Jump to content
Hundesonen.no

Når man føler seg som lille knøtte


Guest Maritus

Recommended Posts

Guest Maritus

Ja, alle har vi de dager. Da vi føler oss undervurdert. Da man ikke har det man vil ha. Den dagen man føler tankene svirre, og gjerne ha oppmuntrenes ord, men ingenting hjelper. Hva kan allikevel hjelpe. Tenkte vi kanskje kunne sette opp en liste over ting, bare sånn for morroskyld :lol:

-Gå en tur med hunden

- Sette seg foran peisen med kakao

- Dra til en venn

Fortsett listen, så kanskje det hjelper deg til og finne på no på grå dager :P

Link to comment
Share on other sites

En kombinasjon av tur med hunden og kakao på termos fungerer bra :lol: Ellers er duftlys noe som alltid gir god stemning her. Lys er alltid kos! Eller lei deg en gammel klassiker. Dirty Dancing, Clueless og andre jentefilmer er feeeeel good!

Link to comment
Share on other sites

- Sjokolade

- Danse bananas til rar musikk du vanligvis ikke hører på, slik at hunden ser på deg som om du kommer fra en helt annen planet. (Du kommer til å flire av deg selv til slutt)

- Skriv rare ting til venner på msn som f.eks "eg e langt oppi hakkadalen nu, og du sittar ved bryggja, vi e som to heilt forskjelliga personar på forskjellige platser" (bland dialekt, ord, alt mulig rart), så ser du for deg uttrykket på de forskrekka vennene dine som tenker "hva i huleste som skjer med henne?" - garantert latteranfall da.

Link to comment
Share on other sites

Guest Maritus
- En boks med is(minst 1 liter), en stor skje(må spise rett fra boksen), dyner og en god film :ahappy:

DET er en drøm, når jeg har kommet hjem etter en lang tur med bikkja... Åh :lol:

Link to comment
Share on other sites

Det beste er å høre på merkelig musikk og bare hoppe rundt som en gal. Det utrykket hunden sender deg da får deg for i godt humør igjen. Det er alltid like gøy å se vovvens oppgitte og sukkende blikk :)

Også kan ikke en god skogtur være å forrakte heller :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
  • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
  • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
  • Jeg har en Dvergpuddel gutte valp som er 5 mnd. Han har siden han var ny hatt oppheng i sokker og biter og henger seg etter føttene dine så lenge d har sokker på. Hvordan få det til å slutte.    Å jokker på andre hunder under samvær ute, møtes på tur og får hilse og på alle størrelser og hunder i alle aldre. Hva gjør jeg? - helt fersk i hunde verden, ønsker kun seriøse svar😅😭
  • Er vel først fra fjerde generasjon at de potensielt kan stambokføres etter typegodkjenning?
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...