Jump to content
Hundesonen.no

Agility trening, lydighetstrening


AtoMeRa

Recommended Posts

Hei sann..

Jeg og kjæresten min har fått oss en papillon gutt, som er født 28-10-07. Vi synes

det høres veldig moro og spennende ut å begynne på Agility trening, eller

lydighetstrening med han.. Og har hørt det lønner seg å begynne tidlig, vi vet

desverre ikke hvor vi skal hendvende oss, men prøver da å få litt hjelp her, i håp om

at dere kan gi oss litt mere info...

Vi bor i Østfold, sarpsborg/fredrikstad

Mvh

Lasse Hansen

Link to comment
Share on other sites

Det er flere hundeklubber i fylket her som driver med enten agility og/eller lydighet.

Fredrikstad Brukshundklubb (lydighet og bruks). De holder til på Evenrød.

Skjeberg hundeklubb holder vel til ute ved Hevingen i Sarpsborg. De driver vel med både agility og lydighet.

Moss og Omeng Hundeklubb. Holder til på Kambo i Moss. Både agility og lydighet.

Norsk Terrier Klubb, avd Østfold. De driver vel med agility, og er åpen for alle raser. De har ikke noe hjemmeside, men kontaktperson er: Gundersen, Anny: Telefon: 69335358

Link to comment
Share on other sites

Vil du trene begge deler, så trur jeg at jeg hadde satsa på Moss Hundeklubb. Men det er jo et lite stykke å kjøre. Skjeberg kjenner jeg ikke til, så kan ikke si noe om (så nå at det stod at de mangla trener på AG siden). Terrierklubben hadde i hvert fall et godt miljø for en del år tilbake siden.

Fredrikstad Brukshundklubb har treninger tirsdager på Evenrød. Jeg er medlem selv i den klubben, men aldri vært på de treningene faktisk. :wub:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Synes jo det med en ny hund var en god ide, hvertfall med at de kan også være med.  Min har ingen hemninger her heller, så jeg må sette begrensninger- det driter ho hardt i.. Vi driver med nosework, men er ikke det beste miljøet her nede.. Synes også det er rart å ha gammel hund, det er mange begrensninger- men mye herlig også..
  • Ja, og stresser. Det er jo så mye som ikke er klart....
  • Åå så søt 🥰 Teller du ned dagene nå?
  • Det høres ut som en veldig fin ordning  Min senior kan ikke gå så lange turer lengre pga. en dårlig skulder, men samtidig har hun bare ett gir, og det går i hundre hver eneste tur. Så jeg må begrense henne veldig for at den skuldra ikke skal bli enda verre. Hun er jo en liten hund så jeg hadde håpet på å kunnen gå turer med henne i sekk, men det var hun i hvert fall ikke interessert i 🙈 Hun har også blitt fullstendig hemningsløs på sine gamle dager (et snev av demens?), så hvis jeg ikke følger med på henne hele tiden driver hun med de mest utrolige akrobatiske påfunn (som å kaste seg ned trappa), så her er det selvmordsforebygging på daglig basis... Heldigvis har vi Nosework da, som hun elsker. Det er virkelig en fantastisk aktivitet for gamle hunder, og ettersom, det er uoffisielt kan vi konkurrere selv om hun går på medisiner. Til helga skal vi på kurs i Nosework, og i juli er vi påmelding Nord-Norges første Nosework-konkurranse  Så helt dødt er det ikke her, men savner det livet vi hadde før utrolig mye. Dette er første gang jeg har gammel hund, så jeg er nok litt i sjokk over hvor begrensende det faktisk er.  Ellers luftet jeg så smått tanken på å kjøpe ny hund som kan bo hos min mor inntil videre, og hun var ikke helt fremmed for det. Den eneste innvendingen var "men hva gjør vi når jeg skal reise bort?" 😅 Hun og samboeren har hatt hund i "alle år", men nå som pensjonister ønsker de et litt friere liv uten hund. Men en hund som kan bo der, samtidig som jeg har det meste an ansvaret ellers, er kanskje ikke en helt fjern idé? 🤔
  • Hilse på Izuba. Henter i juni.)  
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...