Jump to content
Hundesonen.no

Gjør et kupp :)


Siri

Recommended Posts

Om noen hobbyfotografer går rundt og tenker på å kjøpe nytt kamera nå, så starter visstnok Japanphoto salg av billige kamerahus av modellen Canon 30D til 3999,- fra og med i morgen (tror jeg det var) ! Det er et himla bra tilbud for et semi-profft kamera (og det sier jeg som er Nikon-bruker :hyper:). Japanphoto har kjøpt opp restpartiet av de utgåtte 30D-modellene (som nå er erstattet av 40D) -- så her er det muligheter til å gjøre knallkupp !

Link to comment
Share on other sites

Om noen hobbyfotografer går rundt og tenker på å kjøpe nytt kamera nå, så starter visstnok Japanphoto salg av billige kamerahus av modellen Canon 30D til 3999,- fra og med i morgen (tror jeg det var) ! Det er et himla bra tilbud for et semi-profft kamera (og det sier jeg som er Nikon-bruker :)). Japanphoto har kjøpt opp restpartiet av de utgåtte 30D-modellene (som nå er erstattet av 40D) -- så her er det muligheter til å gjøre knallkupp !

Det ser ut til at det er for kamerahuset, og uten noen linse/objektiv? Jeg er ikke innkjørt i "fotosjargongen" og er heller ikke i form i dag, så dere får bære over med skrivefeil og sånt :)

Link to comment
Share on other sites

Det ser ut til at det er for kamerahuset, og uten noen linse/objektiv? Jeg er ikke innkjørt i "fotosjargongen" og er heller ikke i form i dag, så dere får bære over med skrivefeil og sånt :)

Det er kun for kamerahuset ja - objektiver må man kjøpe utenom, men det er et himla bra tilbud :).

Link to comment
Share on other sites

Kanskje dette hadde vært noe for meg? Vet du hvordan det er i forhold til Nikon D300?

Jeg ville definitivt vurdert det, og da heller lagt litt mer penger i god optikk ! Det har 8 mpix, tar 5 bilder i sekundet... Du kan lese litt om det HER :).

Nå har jeg kjøpt det... :)

Takk for tips! :)

GRATULERER med nytt kamera ;). Det er mye kamera for pengene :P

Link to comment
Share on other sites

Jeg ville definitivt vurdert det, og da heller lagt litt mer penger i god optikk ! Det har 8 mpix, tar 5 bilder i sekundet... Du kan lese litt om det HER :).

Hmm.. Dette må vurderes ja.. Er liksom Nikon-fan jeg da, men det var jo veldig billig og bra dette .. Eneste som er litt dumt er at jeg ikke har nok penger til det nå, men kan låne. Var liksom planen å kjøpe etter konfirmasjonen.. Men jeg får snakke og diskutere med broren min, han vet ihvertfall mer enn meg.. :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Er det ingen i nærheten som har en hund du kan låne? En oppdretter med flere hunder, eller noe? Nå var jo det for min og Odins del, men når jeg ikke orket å konkurrere med ham mer så gikk jo Lisa her på forumet konkurranser med ham. Men ja, livet som hundeeier er jo veldig i faser. Fra valpestadiet og få dem til velfungerende hunder i hverdagen, til å kunne ha dem med på aktiviteter og konkurranser, og så når de ikke er med på alt lengre igjen, og trenger mer oppfølging  helsemessig.
  • Akkurat nå har jeg lyst på en hund som kan henge med på lange fjellturer og som jeg kan konkurrere med, men som kan bo et annet sted så lenge senioren min fortsatt lever. Må jo bare innse at hun er en gammel hund som ikke lengre kan være med på alt jeg har lyst til, men vil jo også gi henne en god alderdom. Så ny hund i huset er uaktuelt så lenge hun er her. Hvorfor må det være så vanskelig...
  • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
  • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
  • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...