Jump to content
Hundesonen.no

Toller


Nina&Leah

Recommended Posts

Hei!

Jeg har Toller derfra :D Enya (Tollerstemmens Jessie) er nå blitt rett over 2 år. Jeg har hatt henne siden hun var 8 uker gammel. Jeg er kjempefornøyd med lille jenta mi. Personlighetsmessig er hun perfekt for oss. Hun har akkurat nok krav til aktivitet og orker en hel del ekstra hvis vi skal ut på langtur. Hun er veldig lettlært og elsker utfordringer. Sånn sett tror jeg hun er veldig rasetypisk. På utstillingsfronten har hun ikke gjort det så bra. Hun er rett og slett for stor og grov.

Men hun har aldri vært syk heldigvis :P

Jeg er veldig fornøyd med Tollerstemmen. De følger opp, men ikke så mye at det blir masing. Jeg syns bare det er koselig å sende litt skrytebilder en gang innimellom og fortelle om hvordan det går.

Send meg gjerne en PM hvis du lurer på noe mer.

De anbefales på det varmeste fra min side, men så kommer det jo alltid an på hva hunden skal brukes til også.. Enya er perfekt for oss og det var oppdretter som valgte hvilken av valpene vi skulle ha (noe jeg er veldig gla for)

Link to comment
Share on other sites

Jeg er ekstremt trieg å svare, vanskelig å tenke på annet enn valp, valp og valp. for tiden. Og hun er ennå ikke født, hihi.

Det er Gina vi skal ha valp fra.

Har ingen planer om å bruke henne aktivt på utstilling. kommer sikkert til å prøve oss når det er utstilling her i byen , men ikke noe seriøst. Får ta det som det kommer.

Vi skal først og fremst ha en stødig familiehund. Lydighet er en av mine STORE interesser, skal også prøve agility og gubben skal ta henne med på jakt.

At det er en frisk hund, både mentalt og kropslig er viktigst. For ikke lenge siden måtte jeg avlive hunden min pga HD. Ubeskrivelig grusomt. Klarer ikke å gå igjennom noe sånnt en gagn til. Han ble bare to år. :console:

Nå er det bare en liten uke til valpene blir født. Føler at jeg sitter litt på nåler, oppdaterer blogg og mail rimelig ofte :wub:

Link to comment
Share on other sites

Gina er moren til Enya:)

Da er kullet født og er vel snart en uke gammelt. Ble nok valper å velge blandt hvertfall. 5 av hvert kjønn.

Høres ut som dere har planer om å bruke hunden til litt forskjellig og det vet jeg Enya er veldig gla i.

Kommer til å følge litt med på dette kullet, siden de er halvsøsken til min lille stolthet!

Lykke til!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...