Jump to content
Hundesonen.no

Freestyle


swimzy

Recommended Posts

heihei!!

Jeg har lest litt om freestyle, skaffet meg en bok om det og har litt lyst til å prøve ut dette sammen med hunden min Odin.

Men er det noen av dere som driver med freestyle som kan dele litt erfaringer med meg??

Eventuelt vet om noen nybegynnerkurs som skal være??

Odin er en hund som er veldig ivrig til å bli med meg når jeg danser, han hopper gjerne opp på to for å bli med meg å danse...hehe...men selvsagt, skal jo ikke bli slik type dansing...men jeg har så lyst til å prøve...

Så kom med masse tips til hvordan en helt fersk nybegynner kan begynne, hva slags musikk jeg burde bruke osv..

Odin er en golden retriver hanne på litt over 2 år og han er ganske stor(60cm høyden, veier ca 43kg)

Men han er skikkelig spretten til tusen og tror han også kunne vært flink i agility, men har først lyst til å prøve ut freestyle!

Så kom med masse tips til meg

På forhånd tuuusen takk!!

Link to comment
Share on other sites

Jeg har så vidt begynt litt med freestyle. :hyper: Veldig morsom hundesport! Jeg bruker shaping og target i innlæringen, klikkertreningmetoder. For meg og Ask er dette metoder som funker bra, ettersom det er enklere og klikke seg fram til hel adferd enn å "tvinge" hunden til å gjøre det vi vil. (uten at jeg forstår hvordan det gjøres overhodet). Så om jeg var deg ville jeg sett på klikkertrening i sammenheng med freestyle (og trening generelt). Kan jo hende du allerede bruker det, men det sa du ikke noe om. :lol:

Det er ikke så mange kursi freestyle, her i trondheim er vi så heldig å ha en hundeskole som arragerer, men det ikke mange steder i landet de har det. Har du vært innom hjemmesiden til freestyle norge? www.freestylenorge.no trur jeg adressen er. Derer det litt onfo om kurs og samlinger, bilder og videoer og masse annet.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Synes jo det med en ny hund var en god ide, hvertfall med at de kan også være med.  Min har ingen hemninger her heller, så jeg må sette begrensninger- det driter ho hardt i.. Vi driver med nosework, men er ikke det beste miljøet her nede.. Synes også det er rart å ha gammel hund, det er mange begrensninger- men mye herlig også..
  • Ja, og stresser. Det er jo så mye som ikke er klart....
  • Åå så søt 🥰 Teller du ned dagene nå?
  • Det høres ut som en veldig fin ordning  Min senior kan ikke gå så lange turer lengre pga. en dårlig skulder, men samtidig har hun bare ett gir, og det går i hundre hver eneste tur. Så jeg må begrense henne veldig for at den skuldra ikke skal bli enda verre. Hun er jo en liten hund så jeg hadde håpet på å kunnen gå turer med henne i sekk, men det var hun i hvert fall ikke interessert i 🙈 Hun har også blitt fullstendig hemningsløs på sine gamle dager (et snev av demens?), så hvis jeg ikke følger med på henne hele tiden driver hun med de mest utrolige akrobatiske påfunn (som å kaste seg ned trappa), så her er det selvmordsforebygging på daglig basis... Heldigvis har vi Nosework da, som hun elsker. Det er virkelig en fantastisk aktivitet for gamle hunder, og ettersom, det er uoffisielt kan vi konkurrere selv om hun går på medisiner. Til helga skal vi på kurs i Nosework, og i juli er vi påmelding Nord-Norges første Nosework-konkurranse  Så helt dødt er det ikke her, men savner det livet vi hadde før utrolig mye. Dette er første gang jeg har gammel hund, så jeg er nok litt i sjokk over hvor begrensende det faktisk er.  Ellers luftet jeg så smått tanken på å kjøpe ny hund som kan bo hos min mor inntil videre, og hun var ikke helt fremmed for det. Den eneste innvendingen var "men hva gjør vi når jeg skal reise bort?" 😅 Hun og samboeren har hatt hund i "alle år", men nå som pensjonister ønsker de et litt friere liv uten hund. Men en hund som kan bo der, samtidig som jeg har det meste an ansvaret ellers, er kanskje ikke en helt fjern idé? 🤔
  • Hilse på Izuba. Henter i juni.)  
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...