Jump to content
Hundesonen.no

Noen som vil passe Collien min?


zobra

Recommended Posts

Hei, jeg har en Langhåret Collie, Nala, og hun trenger pass i perioden 27.02 til 04.03 (7dager).

Nala er en veldig rolig og grei tispe som går fint sammen med de fleste hunder, hun er ikke så veldig begeistra for mindre hunder da det har vært en Chihuahua som har plaget henne en del der hun bodde før, men hun sier kun kort og kjapt ifra om hun blir irritert, eller så overser hun den andre totalt :)

Hun er vant med katter også, og bryr seg egentlig ikke no særlig om dem, kun når hun vil leke med de :icon_redface:

Nala liker generelt alle mennesker når hun har fått hilst litt først, har gått helt fint sammen med barn og.

Hun kan varsle om hun hører noen ukjente som kommer, men slutter så fort man sier navnet hennes.

Jeg har kun satt henne bort en gang før, og det var hos noen i slekta, noe som gikk veldig fint.

Ellers er det bare å spørre om dere lurer på no :)

Hun er forresten 3år og har ikke løpetid før i april-mai om hun gjør som hun pleier :)

Jeg bor i Horten, Vestfold, og det hadde vært fint om den som skulle passe henne bodde i Vestfold da jeg selv ikke har bil, men kan ta buss o.l.

Mvh Louise og Nala

Link to comment
Share on other sites

Vel jeg bor noen timer fra Vestfold. Midt i skogen i Hedemarken. Altså et stykke unna, men om du ikke får noen til å passe henne og har mulighet for at noen kan kjøre henne, kan jeg passe henne uten problemer:) Alle mine 6 tisper går veldig godt med andre hunder og bryr seg ikke noe om at fremmede hunder kommer og tar seg til rette:) Det er i hvertfall en nødløsning;)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
  • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
  • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
  • Jeg har en Dvergpuddel gutte valp som er 5 mnd. Han har siden han var ny hatt oppheng i sokker og biter og henger seg etter føttene dine så lenge d har sokker på. Hvordan få det til å slutte.    Å jokker på andre hunder under samvær ute, møtes på tur og får hilse og på alle størrelser og hunder i alle aldre. Hva gjør jeg? - helt fersk i hunde verden, ønsker kun seriøse svar😅😭
  • Er vel først fra fjerde generasjon at de potensielt kan stambokføres etter typegodkjenning?
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...