Jump to content
Hundesonen.no

Nytt treff i Kristiansand


StineG

Recommended Posts

Hva med mandag eller tirsdag? Så møtes vi alle med valper og hunder så ser vi hvordan ting utarter seg med overkomster :lol:

Vi møttes sist gang på spicheren og gikk inn på campus på UIA, vi kan jo alle møtes på gresset eller parkeringsplassen ved spicheren igjen hvis ikke alle vet hvor det er? Men vi burde fått sagt ifra til flere hundefolk. Wenche, kan du spør hun med cockeren ifra Grimstad om hun vil?

Link to comment
Share on other sites

tenker dere denne tirsdagen?

tror jeg kan denne.. men skal nedover i dag å.. bor på evje sjø. Og aquila er nettopp ferdig med løpetiden sin:) så dette passer flott. skal prøve å få barnefri å:lol: å klokka?

Skal te med grima å sånn te aquila å, siden hun ikke går sammen med alt av tisper. Så hvis hun ikke oppfører seg så kan hun sitte sammen med meg på sidelinja. hehe..

Kan jo hente robbie som er hos mi søster også kanksje

Link to comment
Share on other sites

OKey.. Jeg kommer au visst være blir litt finere..

Men blir det klokka 3 me spicheren ???

Noen som ville sendt med nr . de sitt. SÅnn at jeg finner fram er litt usikker:D hehe..

Bare sende det post te mej :)

Link to comment
Share on other sites

Det er meldt fint vær i morra. Håper noen andre kan si ifra til flere hunde entusiaster, for jeg kjenner nok ikke nok folk her inne enda :)

Men kommer med mann og to hunder kl tre :)

Wenche; da tar du med begge hundene?

Link to comment
Share on other sites

Det er ikke inngjerdet området nei.

OKey.. men har dere en plass der dere slepper de.

For hunden min går bare løs hele tida. men en jeg passer. hører ikke å veldig godt på innkalling. men er jo bare ha han i bånd da !

Link to comment
Share on other sites

Sist gang var det bare valper og de holder seg naturlig nok veldig nærme. denne gangen blir litt mer problematisk da iallefall Othello blir lett distrahert av andre hunder løs

så de fleste pleier å bare gå me hundene i bånd da eller?

for da er det greit å ha me han andre .. men visst andre er løse så kan jeg jo slappe de :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
  • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
  • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
  • Jeg har en Dvergpuddel gutte valp som er 5 mnd. Han har siden han var ny hatt oppheng i sokker og biter og henger seg etter føttene dine så lenge d har sokker på. Hvordan få det til å slutte.    Å jokker på andre hunder under samvær ute, møtes på tur og får hilse og på alle størrelser og hunder i alle aldre. Hva gjør jeg? - helt fersk i hunde verden, ønsker kun seriøse svar😅😭
  • Er vel først fra fjerde generasjon at de potensielt kan stambokføres etter typegodkjenning?
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...