Jump to content
Hundesonen.no

Savnet Pus i tr.heim.


Kristiin

Recommended Posts

Noen som har sett en pus i tr.heim?

I dragvol området? Vi bor i estenstad ..

Han er ingen sky katt! kommer og koser med alle. Men nå har han ikke vært hjemme på en uke ! Vet det er kattmnd, men er litt bekymret for pusen min alikevell. Lyder navnet "pus'n", "Pusa" og "Panter" men mest på pusen å pusa :)

FÅR IKKE TIL Å LEGGE INN BILDE, Å JEG LEGGER TIL EN LINK MED BILDER AV HAN.

http://www.123hjemmeside.no/MiaPia/14203993

Send PM, eller mail til kiszH_sh@hotmail.com vis du har sett han!

takk.

Link to comment
Share on other sites

Hvis han ikke har vært borte så lenge tidligere, så ville jeg definitivt hengt opp plakater på lysstolper o.l. Samt gått rundt og ringt på hos naboer for å forhøre meg om de evt. har hatt en garageport eller boddør åpen som han kan ha sneket seg inn i.

Er katten chip'et? Hvis ikke ville jeg ringt rundt til samtlige veterinærer i nærheten for å høre om de har mottatt påkjørte eller skadede katter OG tatt en telefon til hvem det nå enn er som plukker opp døde dyr i veien hos dere (sistnevte sjekker vanligvis ikke chip, så de ville jeg ha ringt til uansett).

Men et spørsmål, hva betyr "kattemåned"? Jeg har hatt katter i mange år, men dette var et helt nytt begrep for meg :S

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


  • Nye innlegg

    • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
    • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
    • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
    • Jeg har en Dvergpuddel gutte valp som er 5 mnd. Han har siden han var ny hatt oppheng i sokker og biter og henger seg etter føttene dine så lenge d har sokker på. Hvordan få det til å slutte.    Å jokker på andre hunder under samvær ute, møtes på tur og får hilse og på alle størrelser og hunder i alle aldre. Hva gjør jeg? - helt fersk i hunde verden, ønsker kun seriøse svar😅😭
    • Er vel først fra fjerde generasjon at de potensielt kan stambokføres etter typegodkjenning?
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Create New...