun bli tatt med til veterinær, Selvom hun virker hel og pen i dag?
    • Du skrev selv i startinnlegget at du er kjent med littermate syndrome, så da har du allerede en del av svaret. Klart de kommer til å ha trygghet i hverandre den første tiden, men er det verdt utfordringene som kan vare langt forbi valpetiden og ut i voksenlivet også? Det krever store mengder arbeid for å unngå at de blir emosjonelt avhengige av hverandre, og begge valpene vil derfor kreve individuell tid til trening og sosialisering. To kullsøsken kommer til å plukke opp hverandres uvaner like raskt som vaner, som kan være vanskelige å få bukt med fordi de forsterker hverandre. (For ikke å snakke om renslighetstrening av to valper samtidig...)
    • Det er mer enn dobbelt så mye jobb. Fordi de trekker hverandre opp når de er lekne, overtrøtte, overgira, ufokuserte osv. og det gjør det vanskeligere å trene dem sammen. Og som patricia nevner over, så må de dermed ha mye tid separat med en-til-en trening, tur, miljøtrening, i hovedsak alt man gjør med en valp av grunntrening, miljøtrening og hverdagslydighet må gjøres separat. Og det vil likevel være vanskeligere, fordi når de er sammen så vil de trekke hverandre opp og være mer opptatte av hverandre enn av deg.  
    • Ulempen er ( for kjøper) at valpene trenger mye tid hver for seg, med tanke på miljøtrening, oppdragelse , å oppleve verden på egen pote, kort sagt, å bli to selvstendige, sosiale, veloppdragne individer. Enkelt sagt, dog så vanskelig og tidkrevende.  
    • Hva er ulempene da? Fordelene er at valpene har hverandre og de har trygghet i hverandre når de blir tatt vekk fra valpemor og de andre søsknene.
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...