Jump to content
Hundesonen.no

Engelsk setteren Zorba<3


Kristiin

Recommended Posts

Zorba er en hyperaktiv engelsk setter, med store bokstaver!

Alle som møter han er såå overraska over alderen! Han har akkurat blitt 8år. Og han hopper og spretter rundt som en ung hund enda! Han er en tricolore, noe som skiller seg litt ut og. Jeg synes personlig at tricolrene er finere enn standar ES.

Han er ikke redd en ting! Han er en utrolig modig hund! Han er abselutt ikke enn av de pistrete og nervøse setteren. Noe som er et vanlig problem hos settere, nervøse, og angst for å være alene. Zorba er med på nesten alt vi gjør!

Om sommeren er han med på sjøen, og bader vær morgen! Hopper ut fra kaia :P Og en ting han elsker e rå kjøre båt ^^ Han sitter, jeg mener står på settet fremerst i båten, og stikker hodet framover, så leppene og ørene bare flygger bakover :P !

Og når han ser en fugel på vannet vill han veldig gjerne hoppe uti, og "fange,fange fugel" :P Og om vinteren er han med på fjellet og leker i snøen. HAn ELSKER og leke i snøen, tror det har noe med at han ble født på vinteren :P

Skal prøve igjen senere og legge ut bilder..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Synes jo det med en ny hund var en god ide, hvertfall med at de kan også være med.  Min har ingen hemninger her heller, så jeg må sette begrensninger- det driter ho hardt i.. Vi driver med nosework, men er ikke det beste miljøet her nede.. Synes også det er rart å ha gammel hund, det er mange begrensninger- men mye herlig også..
  • Ja, og stresser. Det er jo så mye som ikke er klart....
  • Åå så søt 🥰 Teller du ned dagene nå?
  • Det høres ut som en veldig fin ordning  Min senior kan ikke gå så lange turer lengre pga. en dårlig skulder, men samtidig har hun bare ett gir, og det går i hundre hver eneste tur. Så jeg må begrense henne veldig for at den skuldra ikke skal bli enda verre. Hun er jo en liten hund så jeg hadde håpet på å kunnen gå turer med henne i sekk, men det var hun i hvert fall ikke interessert i 🙈 Hun har også blitt fullstendig hemningsløs på sine gamle dager (et snev av demens?), så hvis jeg ikke følger med på henne hele tiden driver hun med de mest utrolige akrobatiske påfunn (som å kaste seg ned trappa), så her er det selvmordsforebygging på daglig basis... Heldigvis har vi Nosework da, som hun elsker. Det er virkelig en fantastisk aktivitet for gamle hunder, og ettersom, det er uoffisielt kan vi konkurrere selv om hun går på medisiner. Til helga skal vi på kurs i Nosework, og i juli er vi påmelding Nord-Norges første Nosework-konkurranse  Så helt dødt er det ikke her, men savner det livet vi hadde før utrolig mye. Dette er første gang jeg har gammel hund, så jeg er nok litt i sjokk over hvor begrensende det faktisk er.  Ellers luftet jeg så smått tanken på å kjøpe ny hund som kan bo hos min mor inntil videre, og hun var ikke helt fremmed for det. Den eneste innvendingen var "men hva gjør vi når jeg skal reise bort?" 😅 Hun og samboeren har hatt hund i "alle år", men nå som pensjonister ønsker de et litt friere liv uten hund. Men en hund som kan bo der, samtidig som jeg har det meste an ansvaret ellers, er kanskje ikke en helt fjern idé? 🤔
  • Hilse på Izuba. Henter i juni.)  
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...