Jump to content
Hundesonen.no

Speilreflekskamera


starlight

Recommended Posts

Har tenkt å kjøpe meg speilrefleks lenge, men har liksom ikke kommet i gang. Har vært å sett litt på forskjellige butikker osv nå, men det er jo så utrolig my å velge blant! Blir jo kjempeinspirert av alle disse bildene sonisene tar, så nå skal jeg kjøpe fort!

Hvilke kamera har dere? Fortell litt om det, pris osv og om dere vil anbefale meg noe :hyper:

Link to comment
Share on other sites

Først av alt; jeg vil ikke anbefale noe som helst. :) Det har jeg for lite peiling til å gjøre.

Jeg har Canon EOS 350D, kit, dvs at det fulgte med en linse på 18-55mm. Jeg venter nå på en 70-300mm Tamron linse i posten. Man merker etter to bilder sånn ca at kitlinsen ikke duger til hundebilder. På avstand vel å merke. Nærbilder er helt fint å ta med kitlinsen. Prisen for kamera + linse + minnekort 2 GB + veske var vel ca 5000. Den linsen jeg venter på nå koster 1000.

Jeg stod i valget mellom 350D og 400D. 400D er noe dyrere, ellers har det større skjerm og noen ekstrafunksjoner 350D mangler. Den større skjermen kan jeg klare meg uten, og ekstrafunksjonene trenger jeg helt sikkert ikke, amatør som jeg er. Så den ekstra prisen ble ikke veid opp for det, og jeg gikk for 350D. Jeg valgte Canon fordi jeg hadde prøvd et før, og det er et "sikkert kjøp"; det er mange her som har Canon. De har andre merker også forsåvidt, men jeg syns det var et helt kurant valg. :) Det er rimelig enkelt å bruke, men uansett har man MYE å sette seg inn i om man bare har rørt kompaktkamera før..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Synes jo det med en ny hund var en god ide, hvertfall med at de kan også være med.  Min har ingen hemninger her heller, så jeg må sette begrensninger- det driter ho hardt i.. Vi driver med nosework, men er ikke det beste miljøet her nede.. Synes også det er rart å ha gammel hund, det er mange begrensninger- men mye herlig også..
  • Ja, og stresser. Det er jo så mye som ikke er klart....
  • Åå så søt 🥰 Teller du ned dagene nå?
  • Det høres ut som en veldig fin ordning  Min senior kan ikke gå så lange turer lengre pga. en dårlig skulder, men samtidig har hun bare ett gir, og det går i hundre hver eneste tur. Så jeg må begrense henne veldig for at den skuldra ikke skal bli enda verre. Hun er jo en liten hund så jeg hadde håpet på å kunnen gå turer med henne i sekk, men det var hun i hvert fall ikke interessert i 🙈 Hun har også blitt fullstendig hemningsløs på sine gamle dager (et snev av demens?), så hvis jeg ikke følger med på henne hele tiden driver hun med de mest utrolige akrobatiske påfunn (som å kaste seg ned trappa), så her er det selvmordsforebygging på daglig basis... Heldigvis har vi Nosework da, som hun elsker. Det er virkelig en fantastisk aktivitet for gamle hunder, og ettersom, det er uoffisielt kan vi konkurrere selv om hun går på medisiner. Til helga skal vi på kurs i Nosework, og i juli er vi påmelding Nord-Norges første Nosework-konkurranse  Så helt dødt er det ikke her, men savner det livet vi hadde før utrolig mye. Dette er første gang jeg har gammel hund, så jeg er nok litt i sjokk over hvor begrensende det faktisk er.  Ellers luftet jeg så smått tanken på å kjøpe ny hund som kan bo hos min mor inntil videre, og hun var ikke helt fremmed for det. Den eneste innvendingen var "men hva gjør vi når jeg skal reise bort?" 😅 Hun og samboeren har hatt hund i "alle år", men nå som pensjonister ønsker de et litt friere liv uten hund. Men en hund som kan bo der, samtidig som jeg har det meste an ansvaret ellers, er kanskje ikke en helt fjern idé? 🤔
  • Hilse på Izuba. Henter i juni.)  
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...