Jump to content
Hundesonen.no

Hvilken fugl skal jeg velge ^^


Izelin

Recommended Posts

Hei.

Jeg tenker jeg skal kjøpe meg en fugl om ikke så lenge og har sett på forskjellige type fugler.

Jeg har tidligere hatt undulat, så denne gangen har jeg lyst på noe litt mer anderledes. så jeg lurer på om noen er kjent med blåkinnet conure.

Har hørt at de er veldig bråkete men ellers veldig morsomme og lekne.

Eller om dere har noen andre forslag til søte fugler som er lette og tamme, som ikke skriker høl i huet på samboeren min :lol:

I jul fikk jeg et bur som er ment til dvergpapegøyer, nymfeparakitt str, så hvis det er noen i den størrelsen, så hadde det vært perfekt :P

Hilsen Izelin

Link to comment
Share on other sites

Ja jeg syns de begge er ganske tøffe fugler, men siden jeg akkurat har fått et nytt bur som nok er mindre enn det de fuglene trenger, så tenkte jeg kanskje å finne en i den str først. Tenkte jeg skal heller invistere på en større papegøye senere når jeg har hatt litt fler fugler.

Men jeg vil gjerne ha en fugl som er litt lik papegøyer bare i liten verson, sånn som conurer. Noen som vet om pionus papegøyer er noen som kunne passet da i den str jeg tenker eller er de også ganske store papegøye fugler?

Jeg vurderer også på en conure men det er mange som syns de bråker så fært osv. Har aldri hatt en sånn før så vet ikke :|

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Det ble visst en comure :hyper: Kjøpte den i går. Den er så utrolig søt, men ganske dum start på dagen da^^ Han klarte visst å komme seg ut av buret gjennom en sprekk mellom åpningen og sove kassa:S Men fikk tak i den etterhvert da. Men han var ikke særlig redd mennesker, var mer intressert å komme seg ut.:lol:

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...
 • 5 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
  • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
  • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
  • Jeg har en Dvergpuddel gutte valp som er 5 mnd. Han har siden han var ny hatt oppheng i sokker og biter og henger seg etter føttene dine så lenge d har sokker på. Hvordan få det til å slutte.    Å jokker på andre hunder under samvær ute, møtes på tur og får hilse og på alle størrelser og hunder i alle aldre. Hva gjør jeg? - helt fersk i hunde verden, ønsker kun seriøse svar😅😭
  • Er vel først fra fjerde generasjon at de potensielt kan stambokføres etter typegodkjenning?
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...